Kendimi enayi gibi hissediyorum :(

Arkadaşlar internet bankacılığı olayına alışmaya çalışın ve birbirinize eft/havale yapın maaşınızdan gerekli miktarı. Herkesin kartı da kendisinde dursun.
Bizde böyle yapıyoruz.fiziken kart bende ama her ay havale yapıyorum.

Karmakarışık bence sen iş yerindede çok bunalmışsın.
yoğun bir işin var sanırım.yaşadığın yerde sıkıntı.herşey üst üste gelmiş.
okulun vardı sanırım geçen bir konu açmıştın,azcık sık dişini.
borçta biter okulda biter.daha hayatın başındasınız.
Ayrıca hiçbir erkek haklı da olsan, ailesine bişey dedirtmez emin ol.

eşin, ev işlerinde yardım ediyor mu peki?

anladım cnm bende herşeyimi kendim yaptım
ama gırtlağa kadar da hiç borcum olmadı 25 milyarlık borç da taksit taksit ödenir
biz kadınlar yıprsatıyoruz kendimizi çok
ama erkekler bu kadar takmıyor

çalışma niye çalışıyorsun ki? üstelik günde 12 saat? maaşın da eşinde. hesaplar onda. hizmet de sende. beyefendinin ailesinin stresi de var. kölelik bu. çık evinde otur mis gibi. çalışıp baksın sana. senin ev geçindirme zorunluluğun yok. he sürprizlere filan gelince de. erkeklerden duygusallık beklemek onların fıtratına ters bir durum. adam gibi adam olsun, erkekliğini yapsın o bile iyi bir şey. çiçek böcek almakla kocalık olmuyor ki canım.

Bir diğer konunuzda esinizin size çok yardimci olduğunu vs anlatiyordunuz bir çiçek mi simdi sizi değersiz yapti?

Ayrica size bir şey dikte etmek için niye ugrasayim yorulayim başka isim mi yok konuşuyoruz sadece. Ha siz isinize gelmeyen yorum kaldiramiyorsaniz yapacak bir şey yok bu da benim düşüncem..

Siz de bu düşüncemi değiştirmek icin ugrasmayin çünkü actiginiz konular ve yaziminizdan ne istediğiniz çok belli."ev hanimi olmak".

sen keşke çalışmasannn.
ama daha önceki yazılardan mecbur olduğunu biliyorum
Ama eşinde çok ayıp ediyor orası ayrı
al karşına konuş ben hizmetlin değilim de..

anladım cnm bende herşeyimi kendim yaptım
ama gırtlağa kadar da hiç borcum olmadı 25 milyarlık borç da taksit taksit ödenir
biz kadınlar yıprsatıyoruz kendimizi çok
ama erkekler bu kadar takmıyor
evet iki taraf el ele verince taksit taksit ödenir. ben hep bunu söylüyorum elimiz ayağımız tutuyo çok şükür. beraber olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir. iç huzuru mühim olan. ve bişey daha söyliyim bizim bu borçalrı öderken kendimizi iyi hissetmek için seçtiğimiz bi yöntem var : borç ödemeye alışalım ki ilerde ev araba taksidine rahatça girelim

nedense çalışmayan kadın çalışan kadından daha kıymetlidir. benim gözlemlerim bu şekilde.
Çevremde çok örnek var.

evet 4 sene oldu ben evleneli 19 yaşında kaçarak evlendim
kimse yardım etmedi ne bilezik aldılar ne bir iğne
2 senede borçlarımızıbitirdik
kızım oldu şimdi gene işe girdim
ev almak için para biriktircez inşallah allah herkese nasip etsin

Yalan söyleyemem
Evet ediyor
Dün işten çıkıp eve gittim bulaşık lari makineye atmış filan..
Şunu yap deyince yapıyor

ev hanımı olan tanıdıklarınız da deger gormeyi hakediyor, siz de,
bence bunun kıyası olmaz.

eger istediginiz degeri calısıp calısmamanıza baglarsanız mecburiyetten calısamama vb bir durumunuz oldugunuzda esinizin yapacagı her seyi kabullenmis sayılırsınız,
o yuzden ona surekli bu mesajı vermeyin.

senin kadar ben de yorgunum diyerek ev icindeki tum islerinizde yardımcı olmasını talep edin.

ayrıca borclar yuzunden zorla calısıyorum diyorsunuz fakat eşiniz çalışırken şikayet etse "ondan koca olmaz" diye bir suru yorum gelirdi, hatta siz de oyle dusunurdunuz.

ustelik borc, sizin "ortak" borcunuz...

kart sorununu cozmek icin de ya biriniz borcları odeyecek, digeri de evin faturaları aylık masrafını vs.
ya da banka uzerinden maasınızın belli bir bolumunu borclara yatıracak, diger masrafları da yine ortaklasa yapacaksınız.
boyle birseyin konu olması bile tuhaf geliyor bana.

vala çalışan daha rezil ev hanımından ben çalışma hayatınıda gördüm ev hayatınıda artı bi degerin yok yani hatta çalışmayan çogu ev hanıımı daha güllük gülüstanlık yasıo ben o kadar idare etmeme ragmen çoucmu pazar malıyla yetiştirdim halde kıymet bildiremedim..

Rabbim gönlünüzdeki herşeyi hakkınızda hayırlı etsin inşallah..

Ben ev hanımı olmak istemem asla.
Sonuçta devlet memuruyum
Ben sadece ücretsiz izin düşünüyordum
2 yil kadar
Sonuçta kolay kolay devlet memuru olunmuyor
Ama ev hanımı istediğin an olursun
Ve ben asla istemiyorum sen istediğini düşün ok bu da sana son cevabim

Esim ev işi yapmıyor demedim ki ben
Yapıyor zaten .
Ben değer görmüyorum diyorum.
Ya herhalde yazı olduğu için yanlış anlaşılma oluyor ......

benim anlayamadığım çalışmayan kadın daha değersiz mi olmalı da,değer verilmesi zorunuza gidiyor
Değersiz olmalı demiyorum ama bence çalışan kadın evde yan gelip yatmak varken karda Kista ise gittiği eşine yardım ettiği için daha kıymetli olmalı. .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…