Sen değilde bebiş istiyor olmasın onu :)
Ye ye doğumdan sonra verirsin
Can boğazdan gelir, ye gitsin
Bebişi aç bırakma ye gitsin, abartmadığın sürece öyle çok kilo olarak dönmez sana, olmadı bebeğe yetecek kadar yersin, onun oranı ne bilmiyorumda :)Süt iciyorum yok , meyve yiyorum yok , sicak yemek tuzlu oldumu rahatliyorum..
Hihh iste onun orani yok sanirim , diyorumki bir kucuk tabak yesem tamamdir ..Bebişi aç bırakma ye gitsin, abartmadığın sürece öyle çok kilo olarak dönmez sana, olmadı bebeğe yetecek kadar yersin, onun oranı ne bilmiyorumda :)
E hamileymissin bundan dogal ne olacak özgürce ye bence benım yerıme de ye hatta :)
Banada meyve ye dediler salata ye dediler , yedikce daha cok acikiyorum gercekten:)meyve beni de kesmez hiç aksine daha çok içimi bayar acıktırır.
hamilesiniz ayol yiyin. şifa olsun güç kuvvet olsun size ve bebeğinize
Ay tam ben boyle bi konu acacaktim :) yiyorum yiyorum doymuyorum surekli karnim gurulduyor ac olmadigim halde. Karnim patlamak uzere bu saatte hala yiyorum. Pazartesi spora basliycam insallah su bogazima da bir dur diyebilirim 10 kilo fazlam var. :)
Insallahh kolayca veririmmmben evli-hamile olmadığım halde kendimi durduramıyorum bide bebiş gelecek miş boş ver ye gitsin doğumdan sonra verirsin nasıl olsa
Gelecek ay randevum var , mutlaka konusacam doktorumla..Doktorunuza bir danışın bence kiLo aLmanızın doğumda etkisi oLacak çünkü
9 kilo 23 hafta için çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?