- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
çok teşekkür ederim çok güzel biilgiler yazmışsınızyani bende elbet bahçeye indiriyorum ama bu bana yetmiyor senelerdir bu rutin zaten..mutlu etmiyor beni....ruhum böyle tatmin olmuyor ..anlık nefes alıyorum gibi bişey okuyor eve çıkarken yine tukeniyorim...yemem içmem de bu moddan dolayı iyi değil gün içinde Nescafe ile duruyorum buaralar çünkü içim almıyor ...en sevdiğim şeyi verseler önüme yok almıyor içim...kahvaltı önemli biliyorum ama zorluyorum bazen kendimi ..böyle yani ....benim çalışmam lazım bence acilen evden uzaklaşmam lazım para kazanıp özgür hissetmem lazim
Evet su hep ayni rutinler insani gercekten bunaltiyor, heleki cok da yetiskin olarak yalniz kaliyorsaniz. Lakin biz kendimizi bakimsiz birakiyorsak herseyin önünü kesiyoruz aslinda. Cünkü vücut da buna adapte oluyor. Biz hareketsiz kaliyoruz ya, vücut da o hareketsizlige alisiyor. Icinizden en basit isler gelmiyor. Mesela kendinize bir sandvic yapmak yerine bir nescafe yapiyorsunuz, cünkü daha kolay ve aclik hissini bir süre basdiriyor..sonra o kahveyle bir yere cöküyorsunuz öyle ve kimseyi yanastirmayacaksiniz kendinize. Kahvenin sicakligink bahane ediyorsunuz, ama aslinda kimsenin size yaklasmasina tahamülünüz yok, cünkü tek basiniza zamana ihtiyaciniz var. Size kahvalti konusunda tavsiyem: sanki 3. Cocugunuz varmis gibi kendinize de kücük bir tabak hazirlayin ve nescafeden önce yemeye dikkat edin. Nescafeyi ictikten sonra insanin yiyesi gelmiyor. Cocuklar konusunda kücük hedefler belirleyin. Mesela "Bugün cocuguma yeni birsey ögretecegim". Bu BIR tane yeni oyun. BIR tane yeni kelime. BIR tane yeni kitap olabilir. Sizin iyilesirken hergün kat kat oyun oynayacak haliniz olmayacak zaten. Sosyal medyadan mümkün oldugu kadar uzak durun. Öyle pembis yuvam, becerikli anne, altin gelin blabla sayfalari gezerek cringe ve kiyaslama arasinds kafayi yersiniz. Sadece size iyi gelen ilham veren sayfalar takip edin. Hem bir kac ay sonra yeni hedefleriniz var. Sosyallesmek size de cok iyi gelecektir