- 3 Haziran 2016
- 723
- 997
- 103
- 42
- Konu Sahibi SUDESUDE09
-
Sanırım dikkatli okumadın evimi ayırdıgımı ve boşanma işlemlerine başladıgımı yazmıştım.Kilo, bebek kısmına pek takılmadım, netice de ikisi de birbirine bağlı diyebiliriz.
Eşim aldattı diyorsun? Başta öyle olduğun gibi kabullenmiş vs. Sonra zayıf başka bir kadınla? ...
Hala beraber misin?
evet dedigin gibi aynen o sebeplerle bırakmıştım sporu o zamanlar. ama yarının yemegi hazır olsun ama dur ütüleri yapayım falan filan ne kadar boş sebepler aslında. her şerde bi hayır var derler ya benimkide bu olabilir sanki :) onları yaşadım ve kendime geldim resmenAzmini takdir ettim. Başarabilirsin, keşke kötü şeyleri yaşamasaydın ama herkesin başına gelebilir. Önce ben demeyi öğrenmeli insan. Eve iki tas fazla yemek yapıcam diye gitmiyor çoğu kadın kendisi ile ilgili eğitime spora vs.
Umarım istediğin sonucu alırsın
maalesef ki ye ye diye tuttururlar kilo alınca da beğenmezler laf söylerlerevet dedigin gibi aynen o sebeplerle bırakmıştım sporu o zamanlar. ama yarının yemegi hazır olsun ama dur ütüleri yapayım falan filan ne kadar boş sebepler aslında. her şerde bi hayır var derler ya benimkide bu olabilir sanki :) onları yaşadım ve kendime geldim resmen
öncelikle teşekkür ederim.Maşallah azminizi çok harika. Kötü şeyler yaşamış ama kendinizi koyvermemissiniz. Umarım hayalinize kavuşursunuz.
Yanlış anlamazsaniz naçizane bir fikrimi söylemek isterim. Zayıflama ürünü kullanmak yerine normal yemekler yeseniz? Zor mu oluyor? Çünkü bu ürünlerle verilen kilolar normal beslenmeye dönüldüğünde kat kat geri dönüyor. Çok okuduk buralarda bunla ilgili şikayetler. Bunca emegin çöp olması üzücü olur.
Anladımöncelikle teşekkür ederim.
aslında haklısın bu tarz ürünleri daha öncedende çok kullandım ve hep 3 verip 5 geri aldım.
şuan kullanma sebebim hem daha önceden aldım kullanmadım o kadar para verdim boşa gitmesin dedim hemde belki onu kullanırken midem biraz küçülür ve devamında normal dikkatli yiyerek devam ederim diye düşünüyorum.
teşekkürlerAnladımYolunuzda başarılar dilerim size tekrardan en kisa zamanda hayalinize kavuşursunuz insallah
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama Bi yönden de sevindim en azından eski eşinizin karakterini öğrendiniz ve size gider ayak değişime sebep olmuşBi süredir giremedim anlatamadım diyetim aynı gidiyor sporda aynı tam istikrar kararlı şekilde ilerliyorum şimdilik.
hala tartılmadım ayın 2 de spor salonuna başlayalı 1 ay olucak tüm ölçümler yapılacak tekrar bakalım ne kadar fark çıkıcak.
amaaa incelme var daha önceden içine giremediğim 46 beden pantolunm çok rahat oluyor artık. 3 gündür aynı kotu giyiyorum büyük bir mutlulukla
birde şu anacıgımı engelleyebilsem. o garibim boşanma depresyonu yüzünden yemeden içmeden kesildiğimi düşünüyor heralde sürekli azıma bişiler sokmaya çalışıyor. anne diyet yapıyorum diyorum dolma yaptım ye sonra gene yaparsın diyeti diyordireniyorum ona karşı güzel yemeklerine karşı şimdilik.
hala mahkeme günü verilmedi dilekçeler gidip geliyor avukatlar arasında. 5 yıldır nasıl yüzsüz bi adamla evliymişim dedim artık. hayatında kimse yokmuş benim hayali kıskançlık krizimmiş. elimde o kadar telefon kayıtları var adam utanmadan haya diyor. çok sinirim bozuldu.bakalım bi önce bitse diyorum şu iş ama avukatım en az 3 yıl sürer diyor.
haa tabi bu arada o ve avukatı anlaşmalıya çevirelim diye bi teklifle gelebilirlermiş o zaman süre kısalır diyor. ben maddi manevi tazminat ve nafaka istemiştim parası kıymetlidir paşanın vermek istemez uzuycak kesin. hayırlısı olsun bakalım
teşekkür ederim öncelikle.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama Bi yönden de sevindim en azından eski eşinizin karakterini öğrendiniz ve size gider ayak değişime sebep olmuş
Çok sevindim istikrarınıza ve naçizane tavsiyem diyetisyene gidin çünkü sağlıklı beslenmeniz lazım biraz az yiyorsunuz gibi geldi bana
Kendi diyetini yapabilirsin bence acıkınca yeyip zararlı olanlardan kaç su iç spor yap diyetisyenin yaptırdığı bu sen istersen diyetisyen çare kendin de yapabilirsinteşekkür ederim öncelikle.
evet kötü şeyler yaşadım yaşıyorum ama geçicek. ve dediginiz gibi resmen 5yıldır hiç fark etmemişim adamın aslını.
diyetisyen işini düşünüyorum ama orda verilen listelere hiç uyamıyorum ben. burda devlet hastanesinde var bi diyetisyen kim gitse aynı listeyi veriyorlar nerdeyse fotokopi çekip dagıtıyor :) öyle oluncada ben onu ciddiye alamıyorum bi türlü.
ama eger bu bu ay ki ölçümde pek başarılı olamamışsam gidicem genede mecbur.
çok iyi gidiyosun spora devamevetttt gelelim ilk ay sonuçlarıma
önce ilk ölçüm ikinci yazdıgımda yeni sonuçlar olucak
kg : 109,6-----106,2
body fat : 44,9---44,8
muscle : 25,3 ----- 24,9
bmı : 38,8----38,1
rmr : 1914----1872
omuz : 132---125
kol : 41---40,5
bel : 134----132,5
basen : 136---135
bacak : 69---68,5
diz altı : 41,5---40
fena degil gibi sanki dimi. bakalım bu ay nasıl olucak. ama cuma cumartesi gidemedim spora bugünde gidemiycem
bir türlü çözülemeyen bir şofben sorunum var da. inşallah bu akşam çözülecek. her akşam annemlere duş almaya gitmek baya sıkıntılı oldu artık. şofben olayı nedense beni çok gerdi ya. yapamıycam tek başına yaşamayı diye baya koptum cumartesi gecesi sinirden.boşanma davasının ilk duruşma günü belli oldu ayrıca 28 kasımda ilk mahkeme olucak ama bişi çıkmaz heralde daha. bi an önce bitsin istiyorum onun adından kurtulayım aylar sonra ilk defa bu sabah işe gelirken yolda denk geldik o motoruyla işe gidiyordu ben servisle ışıklarda yan yana kaldık bian. içim ilk günlerdeki gibi acımadı ama sanki. önceden fotograflara bakınca bile gözlerim doluyodu şimdi pek etkilemedi gibi. geçicek yavas yavaş.
şimdilik bu kadar. ( burasıda sanal günlük oldu bana.hayatımdaki her türlü degişimi anlatıyorum nerdeyse )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?