Kendimi ezik ve mahçup hissediyordum (parasal konular)

Tabikide edicem şuan bana ihtiyacı var el eline bırakamam en az 3 yıl kendim bakmam lazım kendi eğitimimi vermem gerekiyor el eline bırakmak daha zor rabbim kimseyi muhtaç etmesin
Çocuk yetiştirmek çok önemli haklısınız küçük bebeği başkasına bırakmak kolay değil üstelik

Çok sağolun inanın hayatımda pek çok sorun oldu ama hiç bi zaman bu yıl ki kadar zorlanmadık,yorulmadım sanırım sınavdan geçiyorum
Eşin para harcıyırsa senin de o kadar canın yanıyor. Bir de bu yönden bak. Bence kadın için çok daha zor...

Oncelikle gecmis olsun..Da ben sunu anlayamıyorum ya??NEDEN bu kadar para harcayip, streslere giriyorsunuz da, gidip cocuk esirgeme kurumundan,anasiz, babasiz, yardima herkesten cok muhtac bir bebisi veya cocugu, evlatlik almiyorsunuz?? Hastaymışsınız bu ısrar niye???

Keşke devlet Hastanesi'ne gitseydiniz. 40 bin TL çok fazla.ben devlette 4 aşılama yaptırdım cebimden ilaç hariç para çıkmadı.

yanliş konuya yazmisim :)

Böyle hissetme kendini. O senin eşin can yoldaşın tabiki bakacak sana ihtiyaçlarını gidermeye çalışacak. Aynı durumda eşin de olabilirdi o zamanda sen elinden geleni yapardın. Evlilikte böyle düşünceler olmamalı

Bunu yapacaksam bile 1 kez olsun şansımı deneyip yapmak isterim üstelik bu tek başına verilecek bi karar değil bu durumda karı koca aynı istek ve düşüncede olmalılar öyle uzaktan konuşması kolay tabi hem hastayım hem de ısrar ediyorum 10 yıllık evliyim ilk tedavim insanlar 10 kez bile deniyorlar lutfeb bilmediginiz konu
ve duygularla ilgili ahkam kesmeyin bununla ilgili konu acsam evlat edinmeli miyim desem cevabınızı hoş karşılardım ama bu hadsizlik

O hasta olsa tabiki elimden geleni yaparım ama o kadar üst üste oldu ki kendimi kötü hissettim yalan yok

sende evinde tasarruflu olursun , bu mutfak masrafına yansır , eletrık suya yansır ,

sıkma canını , herşey gelir geçer rabbim kucagını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhh

sende evinde tasarruflu olursun , bu mutfak masrafına yansır , eletrık suya yansır ,

sıkma canını , herşey gelir geçer rabbim kucagını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahhhh
Amiiin Allah razı olsun .tedaviye başladığımızdan beri tasarruf modundayim zaten lüzumsuz ayakkabi,üst baş almıyorum evde de dikkat ederim iyi fikir

Ben mantığını anlayamadım, evet çocuk yapma sürecinde bir masraf olmuş doğru ve kendini suçlu veya yük hissediyorsun fakat zaten çocuğun olunca büyük bir ihtimalle yine çalışamayacaksın yine ev hanımı olacaksın bir süre, eee o zaman şuan anladığım kadarıyla burada içini rahatlatacak şeyler duymaya çalışıyorsun.

Aslına bakarsan hedefe ulaşırsak eşimde bende herşeyi unuturuz olmama ihtimali var ve bu beni geriyor dediğin gibi belkide biseyler duymak ıstiyorum bi de bebek olursa annem yada k.v bakabilir 1 sene sonunda falan ise baslayabilirim

Allah yardımcınız olsun. eşinizin ,size böyle hissettirecek tavrı var mı peki? nitecede iyi günde kötü günde diyerek evlendiniz. aynı durumda eşiniz olsaydı siz de ona düşünmeden harcardınız. bence buna odaklanmayın. kendi sağlığınızı ve tedavinizi düşünün, bunları düşünüp iyice strese girersiniz bir de

Çocuğa hedef olarak bakman garibime gitmedi değil, bana kalırsa gerçek hedef bir an önce iş hayatına atılıp ekonomik özgürlüğünü kazanman olabilir herneyse, ister yeni isterse uzun ömürlü ilişkili çiftler olsun herkes üzerinde çocuk konusunda bir baskı hissediyor ister dolaylı ister doğrudan belki bu yaşadığımız ülke normları yüzünden. Diyelim ki olmadı, bunun yüzünden neden kendini suçlu hissedesin ki, çocuk emin ol hayatını mükemmeleştirmek için garanti değil belki olunca daha da mutsuz olacağın olaylar yaşayacaksın, bilemezsin. O yüzden kendin için en iyisini isteyip, iç huzura ulaşmak, kendini geliştirmek için birşeyler yap, saçma/ toksik düşüncelerden kurtul ve rahatla. Bu şekilde tedavi süreci de çok başarılı geçer emin ol.

Amin sağolun. Hissettirecek bi tavrı olmadı çok hevesi var zaten istekli başladık ama korona çıkınca işleri azaldı hesapta olmayan bisey oldu sonuç da

Hedef diyerek yanlış ifade ettim sanırım sonuç da bir amacımız bir arzumuz var ve olsun istiyoruz .baskılar umrumda değildi hiç bir zaman benim içimde hissettiklerim herzaman daha önemli oldu şu an size anormal gelsede bu konu benim için önemli. Bilmiyorum anne mısınız ama bu duyguyu tadanlara çocuk sahibi olma çabası tuhaf geliyor çünkü yokluğu nasıl bisey bilmiyorlar. Acımasız ve rahat bir şekilde konuşabiliyorlar tıpkı sizin gibi.elbette ekonomik özgürlük iş hayatı önemli bende bunun serzenışinde bulundum zaten çocuk hayatımı mükemmel bir hale getirmeyecek belki ama olsun yada olmasın denemiş olacağım ileride keşke tedavi olsa miydim pişmanlığını yasamayacagim

İnşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız . Benim de 6ve 7 cm’lik iki çikolata kistim var . Üç tüp bebek denedim biri transfer oldu ama diğeri oluşan folükülleri toplamak zor dediler toplamadılar . Sonra 2 kere normal yolla gebelik oldu , devam etmedi . Şimdi 3. Gebeliğim 31 haftalık oldum 39 yaşındayım . Ankara başkente başlayacaktım hamile kalınca başlamamıştım tüp bebeğe. Ne kadar fazla tutuyormuş 40 bin yazmışsınız . İnşaallah sonucunu olumlu hayırlı alırsınız

Amin sağolun. Hissettirecek bi tavrı olmadı çok hevesi var zaten istekli başladık ama korona çıkınca işleri azaldı hesapta olmayan bisey oldu sonuç da

emin olun öyle hayatlar var ki hesapta olmayan neler oluyor, bir günde iflas edenler, eşini dostunu, evini kaybedenler... şükredin ki eşiniz yanınızda, birliktesiniz. bence bu konuya bu kadar takılmayın hatta bence eşinizle de konuşun neticede size en yakın insan o.. maddi olarak bir desteğiniz olmasa bile canım Allah senden razı olsun bizi geçindiriyorsun yoruluyorsun deyip bir kaç tatlı söz emin olun sizin ona vereceğiniz paradan çok daha kıymetli olacaktır, güzel sözlerin içten bir duanın ne kadar iyi hissettirdiğini unutmayın.
kendinize de bu kadar yüklenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…