- 12 Ekim 2017
- 278
- 334
- 23
- 40
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Alsam da vakit yok ki yapacakasil derdim bu
Buraya girecek vakti bulmanı ayakta alkışladım inan ki
Aynı dönemlerden geçtim bi 7 sene kadar önce (oha ne kadar büyümüş benim cadı)
Bebek uyuyunca ben de uyurdum
Ne üstü başı ne banyosu.
Zombiye bağlıyorsun ya
Adamı bile gözün görmüyor
Kendi kendine takılıyor evde
Ama geçiyor.
Bebek sana, sen bebeğe alışıyorsun.
Duruma göre bi düzen oturtuyorsun.
Kekler poğaçalar bile yapabiliyorsun bir süre sonra.
Hiiiç dert etme.
dogum yaptiktan sonraki 1 ayda bunlar aklimin ucundan bile geçmiyordu. zira geçecek vakit yoktu bebekle ilgilenmekten. bakimsiz diyenler bir muddet bebekle ilgilensin sizde kendinize bakin o halde..Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
Maalesef bende ayni zamanlardan gectim insan o bebekle ugrasmaktan bakim degil uykuya hasret kaliyosun bosver kim.ne derse desin suan senin icin onemli olan bebisin ve sen gerisi fasa fiso biraz bebis duzelsin sende bakarsin ke dineMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
boş ver ojeyi makyajı. sen süt veren bir annesin çocuğun ayaklanınca süslenirsin.Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
24 saat aktif mi bu çocuklar? koy yatağına duşunu al üzerini değiştir ne kadar zor olabilirbu çocuk hiç mi uyumuyor?
Kolik bebek hep memede durmak ister uyurken bile ondan sanirim24 saat aktif mi bu çocuklar? koy yatağına duşunu al üzerini değiştir ne kadar zor olabilir
Kahınvalıdenle görümcene de ki evet eskiden bol zaman vardı sımdı boş konuşacağınıza bıraz yardım ederseniz eskisi gibi vaktim olur benımde de. Uyuz oluyorum böyle laf atan tiplere. Sana gelınce canım üzülme bu kısa bı süreç zamanla toparlayacaksın işler rutine girecek. Şimdi ıkımızde bırbırınıze yenı alışıyorsunuz yoruluyorsun halıyleMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Kendin için birsey yap amaMerhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?