kendimi değiştirmek istiyorum

önce bir yeme düzenini yaz

5.30 da kalkıyorsun memursan iş kaçta başlıyor

yani bana çok erken geldi

ev işe çokkkk mu uzak

sabah ne yiyorsun

öğlen ne yiyorsun akşam ve gece ne yiyorsun

akşam kaçta geliyorsun

yani memur olan birisi zaten arada yemek yiyemez demek ki akşam yükleniyorsun

9 mesela geç bri saat yemek için

eve geldiğin anda yemelisin en geç ki çok geçe kalmasın

zaten her akşam yemek yapıyorsun

bu pazar iki günlük yap yemeği yani pazar ve pazartesi için

pazartesi gel ye yemeği sonra da yemek yap zaten yapacaksın pazartesi her durumda yemek

bu şekilde ertesi günün yemeği hazır olur

diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
sporda diyet listeleri veriyo. onu da eşim göndermiyo:KK43:
Eşiniz spora nasıl karışıyor ki anlamadim, tesettürlü olduğunuz için kadınlara özel spor salonuna gideceksiniz muhtemelen bunun neyine karışıyor eşiniz?

Kusura bakmayın ama siz tembel biri gibi geldiniz bana.
İnsan yaşadığı evi temizlemeye üşenir mi?
Kişisel bakıma üşenmeyi ise aklım havsalam almıyor.

Para konusuna gelince,para,harcamak için kazanılır.
Geliriniz iyiyse biraz da birikim yapılır.
Temizlik için yardımcı çağırmayacaksanız,
iyi giyinip güzel kokmak için kremler,parfümler almayacaksanız,arada dışarda kahvaltı edip kahve içmeyecekseniz niye bebeğinizi babaannesine bırakıp çalışıyorsunuz ki?

Eşiniz spora nasıl karışıyor ki anlamadim, tesettürlü olduğunuz için kadınlara özel spor salonuna gideceksiniz muhtemelen bunun neyine karışıyor eşiniz?
akşamlari beni görmek istiyormuş..
özlüyormuş beyefendi evde yemek bulamiyormuşş..
kızım beni özlüyormuş.....
bi saatlik spora gitsem nolucak. izin vermiyo. yoruluyormuşuum.

Spordan önce kişisel bakımınıza ve evinizin düzenine odaklanmanızı tavsiye ederim.
Düzenli ev işi yapmak iyi kalori yaktırıyor zaten.
Mutfağım,banyom çok kirli diyorsunuz sonra da spor salonuna gitmek istiyorum diye tutturuyorsunuz.
Ben de eşinizin yerinde olsam;
'önceliği evine ver' derdim.
Muhtemelen kocanız da bunu açıkca söyleyemediği için bahaneler türetiyor.

Sizin spora gittiğiniz günler de eşiniz yapsın yemeği ama siz zaten spora gitmeden bu kadar salmışken kendinizi spora gidip yoruldum diyerek hiçbirsey yapamazsınız muhtemelen, eşiniz de haklı.

Bi yerden baslaman lazim ama once evinle baslasan iyi olur ben bi kac gun evimi ellemesem kendimide pis hissediyorum evinde hic fazlalik pis yer birakma sonra git alisverise guzel kiyafetler al.kendine makyaj malzemesi al hos alsanda usengeclikten onuda yapmazsin herhalde ama. Evinle baslamazsan hic enerjin yukselmeyecek

önce bir yeme düzenini yaz

5.30 da kalkıyorsun memursan iş kaçta başlıyor

yani bana çok erken geldi

ev işe çokkkk mu uzak

sabah ne yiyorsun

öğlen ne yiyorsun akşam ve gece ne yiyorsun

akşam kaçta geliyorsun

yani memur olan birisi zaten arada yemek yiyemez demek ki akşam yükleniyorsun

9 mesela geç bri saat yemek için

eve geldiğin anda yemelisin en geç ki çok geçe kalmasın

zaten her akşam yemek yapıyorsun

bu pazar iki günlük yap yemeği yani pazar ve pazartesi için

pazartesi gel ye yemeği sonra da yemek yap zaten yapacaksın pazartesi her durumda yemek

bu şekilde ertesi günün yemeği hazır olur
5:30 ta kalkıp kahvaltımı hazirlıyorum. bazen 6 da kalkıyorum.
kahvaltı 6:30ta bitiyo ardindan namazimi kılıyorum üstümü başımı giyiniyorum 7:30 ta çikiyorum. iş 8- 5 arasi.
öğlenleri 12 de işyerinde yiyorum yemeği.evet akşamlari çok yükleniyorum. 9 da bitiyo.
spor mu bazen 15 dk yapıyorum bazen yapmıyorum ama devami getirmek istiyorum:( evet tembelim artık çalışkan olmak istiyorum.

merhaba arkadaşlar .
ben günlük açtim...
kendimi bi türlü değiştiremiyorum. 30 yaşındayim ama 50 yaşındaki yaşlı kadin gibi giyiniyorum. tesettürlüyüm.
90 kiloyum.. boyum 1,65.. güzel bir işim var memurum. evliyim.. iki yaşında dünyalar tatlısı prensesin annesiyim.
kafamdan dank edemiyorum bi türlü.. makyaj malzemelerimi bitmeden almiyorum yeni şeyi..
devamli kıyafet alan biri de degilim alsam 20-30 tllik kazak alirim.. bi pantolonu eskiyene kadar giyiyorum. ziyan edemiyorum bişeyi.. evim de eski modern hali.. kullanişli olsun diye almişim.. kullanamiyorum ki bi odayi mesela.. hala kızımın odasinda uyuyoruz...
temizlik bakımın sıfır.. hiç kendime bakamiyorum :KK43:
ev temizliğim de sifir.... çalıştığım için akşam işten eve geldiğimde doğru mutfaga.. yemek bulaşık derken geri kalan vaktimi kızıma ayırıorum ilgi isteyen bir bebekti.. oynuyoruz beraber...
kiloya gelince yıllardir yaptığım diyete kendime çeki düzene veremedim....
bi türlü alışkanlıklarimdan vazgeçemedim tatlıya düşkünüm hala.... hedef: 57 olmakti.. yeterdi bana.. spor yapıyorum bi başliyorum 3 gün sonra birakiyorum hemen..
artık kendimi değiştirme zamanim geldi bi başladim mi devami getirmek istiyorum. bunun için yardim istiyorum sizden...
yorumun için çok teşekkür ederim. KK güzel kadinlari.:)
Kendimi okudum sanki :( birbirimize destek olsak mı ne ? :)

öğret bence:)

bizinki yeni naylonsu degil. her sene yeni kazak aliyorum orasi güzel. giyerim sonra giyemediğim kıyafetlerimi kaynanama veriyorum giyiyor.

Önce hemen bir diyetisyene gidiyorsunuz. Diyet programına tamı tamına uymalısınız(Gerekirse yemeğinizi evden kendiniz götürün).

Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bugün eşinize söyleyin ve bu akşam dışarda güzel bir restoranda yemek yiyin(Ben bu akşam bir kadın grubumla bir otelde yemek yiyeceğim mesela).

5 yıldır tatil yapmadığınızı yazmışsınız bir yerde. Hemen şimdi, yaz için bir tatil planı yapın. Tesettürlüyüm yazmışsınız. Muhafazakar oteller var. Onları bir araştırın(tüm otellere gidebilirsiniz ancak benim bir arkadaşımın ailesi kapalı olduğu için böyle otellerde rahat ediyorlar o yüzden onu önerdim). Her şey dahil bir tatil olmalı mutlaka.

Son olarak tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım :)

bence konu sahibinin kendini değiştirmek istediği falan yok herşeye of aman diyip geçiyor .

bi kadın önce kendisi için yapar herşeyi , ben kendimi o gün güzel hissetmiyosam modum düşüyor mesela .

fiziğim gayet düzgün , elle tutulamıycak kadar minik bi göbeğim var o bile batıyor bana mesela .

bende tesettürlüyüm ama gayet şık giyiniyorum ama sadece kendim için çünkü kendimi öyle iyi hissediyorum .

çalışıp parası olan bi bayan için aklım almadı şuan sizi :) umarım bi an önce silkelenir kendinize gelirsiniz

diyetisyen yerine bence spora gitmek lazim.
sporda diyet listeleri veriyo. onu da eşim göndermiyo:KK43:

Diyetisyen eşliğinde zayıflayın mutlaka. Belki de insülin direnciniz var ve ondan zayıflayamıyorsunuz veya vücudunuzda bir dengesizlik var ondan kilo almışsınız. Önce bir vücut tipiniz ve yeme düzenini araştırılsın, yeme planınız ona göre düzenlensin. Diyetisyen şart. Spora gidemiyorsunuz madem, akşamları eşinizle yürüyüş yapın 1 saat. Diyetisyenlerin çoğu yürüyüş veriyor zaten.

Back
X