Kendimi enayi gibi hissediyorum :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Sabah 7 akşam 7 bir işte çalış
Yorul. Bi yandan insanları idare et bi yandan kv görüMCE sana attığı iftiralari unutmaya çalış. Herşeyi silip devam etmeye çalış. . yemek yap. Eşinin arkasini topla. Tüm hersey ini eşine ver. O da senin tarafındaki desin hep ama annesinin en ufak lafında gelip sana hesap sorsun. Aklınca iyilikle yapıyor. Sana bagirsin yeri gelince ama karısına laf söyleyen annesine ağzını dahi açmasın.
Ayrı şehirlerdesin ama yine huzursuzsun.
Çalışmaktan bitap düs ama yine kıymetin olmasın. .
Eşimin ailesi hep ev hanımı ve eşim benim çalışarak ne kadar yoruldugumu onun için fedakarlık yaptığımı anlamıyor.
Daha özenli davranmasıni istiyorum bana karşı. Sevgisini belli eder ama hayallerim vardi . 1 buçuk yıldır evliyim ama bir gün bile bana bir sürpriz yapmadi..
Tamam olmazsa olmaz değil ama ben onun her isteğini düşünüyor ve yerine getiriyorum onun aynı özende olmaması beni yıpratti..
Anlatınca anlamıyor. .
Bi çiçek siparişi vermesi için çok büyük kavga etmiş olmamız gerekiyor. Eşim çok monoton sıradan ve düz kafa bir insan.. biliyordum böyle biri olduğunu ama benim için belki arada ufak bi iki şey yapar diye düşünmüştüm. .
Hiç olmadı hiç yapmadi..
Kartım falan hersey eşimde.. onda tüm hesaplar..
Elti lerim var ev hanımı o kadar rahatlar ki.. öğle ye kadar yatıp aksama kadar geziyorlar..
ÖzenmiYorum ama sadece bana hak ettiğim değerin eşim tarafından verilmediğini düşünüyorum. .

Canım ne diyeyim...
Utanmadan nasıl annesinin lafıyla sana hesap soruyor ki?
Çok mu anneci? Yani insan cidden utanır, annem diyor ki sen böyle böyleymişsin falan demeye.
Biraz silkelesen mi acaba?
Maaş kartını neden verdin ki, geri alamaz mısın?
Hesabı beraber tutun madem.

yaa sinir oluyorum.neden kartlariniz esinizde.. soylemeyin.bile gidin.alin cuzdanindan.kartinizi ..kendi hesabinizi bilin.. ayy lutfen alin.o sizin.emeginiz ya.. bence hic bir kadin.maas kartini vs vermemeli.. direk.motivasyon duser.. dhada yorgun hissedersiniz. elin.insani alir. kullanir hic.umrunda olmaz.nasil kazandiginiz.o parayi.. alin kartlarinizi hemen bence...

Emin ol çoğu bayan senin durumunda buna ben de dahilim ..
Benim eşim kavga etsek de almaz çiçek hediye hiçbirşey..
Tabi bazı şanslılar da yok değil ..

kartı verir bir kadın verirde ben gibi kendi maaşını yiyip bir de eşininkine sulanıyorsa paramı çek dediğim an param elimdedir fakat kartlar elimdeyken bir şey yapmasam netten alışveriş yaparım benimkisi bi nevi kasa hizmeti..fakat eşi sıkıntı yaratanlar hak hukuk bilmeyenler vermemeli kesinlikle..paramı tutabilen bi tip olsam vermezdimde almak istemedi çok direndi gene ben zararlı çıkacam dedi ama kartları verdim ben..biraz güvenle alakalı..eşime yaranmak için kart vermem veremem tesvip etmem..niye yazdım bunları düşüncenizde haklısınız ama %100 lük bir genelleme doğru olmaz bence..potansiyel ile alakalı bazı kişilerin durumları konu sahibininki ayrı tabi.
ha bu arada konu sahibi kendisi mecburiyetten çalışıyor maalesef.

Gidip maaş kartınızı cüzdandan çekip alıyorsunuz. Kavga etmeye kalkarsa "ya işten çıkıp evde otururum ya da maaşımı kendi başıma idare ederim" diyeceksiniz.

Eşine lazım olursa tabi ki kart verilir ama sürekli onda duramaz.

Kendini enayi gibi hissetmen normal zaten. Çünkü enayi yerine koyuluyorsun.
Çok taviz vermişsin. Çok hizmet etmişsin eşine.

Hayır aslında yanlış Anlamışsin
Ben aslında bu kadar yoruldugim için azıcık daha değerli olmam gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta ona yardım ediyorum ki etmek zorunda değilim. .
O dinimize göre de bana bakmak zorunda imiş ev hanımı olan herkes böyle diyor
Ben çalışmak istiyorum. Kesinlikle. Ama sadece değerli hissetmek için bu konuyu açtım.
Kafamda olmayan şeyleri bana dikte etmeye uğraşmayin boşuna yorulursunuz

kesınlıkle en sınır oldugum konulardan bırı.ne munasebet ya ben calışan kartım eşimde olcak oyle şeymı olur.yapmayın bunu kendınıze hanımlar
dığer mevzulara gelınce...ıncelıkler,süprızler coğu erkeğin doğasında yok malesef.kımılerınde var benımkı gbı ama onlarda aman karım çenesını açmasın dıye yapıyodurlar emınım
ayrıca ayrı şehırdesın cnm daha ne ıstıyosun

esinin borclarina.destek ol ama maas kartin.sede dursun.. sen simdii kartlarini hepsini.geri al.. kendi parani.kendin yap hesabini bak.nasil.moralin duzelicek.. kendini dusun kendi kiymetini.emeginin farkinda.ol.. birdahada hic bir kartini verme.. cunku hic bor.zaman.kiymetin bilinmez.boyle.. sen al o kartlari bak.nasil.kiymetli oluyorsun..

Zaten maaşım direkt borçlara gidiyor
Hani benden gizli bişey yapmasına zaten imkan yok. Çünkü boğazimza kadar borç içindeyiz
Yanlış anlama savunmak için yazmadım durum bu

Bi çiçek siparişi vermesi için çok büyük kavga etmiş olmamız gerekiyor.
bu cümleyi okuyunca bi tebessüm oluştu açıkçası. çünkü benim eşim de aynı. neyse ki benimki benden bi de yemek her gün ütü falan beklemiyo öyle huyları yok allahtan ama senin dediğin gibi düz adam. yapıcak bişey yok. annem demişti ki bana bi erkeği değiştirebilirim inancıyla evlenirsen sadece kendini kandırırsın. neyse odur. sen de aynı şekilde tabi. şimdi anlıyorum ben ama..
ve derdin hakkında da ne diyeyim ki çok zordur tahmin edebiliyorum ama karşına alıp konuşsan. sonuçta o dışarda ne kadar yoruluyosa çalışarak sen bi de ekstra evde de çalışıyosun ve onun iki katı fazla yoruluyosun. umarım dank eder bi gün

bir buçuk yıl içinde nasıl gırtlağa kadar borçlandınız
ben de 6 aylık evliyim ve nerden baksan 20-25 lira borcumuz var. düğün öncesiydi düğünüydü kına gecesi masraflarıydı eşyasıydı şuydu buydu derken hepsi bizde birikti. çünkü biz ailelerden hiçbir şey istemedik. şimdi de ikimiz bir koldan çalışıp halletmeye çalışıyoruz. belki onlarınki de böyle bi durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…