- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sizi bu motive etsin işte. Kilolu hamile kalırsanız hem gebeliğiniz zor geçer hem de sonrası.Bikç ay sonra bebek düşünüyorum ama kilo beni sıkıntılı yaptı.
45 kilo biri olarak yazmayı bir borç bilirim. Ben 18 19 yaşıma kadar 58 60 kiloydum. Üni gidince 4 yıl içinde 45 kiloya düştüm. Şöyle ki; sadece kahvaltı yapıp öğle yemeği yemiyordum sadece atıştırıyordum elma yoğurt yulaf ezmesi vs akşam yemeğinde de yine ağır yemeyip ekmek yemiyordum. Ve gün içinde çok fazla hareket ediyordu.3- 6 kata merdivenleri kullanarak çıkıyordum. Asla abur cubur cips kola vs tüketmedim. Çikolata olarak sadece bitter o da bir dilim her gün de değil. Bu şekilde 45 kiloya düştüm boyum 160 olduğundan son derece harika duruyor Bu gibi şeyleri yaparak kilo verebilirsin. Hem kilo almış hemde vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki kilo vermek dünyanın en kolay işi. Mesele kilo alabilmektedir. Bir sınav için 2 kilo almaya çalıştım olmuyor...
Kilo vermek, kas yapmak, vücudu şekle sokmak... Bunların temeli mutfakta yatıyor. Spor önemli olsa da beslenmenin katkısı daha çok. Canınız tatlı istiyorsa o an bir parça çikolatayla sınırlandırın kendinizi birden kesip asla yemeyeceğim derseniz kontrolü kaybedersiniz. Tatlı ihtiyacınızı hurma, kuru meyve gibi doğal besinlerle gidermeye çalışın porsiyon kontrolü yaparak. Evinizde abur cubur bulurmayın.
Özellikle hangi zamanlarda tetikleniyor bu aşırı tatlı yeme ihtiyacınız?
İnsülin direncine baktirdin mi? İnsülin direnci olanların da canı hep tatlı ister ve zor kilo verir.
İkincisi de that sugar belgeselini izleyenler şekeri hayatlarından çıkardığını söylüyor tavsiye ederim.
Üçüncüsü de Instagram'da gıda dedektifini takip edebilirsin. İçeriklerini öğrendikçe insanın içi almıyor.
Son olarak ne kadar çok yersen o kadar çok canın istiyor malesef...
Yaş kaç acaba? Evlilik? Çocuk?45 kilo biri olarak yazmayı bir borç bilirim. Ben 18 19 yaşıma kadar 58 60 kiloydum. Üni gidince 4 yıl içinde 45 kiloya düştüm. Şöyle ki; sadece kahvaltı yapıp öğle yemeği yemiyordum sadece atıştırıyordum elma yoğurt yulaf ezmesi vs akşam yemeğinde de yine ağır yemeyip ekmek yemiyordum. Ve gün içinde çok fazla hareket ediyordu.3- 6 kata merdivenleri kullanarak çıkıyordum. Asla abur cubur cips kola vs tüketmedim. Çikolata olarak sadece bitter o da bir dilim her gün de değil. Bu şekilde 45 kiloya düştüm boyum 160 olduğundan son derece harika duruyor Bu gibi şeyleri yaparak kilo verebilirsin. Hem kilo almış hemde vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki kilo vermek dünyanın en kolay işi. Mesele kilo alabilmektedir. Bir sınav için 2 kilo almaya çalıştım olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?