- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
O konu üzerine düşeceğim biraz. Gideyim mutlaka.Öyle galiba çok geriliyorsanız gitmeyin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konu üzerine düşeceğim biraz. Gideyim mutlaka.Öyle galiba çok geriliyorsanız gitmeyin bence
Kesinlikle haklısnız benim dr um var tedavi gördüğüm arada sırada sohbette ediyoruz hastalık dışında biseyler konuşmak hoşuna bile gidiyorDoktorlar da insan onlar da anne. Baba yemek yiyorlar su içiyorlar uyuyorlar kendimden biliyorum boşverin rahat davranin hepimiz insanız
Sürekli iş muhabbeti dönünce sessiz kaldım istemsizce doğru. Kendi arkadaşlarımın yanında asla susmuyorum. Kahkaha, sohbet, muhabbet. Bazen konuşmaktan boğazım ağrıyorYani yani sizin de hastane ortamıyla ilgili fikirleriniz vardır diye düşünüyorum bence konuşsanız konuşursunuz. Sankim genel olarak sessiz sakinsiniz, ortamda da sürekli iş muhabbeti dönünce de daha da sakin kalmışsınız gibi geldi bana yanılıyor muyum?kendi arkadaşlarınızla muhabbetiniz nasıldır, rahat mısınız?
Ben de bir rektörün evinde kahve içiyordum en son. Tavsiye rahat olun. Sizi olduğunuz gibi sevsinler ya da sevmesinler.Sizden ne fazlaları var? Profesor falanlar mi?
Ozguveninizin nicin onlarin yanonda düştüğü gercegini bulun. Sizi rahatsiz eden seyler neler bunlari gormeye calisin. Onlarin yanina giderken ozguveninizi giymeye calisin. Sonucta arkadaslariniz gibi onlarda. Ezilmeyin buzulmeyin sizden bu dunyada bir tane var. Herkesin meziyetleri farklidir. Hayatta hicbirimiz mukemmel degiliz. Insansiniz hata yaparsiniz. Ortak nokta yakalayamiyorsunuz yakalamaya da calismayin size sorduklarinda bunlar ilgimi cekmiyor deyin. Hepimiz farkliyiz ve bu yuzden her daim başınızı dik tutun.Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim eşimin arkadaşlarının yanında kendimi çok ezik hissediyorum sanki beni küçük görüyorlarmış gibime geliyor. Hiç aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bahaneler üretmeye çalışıyorum sürekli. Eşim benim her ortamıma rahatça giriyor. Ben de onu yalnız bırakmamak istiyorum. Hepsi de iyi insanlar aslında ama ne konuşacağımı bilemiyorum. Elimi kolumu bile nereye koyacağımı bilemiyorum ve gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Bir düğün nişan yapacaklar diye ödüm kopuyor resmen. Kendi arkadaş ortamımda hiç öyle değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ne yapabilirim ya da nasıl davranmalıyım? Önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler![]()
Evde oturuyorsun ve aklında -ya şimdi biri kalkip düğün yaparsaOlmayan dugunlerı dusunup strese giriyorsanız o derece takıyor ve kasıyorsanız gorusmeyın
O kadar kalabalık olunuyor ki bir araya gelindiğinde. Sohbet sırasında çevreden kuru gürültü duyulduğuna eminim.Çok fazla sosyal yüze odaklanıyorsunuz. İnsanların statülerinden çok karakterlerine odaklanırsanız daha sağlıklı ilişkiler ve iletişimler kurarsınız.
Eşiniz ortamdaki iletişim köprüsünü iyi kuramıyor muhtemelen. Arada sadece sizin konuşmanız için konu açmıyor mu?
Hayır olmadı. Dediğim gibi çok iyiler. Tamamen kendi kuruntum.Hepiniz insansiniz..bulundugunuz ortamda yaptiklari mesleklerin egolarimi konusuyor yani..
Ezik hissettirecek bir durummu oldu
Aynen biz doktorsak uzaydan gelmedik kaşeleri hastanede bırakıyoruz farklı sohbetler edebiliriz pazara gideriz ev temizleriz çocuk bakarız sinirleniriz çay içerizKesinlikle haklısnız benim dr um var tedavi gördüğüm arada sırada sohbette ediyoruz hastalık dışında biseyler konuşmak hoşuna bile gidiyor
Yapı olarak tam söylediğiniz gibiyim evet. Yorumunuz için teşekkür ederim.Sohbet edenle sohbet edin. Ne varki.... Çok şaşırdım ezik başlığını görünce.... Bende çaresiz parasız çok biçare kaldınız sandım.... Neyse herkesin derdi kendine ağır... Sanırım biraz çekingen ve mahçup bir yapınız var.... Kızım gibi.... Ne güzel severim böyle naif ender bulunan insanları benbenim ablamda doktor laf aramızda 6 yıl tıp zorunlu hizmet uzmanlık derken onların kafa Bi değişik oluyor
belki Latince kelimelerden .... Diyeceğim büyütmeyin gözünüzde aslolan karakter aslolan uyum..... Sohbet için bile.... Kim bilir sizde ne cevherler var diyorum ben.... Zamanla alışır açılır kafanıza göre kişilerle sohbet edersiniz.... Hepimiz doktor olsak bizi okutacak öğretmeni nerden bulacaktık değilmi..... Sevgilerimle