Tesekkurler canim ..ALdığınız kiLoLar çok önemLi en sağLıkLı biLgiyi doktorunuz verecektir.
İştah artması normal gebelikte ben de çok yedim ama kilo almadımEvet ,ilk hamileligim ve cok dengesizce yiyorum sanirim..
Hayir hic bulantim olmadi ..İştah artması normal gebelikte ben de çok yedim ama kilo almadım
ilk zamanlar bulantınız olmadı sanırım kilo kaybı yaşamadınız
Rica ederim.inşaLLah sağLıkLı bir şekiLde bebeğinizi kucağınıza aLırsınız :)
Meyve yoğurt daha çok acıktırırHayir hic bulantim olmadi ..
Cok rahst bir hamilelik cok sükür, ama dedigim gibi son iki haftadir asiri yemek yiyorum ..
Ve bu beni rahatsiz ediyor, kendimede hakim olamiyorum...
Her yoluda deniyorum , meyve yiyorum yogurt yiyorum..
Ama yok olmuyor
Doktorumun verdiklerini kullaniyorum, ama balik yagi kullanmiyorum ..Meyve yoğurt daha çok acıktırır
vitamin yada balık yağı kullanıyor musunuz?
Ben de olmadı ama vitamin haplarının iştah açtığını söylüyorlarDoktorumun verdiklerini kullaniyorum, ama balik yagi kullanmiyorum ..
Onu hic sormadim doktoruma ..
Olabilir oda bi ihtimal , gelecek ayin 3. Randevum var hepsini detayli sorucam doktoruma :)Ben de olmadı ama vitamin haplarının iştah açtığını söylüyorlar
Bunu annemde bugun soylediBir de bunun emzirme dönemi var o zaman ki iştahla insan bir fili yese doymaz
Bir de bunun emzirme dönemi var o zaman ki iştahla insan bir fili yese doymaz
Hamilelikte 9 kilo alıyorumBunu annemde bugun soyledi
Cok SIKI kahvalti yapiyorum , öglen vakitleri meyve yiyorum yogurt yiyorum vs , aksam yemegini esimle yiyoruz ..ben ilk 4 ay 5 kilo verdim kustum bisey yiyemedim.. sonra 30. haftaya kadar normal kilo alimim oldu toplam 6 kilo filan aldim. sonra istahim bi acildi o zamandan beri evde bi kac kere yemek yapmisimdir. surekli sabah aksam fast food yemek istiyorum eve meyve aliyorum hepsi bitene kadar yiyorum. simdi 41. haftayi bitiricem nerdeyse biraz duruldum toplam 12 kiloda kaldim cok sukur. aklimda hep yemek oluyor canim herseyden cekiyor yaa Allah yardimcin olsun ama kahvaltini cok guzel yap sonra ara ogunlere meyve filan ye
MasallahhhYandik ozaman
gerci ben yagsiz tuzsuza alismism senelerdir hamur isi sifir. Salata izgara but bile yemedim yagli diye hamilelik donemin dahil. Ozamanda tutarim herhalde. 36 hafta total 10 kg
Oda iyimisHamilelikte 9 kilo alıyorum
doğumda eski kiloma ulaşıyorum
emzirme döneminde 10 kilo alıyorum veremiyorum
İşte o zaman kendini frenlersen veriyorsunOda iyimis
Emzirme donemi kilo veriliyor diyor bazi arkadaslar ne kadar dogruysa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?