- 3 Haziran 2016
- 707
- 966
- 103
- 42
- Konu Sahibi SUDESUDE09
-
teşekkürler canım. yavaş ama istikrarlıyım bakalımçok iyi gidiyosun spora devamherşekilde yazdıkların senin ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor
daha iyi olacaksın hayatın tadını çıkart canım
Hala bitmedi mahkeme ne yazikki. pandemi sürecinde 2 kez mahkeme görülmeden ertelendi şimdi 27 ekimde olucak inşallah. bi an önce bitse çok iyi olucakHayirlisi olsun insallah.Ayrilmaniz sonuclandi mi? Umarim verilecek saglikli kilolarla birlikte cok mutlu olursunuzHak ediyorsunuz gercekten.
aynen valla öyle oldu artıkSeneye doğum gününüz hem 8 hem de 11 Haziran'da kutlayalım o zaman
Spor iyi geliyor bana her zaman. beden yoruluyor ama kafa rahatlıyor sanki. bende aynıydım işte saçma diyetler ve diyet ürünleriyle 3 verdim 5 geri aldım hep.Azminiz daim olsun, benşm de bu ara motivasyona ihtiyacım var. Senelerdir bu kiloları veremedim. 3,5 versem geri başlıyorum helal olsun size . Ben hiç,bir ay spora gitmedim mesela, iyi dayanmışsınız
ve Allahım en son 2 li rakamları kaç sene önce görmüştüm acaba.
bu sabah tartıldım 99,1 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam. perşembe ilk ay kontrolum vardı tahliller yapıldı herşey çok iyi çıktı şükür. doktor aynen devam dedi. ve en güzel kısmıysa hiç kas kaybım olmamış verdiğim kilonun 8,5 u yagdan gitmiş. bu ayrıca mutlu etti.
doktor spor salonuna 4 aydan sonra başladı demişti taburcu olurken.ama 10, gunden beri her akşam yürüyüş yapıyorum 1,5 saat falan. adım sayar indirdim telefona en az 10,000 adım yurumeye çalışıyorum. çok rahatlatıyor ayrıcada takıyorum kulaklığı missss
Teşekkür ederim. gelişmelerimi yazmaya çalışıyorum. sanal günlük oldu burası banaTebrik ediyorum...devamini bekliyorim ve takip ediyorum
Valla kitap okur gibi oldum ya ne güzel yazmışsınız91 olmuşummmm
çok mutluyum. çok şükür diyorum hergün. hareketlerim baya kolaylaştı artık. evim 4, kat önceden merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalırdım.şimdi çok çok rahat çıkıyorum.
pazar günü saçımın kesimini rengini herşeyini değiştirdim yaklaşık 15 yıldır aynı renkti saçım ani bi kararla bambaşka bi renge boyattım. acayip iyi geldi valla.
ve başka güzel şeylerde oldu gibi sanki. o kadar uzun zaman sonra kalbimin heycanla attıgını hissettim. daha mahkeme devam ediyor yanlışmı yapıyorum bilemiyorum. ilişki degilde flörtleşme gibi daha doğal olarak. bir yanım saçmalama sude sen daha hala resmi olarak evlisin onun soyadını taşıyorsun diyor. bi tarafım adam benle beraberken benle uyurken ne haltlar yedi sen en azından ayrısın 1,5 yıldır diyor.
hem istiyorum hem korkuyorum. açıkça söyledim daha mahkememin bitmediğini öyle zırt pırt görüşemiycemi falan. haklıyken haksız duruma düşmek istemem mahkemede. tamam telefonlaşırız madem ben beklerim dedi. o da boşanmış 7 yıl olmuş ama boşanalı 1 kızı var 9 yaşında velayet onda. kızıyla tanıştırmak istedi daha değil dedim ben. biraz zaman ver bana dedim böyle arkadaş gibi görüşelim sadece dedim. tamam dedi şimdilik.
sizce hatamı yapıyorum kızlar.
Sude kendimi gördüm sende aynı şeleri yaşamışız,bundan sonra herşey güzel olur inşallah bizim için, benim karar çıktı çok şükür temmuz ayında, darısı başına canımSpor iyi geliyor bana her zaman. beden yoruluyor ama kafa rahatlıyor sanki. bende aynıydım işte saçma diyetler ve diyet ürünleriyle 3 verdim 5 geri aldım hep.
ama bu kez diyetisyenin listesne harfiyen uyuyorum sıfır kaçamak
hem de nasıl ilaç biliyomusun. birinin düşünmesi bunu hissettirmesi çok mutlu etti beni. aynen o yüzden telefonla ilerlemesi gereken bi ilişki gibi şimdilik. aynı şehirde uzun mesafe ilişkisiValla kitap okur gibi oldum ya ne güzel yazmışsınızbekar olduğum için yorum yapamıycam ama dava sürecinde çok dikkat etmenizi ve bence avukatdan fikir almanızı tavsiye ederim. Yani 5 yıl sürse dava 5 yıl kimse olmamasını lazım yoksa dava açıldıktan sonra yaşananlar etkilemiyor mu. Hoş karşı taraf iftirada atabilir dikkat edin. Yoksa aşk güzel şey uzun zaman sonra ilaç gibi gelmiştir size
aminnn inşallah herşey güzel olur. şu mahkememde bitebilse bi an önce . daha 27 ekimde olucak duruşma. senin ne kadar sürdü dava süreci.Sude kendimi gördüm sende aynı şeleri yaşamışız,bundan sonra herşey güzel olur inşallah bizim için, benim karar çıktı çok şükür temmuz ayında, darısı başına canım
1 yıla yakın sürdü, canım temmuzda karar çıktıaminnn inşallah herşey güzel olur. şu mahkememde bitebilse bi an önce . daha 27 ekimde olucak duruşma. senin ne kadar sürdü dava süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?