Kendimi Durduramiyorum...

İştah artması normal gebelikte ben de çok yedim ama kilo almadım
ilk zamanlar bulantınız olmadı sanırım kilo kaybı yaşamadınız
Hayir hic bulantim olmadi ..
Cok rahst bir hamilelik cok sükür, ama dedigim gibi son iki haftadir asiri yemek yiyorum ..
Ve bu beni rahatsiz ediyor, kendimede hakim olamiyorum...
Her yoluda deniyorum , meyve yiyorum yogurt yiyorum..
Ama yok olmuyor

Meyve yoğurt daha çok acıktırır
vitamin yada balık yağı kullanıyor musunuz?

Sen bide o istahi gel son ayda gör. 8 ay zorla yemek yiyen ben yataktan meyveli yoguuuuuurtttt diye cildirircasina kalkiyorum ki 1 ay oncesine son kullanma tarihleri gecip atardim

ben ilk 4 ay 5 kilo verdim kustum bisey yiyemedim.. sonra 30. haftaya kadar normal kilo alimim oldu toplam 6 kilo filan aldim. sonra istahim bi acildi o zamandan beri evde bi kac kere yemek yapmisimdir. surekli sabah aksam fast food yemek istiyorum eve meyve aliyorum hepsi bitene kadar yiyorum. simdi 41. haftayi bitiricem nerdeyse biraz duruldum toplam 12 kiloda kaldim cok sukur. aklimda hep yemek oluyor canim herseyden cekiyor yaa Allah yardimcin olsun ama kahvaltini cok guzel yap sonra ara ogunlere meyve filan ye

Bir de bunun emzirme dönemi var o zaman ki iştahla insan bir fili yese doymaz

Yandik ozaman
gerci ben yagsiz tuzsuza alismism senelerdir hamur isi sifir. Salata izgara but bile yemedim yagli diye hamilelik donemin dahil. Ozamanda tutarim herhalde. 36 hafta total 10 kg

Cok SIKI kahvalti yapiyorum , öglen vakitleri meyve yiyorum yogurt yiyorum vs , aksam yemegini esimle yiyoruz ..
Gece oyle bi acikiyorumki , ama oyle boyle degil..
Ne yesem olmuyor ilaki sicak yemek olucak, veya dedigin gibi fast food olucak ..
ilk aylar asla bulantim felanda olmadi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…