Çocuk yetiştirmek çok önemli haklısınız küçük bebeği başkasına bırakmak kolay değil üstelikTabikide edicem şuan bana ihtiyacı var el eline bırakamam en az 3 yıl kendim bakmam lazım kendi eğitimimi vermem gerekiyor el eline bırakmak daha zor rabbim kimseyi muhtaç etmesin
Eşin para harcıyırsa senin de o kadar canın yanıyor. Bir de bu yönden bak. Bence kadın için çok daha zor...Çok sağolun inanın hayatımda pek çok sorun oldu ama hiç bi zaman bu yıl ki kadar zorlanmadık,yorulmadım sanırım sınavdan geçiyorum
Hemde ne yanma çok operasyon geçirdim sayısını unuttuğum kadar vajinal ultrason oldumEşin para harcıyırsa senin de o kadar canın yanıyor. Bir de bu yönden bak. Bence kadın için çok daha zor...
Bunu yapacaksam bile 1 kez olsun şansımı deneyip yapmak isterim üstelik bu tek başına verilecek bi karar değil bu durumda karı koca aynı istek ve düşüncede olmalılar öyle uzaktan konuşması kolay tabi hem hastayım hem de ısrar ediyorum 10 yıllık evliyim ilk tedavim insanlar 10 kez bile deniyorlar lutfeb bilmediginiz konuOncelikle gecmis olsun..Da ben sunu anlayamıyorum ya??NEDEN bu kadar para harcayip, streslere giriyorsunuz da, gidip cocuk esirgeme kurumundan,anasiz, babasiz, yardima herkesten cok muhtac bir bebisi veya cocugu, evlatlik almiyorsunuz?? Hastaymışsınız bu ısrar niye???
Aslında tüp bebek 8000 tl ama benim operasyonlarim ucreti şişirdi maalesef.... ne oldu asilamalariniz tuttu mu durumunuz nedirKeşke devlet Hastanesi'ne gitseydiniz. 40 bin TL çok fazla.ben devlette 4 aşılama yaptırdım cebimden ilaç hariç para çıkmadı.
O hasta olsa tabiki elimden geleni yaparım ama o kadar üst üste oldu ki kendimi kötü hissettim yalan yokBöyle hissetme kendini. O senin eşin can yoldaşın tabiki bakacak sana ihtiyaçlarını gidermeye çalışacak. Aynı durumda eşin de olabilirdi o zamanda sen elinden geleni yapardın. Evlilikte böyle düşünceler olmamalı
Amiiin Allah razı olsun .tedaviye başladığımızdan beri tasarruf modundayim zaten lüzumsuz ayakkabi,üst baş almıyorum evde de dikkat ederim iyi fikirsende evinde tasarruflu olursun , bu mutfak masrafına yansır , eletrık suya yansır ,
sıkma canını , herşey gelir geçer rabbim kucagını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhh
Aslına bakarsan hedefe ulaşırsak eşimde bende herşeyi unuturuz olmama ihtimali var ve bu beni geriyor dediğin gibi belkide biseyler duymak ıstiyorum bi de bebek olursa annem yada k.v bakabilir 1 sene sonunda falan ise baslayabilirimBen mantığını anlayamadım, evet çocuk yapma sürecinde bir masraf olmuş doğru ve kendini suçlu veya yük hissediyorsun fakat zaten çocuğun olunca büyük bir ihtimalle yine çalışamayacaksın yine ev hanımı olacaksın bir süre, eee o zaman şuan anladığım kadarıyla burada içini rahatlatacak şeyler duymaya çalışıyorsun.
Allah yardımcınız olsun. eşinizin ,size böyle hissettirecek tavrı var mı peki? nitecede iyi günde kötü günde diyerek evlendiniz. aynı durumda eşiniz olsaydı siz de ona düşünmeden harcardınız. bence buna odaklanmayın. kendi sağlığınızı ve tedavinizi düşünün, bunları düşünüp iyice strese girersiniz bir deArkadaşlar merhaba 10 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı benim oldukça fazla sağlık sorunum var bu konuda. aralık ayında tedaviye başladım eşim çok hevesli özel bir hastaneye başladık ama yapilan operasyonlar tahliller o,bu derken 40 bin tl para harcadik daha da transfer asamasina gelemedik yani masraflar devam edecek ben süreçte calisamadim zaten korona falan derken iş guc durumlari iyice hayal oldu sürekli bir isim yoktu zaten. yani madden hiç destek olamadım bu süreçte. bu durum beni ıçten içe eziyor hiç bir faydam yok daha da başka masraflarımda çıkıyor eşim bisey demesede asiri mahcup hissediyordum kendimi bu haftada disim rahatsızlandı diş demek masraf demek mecbur olmasam gitmem ama durumum kötü artık kendimi fazlalık eşimin başına bela gibi hissetmeye başladım sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar oldu mu? Bu durum benim uzerimde acayip stres yarattı kendimi huzursuz mutsuz hissediyorum iş bakıyorum ama bi yandan da tedavi devam ediyor korona var v.s ne yapmalıyım evden falan biseyler yapabilir miyim?en azından kendi harcligimi çıkarırım. Bu sene benim için çok zordu halende devam ediyor babam çok hasta tedavi edilemiyor ,ben sürekli hastanedeyim çok yoruldum çok dardayım dertlesmek istedim
Çocuğa hedef olarak bakman garibime gitmedi değil, bana kalırsa gerçek hedef bir an önce iş hayatına atılıp ekonomik özgürlüğünü kazanman olabilir herneyse, ister yeni isterse uzun ömürlü ilişkili çiftler olsun herkes üzerinde çocuk konusunda bir baskı hissediyor ister dolaylı ister doğrudan belki bu yaşadığımız ülke normları yüzünden. Diyelim ki olmadı, bunun yüzünden neden kendini suçlu hissedesin ki, çocuk emin ol hayatını mükemmeleştirmek için garanti değil belki olunca daha da mutsuz olacağın olaylar yaşayacaksın, bilemezsin. O yüzden kendin için en iyisini isteyip, iç huzura ulaşmak, kendini geliştirmek için birşeyler yap, saçma/ toksik düşüncelerden kurtul ve rahatla. Bu şekilde tedavi süreci de çok başarılı geçer emin ol.Aslına bakarsan hedefe ulaşırsak eşimde bende herşeyi unuturuz olmama ihtimali var ve bu beni geriyor dediğin gibi belkide biseyler duymak ıstiyorum bi de bebek olursa annem yada k.v bakabilir 1 sene sonunda falan ise baslayabilirim
Amin sağolun. Hissettirecek bi tavrı olmadı çok hevesi var zaten istekli başladık ama korona çıkınca işleri azaldı hesapta olmayan bisey oldu sonuç daAllah yardımcınız olsun. eşinizin ,size böyle hissettirecek tavrı var mı peki? nitecede iyi günde kötü günde diyerek evlendiniz. aynı durumda eşiniz olsaydı siz de ona düşünmeden harcardınız. bence buna odaklanmayın. kendi sağlığınızı ve tedavinizi düşünün, bunları düşünüp iyice strese girersiniz bir de
Hedef diyerek yanlış ifade ettim sanırım sonuç da bir amacımız bir arzumuz var ve olsun istiyoruz .baskılar umrumda değildi hiç bir zaman benim içimde hissettiklerim herzaman daha önemli oldu şu an size anormal gelsede bu konu benim için önemli. Bilmiyorum anne mısınız ama bu duyguyu tadanlara çocuk sahibi olma çabası tuhaf geliyor çünkü yokluğu nasıl bisey bilmiyorlar. Acımasız ve rahat bir şekilde konuşabiliyorlar tıpkı sizin gibi.elbette ekonomik özgürlük iş hayatı önemli bende bunun serzenışinde bulundum zaten çocuk hayatımı mükemmel bir hale getirmeyecek belki ama olsun yada olmasın denemiş olacağım ileride keşke tedavi olsa miydim pişmanlığını yasamayacagimÇocuğa hedef olarak bakman garibime gitmedi değil, bana kalırsa gerçek hedef bir an önce iş hayatına atılıp ekonomik özgürlüğünü kazanman olabilir herneyse, ister yeni isterse uzun ömürlü ilişkili çiftler olsun herkes üzerinde çocuk konusunda bir baskı hissediyor ister dolaylı ister doğrudan belki bu yaşadığımız ülke normları yüzünden. Diyelim ki olmadı, bunun yüzünden neden kendini suçlu hissedesin ki, çocuk emin ol hayatını mükemmeleştirmek için garanti değil belki olunca daha da mutsuz olacağın olaylar yaşayacaksın, bilemezsin. O yüzden kendin için en iyisini isteyip, iç huzura ulaşmak, kendini geliştirmek için birşeyler yap, saçma/ toksik düşüncelerden kurtul ve rahatla. Bu şekilde tedavi süreci de çok başarılı geçer emin ol.
Amin sağolun. Hissettirecek bi tavrı olmadı çok hevesi var zaten istekli başladık ama korona çıkınca işleri azaldı hesapta olmayan bisey oldu sonuç da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?