- 13 Mart 2015
- 4.407
- 8.170
- 358
öğle arasi yürüyüş yapıyorum eve giderken de yapıyorum günde toplam 1 saati buluyorum
haftasonu da evdeyim.. temizlik yapmaya çalışıyorum.. eşimle bazen..
kaynanamla altlı üstlüyüz. kızımı kaynanama birakip eşimle temizlik yapıyoruz. her hafta degil tabi. iki hafta üç haftada bi.. eşim akşamlari elektronik işlerle uğraşiyo. boş vakti de yok. kişisel bakımım sifir evet. çok üşeniyorumhiç yapasim yok valla
![]()
Yani ben de öyleyim. Ama banyomu düzgün yapmaya, kişisel temizliğimin olmasına dikkat ediyorum. Hani makyaj yapmam, şıkır şıkır giyinmem. Siyah pantolon üstüne her şey gidiyor diye siyah giyerim, altına da spor ayakkabı. :) benim için kafi. Kendimi kötü hissedersem saçlarıma fön çeker, kalem ve rimel sürerim. En süslü halim de budur zaten. :))
Ev için ise eşimle her şeyi yaparız. Günlük süpürmeye özen gösteririz, mutfağı toplu tutarız. Akşamdan toplayamazsak sabah mutlaka toplarız. Geriye de bir şey kalmıyor zaten. İşleri rutine bindirdin mi gerisi geliyor.
Zayıflamak içinse spor ve düzenli beslenme şart. İş yerinde bu ara sık pasta kestik doğum günleri için, pasta yemekten 2 kilo almışım.