- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
kendimi değiştirmek istediğim için açtim..böyle devam etmekten memnunsanız konuyu neden açtığınız anlamadım açıkçası.
aşamadim bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimi değiştirmek istediğim için açtim..böyle devam etmekten memnunsanız konuyu neden açtığınız anlamadım açıkçası.
katılıyorum sana. konu sahibinin her şeye bahanesi var.Uyarsın ama sen şu an herşeye bahane uyduruyorsun denedim mi ki gitmeyi en fazla 100 liradan olursun nedir ki yani
kendimi değiştirmek istediğim için açtim..
aşamadim bunu![]()
Eşiniz spora nasıl karışıyor ki anlamadim, tesettürlü olduğunuz için kadınlara özel spor salonuna gideceksiniz muhtemelen bunun neyine karışıyor eşiniz?diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
sporda diyet listeleri veriyo. onu da eşim göndermiyo![]()
akşamlari beni görmek istiyormuş..Eşiniz spora nasıl karışıyor ki anlamadim, tesettürlü olduğunuz için kadınlara özel spor salonuna gideceksiniz muhtemelen bunun neyine karışıyor eşiniz?
Spordan önce kişisel bakımınıza ve evinizin düzenine odaklanmanızı tavsiye ederim.akşamlari beni görmek istiyormuş..
özlüyormuş beyefendi evde yemek bulamiyormuşş..
kızım beni özlüyormuş.....
bi saatlik spora gitsem nolucak. izin vermiyo. yoruluyormuşuum.
akşamlari beni görmek istiyormuş..
özlüyormuş beyefendi evde yemek bulamiyormuşş..
kızım beni özlüyormuş.....
bi saatlik spora gitsem nolucak. izin vermiyo. yoruluyormuşuum.
E spora gidemediğini göre diyete git yani bir yerden başladiyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
Bir kez yardımcı al paraya kıyıp, dip bucak temizlesin. O mutlulukla sen ufaktan devamını getirirsin.özellikle banyom ve mutfagim leş gibi temizleyecem inanki büyük vaktim aliyo![]()
5:30 ta kalkıp kahvaltımı hazirlıyorum. bazen 6 da kalkıyorum.önce bir yeme düzenini yaz
5.30 da kalkıyorsun memursan iş kaçta başlıyor
yani bana çok erken geldi
ev işe çokkkk mu uzak
sabah ne yiyorsun
öğlen ne yiyorsun akşam ve gece ne yiyorsun
akşam kaçta geliyorsun
yani memur olan birisi zaten arada yemek yiyemez demek ki akşam yükleniyorsun
9 mesela geç bri saat yemek için
eve geldiğin anda yemelisin en geç ki çok geçe kalmasın
zaten her akşam yemek yapıyorsun
bu pazar iki günlük yap yemeği yani pazar ve pazartesi için
pazartesi gel ye yemeği sonra da yemek yap zaten yapacaksın pazartesi her durumda yemek
bu şekilde ertesi günün yemeği hazır olur
Zaten insanın kendine yaptığını kimse yapamazmışkatılıyorum sana. konu sahibinin her şeye bahanesi var.
Kendimi okudum sankimerhaba arkadaşlar .
ben günlük açtim...
kendimi bi türlü değiştiremiyorum. 30 yaşındayim ama 50 yaşındaki yaşlı kadin gibi giyiniyorum. tesettürlüyüm.
90 kiloyum.. boyum 1,65.. güzel bir işim var memurum. evliyim.. iki yaşında dünyalar tatlısı prensesin annesiyim.
kafamdan dank edemiyorum bi türlü.. makyaj malzemelerimi bitmeden almiyorum yeni şeyi..
devamli kıyafet alan biri de degilim alsam 20-30 tllik kazak alirim.. bi pantolonu eskiyene kadar giyiyorum. ziyan edemiyorum bişeyi.. evim de eski modern hali.. kullanişli olsun diye almişim.. kullanamiyorum ki bi odayi mesela.. hala kızımın odasinda uyuyoruz...
temizlik bakımın sıfır.. hiç kendime bakamiyorum
ev temizliğim de sifir.... çalıştığım için akşam işten eve geldiğimde doğru mutfaga.. yemek bulaşık derken geri kalan vaktimi kızıma ayırıorum ilgi isteyen bir bebekti.. oynuyoruz beraber...
kiloya gelince yıllardir yaptığım diyete kendime çeki düzene veremedim....
bi türlü alışkanlıklarimdan vazgeçemedim tatlıya düşkünüm hala.... hedef: 57 olmakti.. yeterdi bana.. spor yapıyorum bi başliyorum 3 gün sonra birakiyorum hemen..
artık kendimi değiştirme zamanim geldi bi başladim mi devami getirmek istiyorum. bunun için yardim istiyorum sizden...
yorumun için çok teşekkür ederim. KK güzel kadinlari.:)
öğret bence:)
bizinki yeni naylonsu degil. her sene yeni kazak aliyorum orasi güzel. giyerim sonra giyemediğim kıyafetlerimi kaynanama veriyorum giyiyor.
diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
iyi olur vallaKendimi okudum sankibirbirimize destek olsak mı ne ? :)