- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Çok haklısınız...“Size ne” diyeceksiniz. “Madem makyajımı bu kadar dert ettin al torununu/yeğenini ben biraz dinleneyim kendime geleyim” diyeceksiniz.
Lafı ağızlarına tıkıp keyfinize bakacaksınız.
Benimki öyle değil mesela kucağında bile bir anda kusabiliyor. Farklı şehirlerde oturuyoruz.hos aynı şehirde otursak da bakmazdı gerçiTeyzem, cocuk kusar diye kucagina almadan omzuna ustune ortu gibi birsey ortup oyle cocugu kucagina aliyordu.
Kvniz bakimli olmanizi istiyorsa gun icinde 2-3 saat gelip cocugunuza baksin madem rica edin.
Alsam da vakit yok ki yapacakevde makyajla dolaşmak iyi bişey değil zaten. boşuna cildinize zarar. yok illa yapıcam diyosanız internetten almak 10 dk.
Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
Benimki öyle değil mesela kucağında bile bir anda kusabiliyor. Farklı şehirlerde oturuyoruz.hos aynı şehirde otursak da bakmazdı gerçi
Sorun ne bebeğim kolik bebek.uyumuyor.surekli ağlıyor uyuduğu zamanda ben bayılmış oluyorum zaten.Çocuk uyurken ne yapıyorsunuz?
Anladım yoruluyorsunuz ama dediğiniz şeyleri yapmak 10 dakika
Gir duşunu al saçını tara hafif makyajını yap
Taş çatlasa 15 dakika olur
Eşim çok zor şartlarda çalışıyor.polis gecesi gündüzü yok maaalesef.surekli çalışıyor desem yeridir.Akşamlari eşinizin kucağina vereceksiniz o zaman. Duşunuzu alacaksiniz, kendinize bakacaksiniz. Eşiniz yapmak zorunda. Cocuğun zorluguyla bir alakasi yok bunun. Arkadaslarimin cogu dogurdu. Ne kilo var, ne bakimsizlik. Hala lisedeki gibiler maşallah. Bu kadar bakimsizliginizin sebebi cocuk degil eşiniz.
Tabiki makyaj bakımlı olmak değil...bende çok makyaj yapan biri değilim.makyaj dan kastim göz kalemi rimel ruj tamam.yuzume bisey bile sürmem fondöten vs.temiz de olamıyorum kiYani anlamadım ki makyaj bir bakımlılık simgesimi dir.
Yani makyaj yapmam ben mesela ,güzel giyinirim saçlarımı sağlı sollu toplarım bozarım açarım,mis gibi kokarım al sana bakım :)
ANLADIM ama siz gene de dışardan gelen dış seslere pek önem vermeyin.Tabiki makyaj bakımlı olmak değil...bende çok makyaj yapan biri değilim.makyaj dan kastim göz kalemi rimel ruj tamam.yuzume bisey bile sürmem fondöten vs.temiz de olamıyorum kieskiden tertemizdim...manikur pedikür herşeyimi yaotiriridim.simdi hiçbirini yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?