- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
kartı verir bir kadın verirde ben gibi kendi maaşını yiyip bir de eşininkine sulanıyorsayaa sinir oluyorum.neden kartlariniz esinizde.. soylemeyin.bile gidin.alin cuzdanindan.kartinizi ..kendi hesabinizi bilin.. ayy lutfen alin.o sizin.emeginiz ya.. bence hic bir kadin.maas kartini vs vermemeli.. direk.motivasyon duser.. dhada yorgun hissedersiniz. elin.insani alir. kullanir hic.umrunda olmaz.nasil kazandiginiz.o parayi.. alin kartlarinizi hemen bence...
Hayır aslında yanlış Anlamışsinİste calismaniz ile esinizin size değer vermesi arasında nasil bir bağlantı kurulabilir?
karmakarisik56 sen calismak istemiyorsun. Ev hanimi olmak istiyorsun bunu da esinin borclari yüzünden yapamiyorsun ve bunun hirsini eşinden alıyorsun..
yaa sinir oluyorum.neden kartlariniz esinizde.. soylemeyin.bile gidin.alin cuzdanindan.kartinizi ..kendi hesabinizi bilin.. ayy lutfen alin.o sizin.emeginiz ya.. bence hic bir kadin.maas kartini vs vermemeli.. direk.motivasyon duser.. dhada yorgun hissedersiniz. elin.insani alir. kullanir hic.umrunda olmaz.nasil kazandiginiz.o parayi.. alin kartlarinizi hemen bence...
Zaten maaşım direkt borçlara gidiyorGidip maaş kartınızı cüzdandan çekip alıyorsunuz. Kavga etmeye kalkarsa "ya işten çıkıp evde otururum ya da maaşımı kendi başıma idare ederim" diyeceksiniz.
Eşine lazım olursa tabi ki kart verilir ama sürekli onda duramaz.
Kendini enayi gibi hissetmen normal zaten. Çünkü enayi yerine koyuluyorsun.
Çok taviz vermişsin. Çok hizmet etmişsin eşine.
sen yinede al ama bence...Zaten maaşım direkt borçlara gidiyor
Hani benden gizli bişey yapmasına zaten imkan yok. Çünkü boğazimza kadar borç içindeyiz
Yanlış anlama savunmak için yazmadım durum bu
bu cümleyi okuyunca bi tebessüm oluştu açıkçası. çünkü benim eşim de aynı. neyse ki benimki benden bi de yemek her gün ütü falan beklemiyo öyle huyları yok allahtan ama senin dediğin gibi düz adam. yapıcak bişey yok. annem demişti ki bana bi erkeği değiştirebilirim inancıyla evlenirsen sadece kendini kandırırsın. neyse odur. sen de aynı şekilde tabi. şimdi anlıyorum ben ama..Bi çiçek siparişi vermesi için çok büyük kavga etmiş olmamız gerekiyor.
bir buçuk yıl içinde nasıl gırtlağa kadar borçlandınız
ben de 6 aylık evliyim ve nerden baksan 20-25 lira borcumuz var. düğün öncesiydi düğünüydü kına gecesi masraflarıydı eşyasıydı şuydu buydu derken hepsi bizde birikti. çünkü biz ailelerden hiçbir şey istemedik. şimdi de ikimiz bir koldan çalışıp halletmeye çalışıyoruz. belki onlarınki de böyle bi durumdur.bir buçuk yıl içinde nasıl gırtlağa kadar borçlandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?