- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
buaralar bunalimdayim ..kalbim acıyor ruhum açıyor gibi bir his sürekli aglama hissi var okadar hassasimki ...iki de çocuğum var evde büyük sorumluluk gerektiriyor biliyorsunuz ...ama yok sadece gece olsun uyuyayım istiyorum ...sabah olunca sabah oldu diye yine o his geliyor ...çocuklarıma çok üzülüyorum tükenmişlik ruh hali ile yatan bir anne
ben istiyorum ki neşeli olayım onlarla oynanayim çeşit çeşit değişik kurabiyeler pastaalr börekler ama yok içimden gelmiyor ...doymalarini ve sağlıklı beslenmelerini gerektiren şeyleri yedirip kabuğuma çekiliyorum tabi nekadar çekilebilirsem..eşim çok yoğun hiç faydası yok..sadece pazar günü azcik ...psikiyariyede gittim yakın zamanda , emizren annenin kullanacago ilaç verdi ama bebeğime dokundu ilaç hemen kestik...bunun için biraz beklemeliyim ...nasıl gecicek bu hal ..nasıl bende normal bir anne olacağım ...dışarı görüyorum anne gibi anneler ya canla başla neşe dolu çocuklarını gezdiriyorlar ...ben gorevmis gibi yapıp geliyorum....kötü bir annemiyim
kafamı dgaitacak hiç bir ortamim yok ne arkadaş ne komşu hiç birşey