- 14 Eylül 2015
- 562
- 336
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bayanlar benim eşim şehir dışında iş dolayısıyla on günde bi geliyo ve ben bişeyler yapmak istiyorum hem kendimi geliştirmek hem boş zamanlarimi değerlendirmek icin ne yapabilirim hic bilmiyorum bunalıma giriyorum fikirlerinizi bekliyorum
Ankaradaym 25yasindaym yerel yönetimler mezunuyumhangi şehirdesin? yaş kaç ve ne mezunusun?
Şu ses geliştirici video linkleri ve İngilizce için linkleri öğrenebilir miyim sizden?internet diyorum...
saç kesmeyi öğrendim
boya badana sıva öğrendim
ingilizcem gelişti
videolarla spor yaptım
şarkı söyleme konusunda eğitici videolarla geliştirdim kendimi
ileriki hedefim gitar konusuna eğilmek
eğer boş vaktim olsa öncelikle mutlaka her gün 1 saat evde spor yapardım net sayesinde
sonra mutlaka ingilizcemi daha geliştirmeye çalışırdım
ingilizceden sonra 2. bir dile geçerdim
geceleri mutlaka kitapla uykuya dalardım yine pdf versiyonları bulunuyor netten
yemek videoları ile yeni ve sağlık tarifler öğrenebilirsiniz
aslında net sağolsun seçenekleriniz sonsuz.
şu an ev hanımları bile kod yazmayı öğrenip meslek sahibi oluyor net sayesinde
yeni dansları da öğrenebilirsiniz
youtube bana çok şey kattı ne yalan söyleyeyim
Şu ses geliştirici video linkleri ve İngilizce için linkleri öğrenebilir miyim sizden?
Teşekkür ederim bekliyor olacağım :)eve gidince özelden atarım teldeyim şimdi![]()
Esiniz neden 10 gunde bir geliyor? Yakin bir is yok mu? Nacizane bir sey soylemek istiyorum.
Zaman o kadar kisitli ki diyelim 30 yillik bir omrunuz var ve esinizle birbirinizi sadece 1000 kusur gun goreceksiniz bu durumda. Belki de daha az. Yakin bir yerlerde belki de daha az parayla is bulsa daha iyi olmaz mi ikiniz icin de?
Yapilacak seylere gelince kurs vs katilabilirsiniz. Muzik, halk oyunlari, yemek vs.
Saolun kızlar ama eşim sadece bi yıllıgina gtti on gunde bi geliyo bi yıllıgına evi tasimayalim dedk zaten üc saatlik uzakta o da ve cok yogun calisiyo ben gitseydm de cok goremezdim onu simdi burda annemler filan var ama kendim de biseyler yapmak istiyorumeşinizin çalıştığı şehire yerleşin.dilerseniz orada da halk eğitim kurslarına yazılabilirsiniz aldığınız eğitimin yanı sıra yeni arkadaşlıklar da kurmuş olursunuz.
Bana da link atar misin caniminternet diyorum...
saç kesmeyi öğrendim
boya badana sıva öğrendim
ingilizcem gelişti
videolarla spor yaptım
şarkı söyleme konusunda eğitici videolarla geliştirdim kendimi
ileriki hedefim gitar konusuna eğilmek
eğer boş vaktim olsa öncelikle mutlaka her gün 1 saat evde spor yapardım net sayesinde
sonra mutlaka ingilizcemi daha geliştirmeye çalışırdım
ingilizceden sonra 2. bir dile geçerdim
geceleri mutlaka kitapla uykuya dalardım yine pdf versiyonları bulunuyor netten
yemek videoları ile yeni ve sağlık tarifler öğrenebilirsiniz
aslında net sağolsun seçenekleriniz sonsuz.
şu an ev hanımları bile kod yazmayı öğrenip meslek sahibi oluyor net sayesinde
yeni dansları da öğrenebilirsiniz
youtube bana çok şey kattı ne yalan söyleyeyim