- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Eşim çok zor şartlarda çalışıyor.polis gecesi gündüzü yok maaalesef.surekli çalışıyor desem yeridir.evde olduğu zamanlar çok yardımcı sagolsun.ama bebeğim sürekli ağladığı ve gaz sancisi içind e olduğu ı için onunla uğraşmak susturmaya çalışmakla geçiyor
Eşiniz hiç yardımcı olmuyor mu?Merhaba hanımlar.yeni doğum yaptım.1 ay oldu ve ben kendimi acayip saldım. Banyo yapacak vakit bile zor buluyorum.oğlum uyumuyor aşırı gaz sancisi çekiyor.surekli üzerime kusuyornormalde direk banyoya girmem lazim.cunku aşırı titiz bir insanimdir. Inanın kıyafetimi zor degistiriyorum...
Eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.yuruyuse cikayim diyorum havalar soğuk oğlumu da usutmekten korkuyorum.cunku bu aralar ateşleniyor.boyle işte hanımlar.. eskiden ojesiz gezmezdim. Evde bile göz kalemim rimeljm mutlaka çekiliydi. Şimdi makyaj malzemesi bile almıyorum çünkü alacak zaman vakit yok.en korktuğum şey buydu bu da geldi başına.bakimsiz kendine güveni olmayan bir kadın halin3 geldim...kayonvalidem bile bana bakımlı ol deyip duruyor.gorumcem önceden makyaj yapardın şimdi hiçbirşey yapmıyorsun diyor.millete malz3me oldum...zaten eleştirmeyi çok severler şimdi daha da eleştiriyorlar.ne yapicam bilmiyorum nasıl düşene girecek bu hayatım
Onlar diyor diye makyaj yapmak zorunda değilsin. Ama yapmak istiyorsan bir rimel bir allık sürmek çokta zor birşey değil. Bebeğini ayağında sallarken bile yapabilirsin.Alsam da vakit yok ki yapacakasil derdim bu
Sağlıkla kavusursun inşallah canimm :) çok sagoolllCanım benim. Bende hamileyim ve neler olacagiyla ilgili hiçbir fikrim yok :)
Sen onu bunu boşver. Yavrunla ilgilenmeye devam. Biraz büyüyüp dünyaya alistiktan sonra kendine de zaman ayirabilirsin inanıyorum.
Hem suan bence bakımsız değil çok tatlı gorunuyorsundur eminim :) bicil bicil :)
Bende hemen toparlanmiycam gibi :)Hepimiz bu yollardan gectik. Ben dogumdan sonra 6 ay iyi saldim. Sonra zamanla duzelmeye basladim. Bebis buyudukce rahatliyacaksin. Sıkma canini.
Iste bunuda ancak cocugun olunca ankarsin.. baskasinda baska yasayinca baska bazi seyler cunku..Şuan buraya konu açacağına bu dediklerini yapabilirdin bu bebekler hiç mi uyumuyor veya bakacak hiç mi kimse Yok evliyim çocuğum yok ama çocuğum oldu diyede kendimi bu kadar salamam
Hiç zannetmiyorum öyle olacağınıIste bunuda ancak cocugun olunca ankarsin.. baskasinda baska yasayinca baska bazi seyler cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?