Kendimi ezik hissediyorum

Ev hanimligi eziklik demektir.ne yazikki bu boyle.ne kadar iyi bakarsa baksin esiniz ise yaramaz hissedersiniz.ben bu duyguyla olup gitcem gibi geliyor.zamanla sosyal cevreniz daraliyor siz kendinizi gelistirseniz bile sosyal cevreye uyum sagliyamiyorsunuz.odun gibi bisey olup cikiyorsunuz.monoton ise yaramaz kocasinin agzina bakan bir himbil.okudugunuz meslegi yapmak zorunda degilsiniz.bu durumdan derhal kurtulun.yasayan oluye donersiniz sonra.birde ne yapsam diye dusunup dusunup bir halt beceremeyenler varki iste ben onlardanim.onumde bir suru secenek ama ruh hastasi oldum ciktim.biz gibilere spor iyi geliyomus guya

Sizi spor yapmakta kurtarmaz. Çalisip para kazanmak disinda ne yaparsaniz yapin kendinizi işe yaramaz, ezik goreceksiniz cunku.

Evlenmeden once ve yeni evliyken kisa süreli calisma hayatina girmişliğim var. Calisiyorken kendimi daha farkli hissetmiyordum yine ayni bendim sadece daha yorgun, stressli, kisitli zamani olan biriydim. Sen kendini nasil gorursen cevren de oyle gorur. Calismiyorum nasilsa diye baya salmissiniz.

Ee okuyun sizi tutan ne ben iki üni okudum şuan yüksek lisans son sınıftayım seneye hukuk okumak istiyorum yaş 35 gittiği yere kadar valla beynim catlayana kadar okumak isterim coxgum yok şuan boşanıyorum da 5 yıl sonra anlaşmalı olarak memurum işim de var atandim maaşım iyi ama okumak bana zevk veriyor o Başarma hissi müthiş bir şey özgüven tavan oluyo valla ahh avukat olursam kadınlarımızın davasıyla daha çok ilgilenmek istiyorum ayyy feminşstliğim tuttu gene okuyun hanımlar acıtan okuyun şimdi lisans bölümleride var çok güzel okumak güzeldir

Yetinmeyi bil okuyup iyi yerlerde olmak ta önemli tabiiki ama hayat sana sevdiğin bi eş bi yuva huzur ve evlat vermiş cesaretin varsa tekrar bişeyler yapabilirsin..

2 çocukluyum 30 yaşındayım ben de bölümümden farklı bir bölüm okuyorum hatta mezun olmak üzereyim. Önümüzdeki yıl da ya yüksek lisans yada farklı bir bölüm daha düşünüyorum. Boş durmayı sevmiyorum eğitime aşırı düşkünüm. Siz de yapabilirsiniz yeter ki isteyin hiç birşey zor değil.

Ayni bolumden mezun bir kadin anlatmak istiyorum yani hocam.Yuksekokul muduresi , ressamlikla ilgilenmeye calisan tasarim derslerine girip hocalik yapan ve kafasna estigi anda seyahat eden
...... diyeceklerim bu kadar..

Mesleki eğitim veren okullar var bir araştırın derim belki öğretmen açığı olan biryer vardır... Hic birsey için geç değil mesleğinizi devam ettirebilirsiniz...
Kendinizle barışık olun hayata Ne kadar güzel bakarsak herseyi güzel görürüz en başta da kendimizi...

Maddi sorunun yoksa :) sorun nedir?

Kursa git.. okula basla, spora git.. tatile git..kendine vakit ayirdikca hersey daha guzellesiyor bence

Reactions: 000
Ev hanımlarına bakımsız yakıştırması irite ediyo beni alam almış satan satmış muhabbetini bırakın artık, insan öz saygıdan bakım yapmalı sadece eşi için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…