- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
24Yaş kaç acaba? Evlilik? Çocuk?
Çok tatlisiniz yaTam tavsiye yazmaya koyulacaktim, gidip mutfaktan bir cikolata da ben almis bulundum! Susayim o zaman.
Motivasyon videoları var onu izleyebilirsiniz.Şekersiz 21 gün diye bir kitap vardı onu kesinlikle tavsiye ederimBen de hamile kalmadan 77 kiloydum. Doktorum kilo ver öyle diyince 3 ayda 59 kiloya düştüm. Sonra hamile kalıp kilo çok almamaya dikkat ettim. Dogum yapalı 5 ay oldu ben daha 40. Günde eski kiloma dönmüştüm. Çünkü psikolojik olarak kilo almamalıyım diyorum.
Çocugu sizde çok istiyorsanız dikkat edersiniz. Dış görünüşe önem veriyorsanız dogumdan sonra kilolu kalmak insanı yıpratıyor çünkü.
Ayrıca iş spor salonuna gitmekte degil. Ben yürüyüş ve evde pilates le kilo verdim. Hiç de salona gitmedim. Önce isteyin.
Umarım bir sonraki konunuz ne yaparsam yapayım olmuyor degil, bu kez başardım olur.
Şunu da ekleyeyim eve abur cubur almayarak yemeyi engelleyebilirsiniz.
Ben şekerli 21 güne göre bile kilo veriyorum emzirme den dolayı :))Motivasyon videoları var onu izleyebilirsiniz.Şekersiz 21 gün diye bir kitap vardı onu kesinlikle tavsiye ederim
Eşimle ben karatay diyetini uygulayıp baya kilo verip uzun süre koruyan insanlarız. Ama ne olduysa son bir ay kendimizi abur cubura verip baya kilo aldık. İki gündür eve gereksiz bir şey almayalım dedik. Valla eşim bakkala gitmesin diye kapının anahtarını sakladım. İnşallah eski düzenimize döneriz.Spor salonu üyeleğim yeni bitti 4 aydı. 3 ay gittim malesef zsyıflayamadım hergün düzenli gitsem de haftada 4-5 gün bir saat vrya daha fazla. Çünkü diyet yapmadım. Üyelik bitti yine abur cubur arttı kendime engel olamıyorum canım sürekli tatlı istiyor. Tiroid şeker hepsi normal. Ama olmuyor günde üç dört çikolata v.s. Sürekli yiyiyorum. Üç gündr keseyim dedim bu sefer puding vs kurabiye ye döndü iş. Yok tutamıyorum kafayı yemek üzereyim. Bu bağımlılığımdan kurtulmam şart. Korkudan tartılmadım ama en az 85 varımdır. Boyumun avantajını yaşayamamak çok kötü bir türlü istediğim 60-65 kiloya yıllardır düşemedim çok zor kilo veriyorum malesef. boyum 176. 24 yaşındayım. Havalarda soğuk. Acil boğazımı tutmam şart ve evde cardio yapsam olurmu? Bikç ay sonra bebek düşünüyorum ama kilo beni sıkıntılı yaptı. Hayatta en çok istediğim şey zsyıflsmak ama yapamıyorum... Istediğim tek şey nefsime nasıl hakim olabilirim sorusunun yanıtı
Spor salonu üyeleğim yeni bitti 4 aydı. 3 ay gittim malesef zsyıflayamadım hergün düzenli gitsem de haftada 4-5 gün bir saat vrya daha fazla. Çünkü diyet yapmadım. Üyelik bitti yine abur cubur arttı kendime engel olamıyorum canım sürekli tatlı istiyor. Tiroid şeker hepsi normal. Ama olmuyor günde üç dört çikolata v.s. Sürekli yiyiyorum. Üç gündr keseyim dedim bu sefer puding vs kurabiye ye döndü iş. Yok tutamıyorum kafayı yemek üzereyim. Bu bağımlılığımdan kurtulmam şart. Korkudan tartılmadım ama en az 85 varımdır. Boyumun avantajını yaşayamamak çok kötü bir türlü istediğim 60-65 kiloya yıllardır düşemedim çok zor kilo veriyorum malesef. boyum 176. 24 yaşındayım. Havalarda soğuk. Acil boğazımı tutmam şart ve evde cardio yapsam olurmu? Bikç ay sonra bebek düşünüyorum ama kilo beni sıkıntılı yaptı. Hayatta en çok istediğim şey zsyıflsmak ama yapamıyorum... Istediğim tek şey nefsime nasıl hakim olabilirim sorusunun yanıtı
Valla metabolizmanın en hızlı çalıştığı yaşlar . Yağları iyice yerleşik hale getirmeden zayıflamanızı öneririm. Sonra daha zor olur. Bir de iştah bir kere açıldı mı arkası geliyor. Dur demek için uygun bir yaş. Ekleme: amanın bir de 85 kilo musunuz az önce gördüm. Alarm veriyorum !!!! Acil diyetisyen
Gece yemeyi bende severim.aç karnıma uyuyamam.Su çikolata olayını bi tek ben anlamıyorum galiba. En son 10 sene önce yemisimdir herhalde. Hic aram yok. Eve aliyor eşim . yüzüne bakmam.
Ama gel gelelim ki bende de gece yeme hastalığı var. Böyle herkea yatmış olacak. Ben kalkıp mantıdan kizarmis patatese kadar. Hazırlanıp yiyirum. Bence bu daha büyük mesele. Göbeğim benden önce köse başı dönüyor. Boyum da uzun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?