- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ben sizi hatirladim.
Ne olmasini dilerdiniz ?
Abiyle kardes hic konusmasa daha mi iyi hissederdiniZ?
Saka da saka demissiniz de o sakanin "saka" olmadigini daha onceki konunuzda insanlar yazmisti.
Kusura bakmayin ama burdan cok egoist gorunuyorsunuz." Ben cok masum bisaka yaptim,gorumcem saygisiz, benden ozur dilesin, dilemezse esim diletsin, esim gonlunu almaya calismasin." Bunlar normal mi?
Tabi ki gonlunu alacak kardesinin. Ne olacakti, sizden ozur dilemedi diye kardesiyle kus mu kalacakti ?
Gercekten cok zor degil. Biraz empati yapin.
aaaaaaaaa hukukçu olmasını kıskandığımı da bulduuuuuuuu inanmıyorummmm seni zeki şeyyyaa üniversite sınavı değilmiş yanlış hatırlıyormuşum. kız hukukçu imiş, siz bir de kızın hukukçu olmasını da kıskanıyorsunuz o zaman?
ailesi seviyor, küçük diye biraz şımartmış bunları da kıskanıyorsunuz.
daha genç ve önünde güzel zamanlar var..
belki daha da güzeldir.
ahajajan
valla geçmiş olsun ne diyeyim. işi gücü yerinde kocaman kadınsınız kendinizi düşürdüğünüz duruma bakın.
Not değildi bu anayasa değişikliği yeni düzenlemeler.Herkesin açıp okuyabileceği şeyler.O ara kitaplar karışıktı yeni basımlar çıkmamıştı.Ordan yararlanabileceği madde değişiklikleri düzenli bir şekilde elime geçti ben ona da attım kafası karışır belki diye.Bilmiyorum anlattım ama anlar mısın
iibfliyim
hayatımda hıc iktisatcıların hukukcuları solladıgı sacmalıgını gormedımgordugumuz hukuk onların yanında çerez
ılk okulda ali ata bak koş ali koş gibi birsey
konu sahıbındekı özguvene hayran kaldım
bır gırebıldıgımız idari hakimlik zaten hukukun kıyısından kösesındencanla başla caka satmak ıcın baya calısmıs kazanmıs aferim
havasını atsın izin verelım bence
iibfliyim
hayatımda hıc iktisatcıların hukukcuları solladıgı sacmalıgını gormedımgordugumuz hukuk onların yanında çerez
ılk okulda ali ata bak koş ali koş gibi birsey
konu sahıbındekı özguvene hayran kaldım
bır gırebıldıgımız idari hakimlik zaten hukukun kıyısından kösesındencanla başla caka satmak ıcın baya calısmıs kazanmıs aferim
havasını atsın izin verelım bence
Bu mesajla daha net anlasildi ki sizin hukukcularla bir alip veremediginiz var,
E görümce de simdi hem hukukcu hem görümce olunca çifte kompleks ,çifte sinir olma,kıskanma endikasyonu oluşturuyor .
Üzüldüm size, başka insanlarin hayatlarini kariyerlerini bir kenara birakin, kendi sahip olduklarinizla mutlu olmaya bakın.
tamam tamam sıkıntı yapma bir şey ispatlamak zorunda değilsin
Benim anladığım kadarıyla şaka yapacak kadar yakın olmadığınız birine şaka yapmışsınız? Amacınız ne olursa olsun belli ki rencide edici bir tarafı da var üstelik daha önce de sorunlar yaşadığınız biri.yani insan neden daha önce sorun yaşadığı bir insana şaka yapar???? Gorumceniz de saygısızlık yapmış o da doğru değil ama ben daha önce sorunlar yaşadığım birine asla şaka yapmam . Ayrıca konuyu büyütüp büyütüp kocaman bir aile meselesi yapmışsınız ne gerek var . Eşinize kardeşinin gönlünü al diyen herkesi düşman safi ilan etmissiniz ama onlar kardeş . Kardeşimle bugün Allah korusun çok fena kavga ederim ama iki gün sonra hiç bişey yokmuş gibi o kavgaları biz etmemisiz gibi yaşarız. Açıkçası ne yapsın istiyorsunuz gönlünü al diyen herkese hayır benim eşim haklı o hatalı asla gönlünü almak derse mutlu olacaktiniz ama eşinizi arada birakmissiniz bence. Haklıyı haksızı bir kenara bırakın doğru olan ne sizceGörümceme bir şaka yapmamın ardından aramızda bir münakaşa oldu...Bana samimiyetsizsin,ablam değilsin (zaten aramızda 7 yaş olmasına rağmen bana bir kere yenge demedi),sen kimsin,boş konuşuyorsun tarzında şeyler söyledi.Bunun karşılığında benim tek söylediğim ben senden kaç yaş büyüğüm biraz saygılı ol oldu.Önceki konumdan da bulabilirsiniz.Kayınvalidem laf sokucu şeyler paylaşınca görümcemin anlattığını düşündüm.Eşime kendim anlatayım istedim.Eşim ilk başta çok kızdı.Arayacak konuşacaktı,engelledim.Bundan sonra konuşmuyorsun burnu sürtsün dedi.Ben de burnu sürtmez dedim zaten umrunda değil.Eşim işte sen konuşma sürter falan dedi.Sonra kendisi aramış ve tartışmışlar.Görümcem şakamı kendisiyle dalga geçmişim olarak anlamış.Baya tartışmışlar sen karını tutuyorsun demiş küfür etmiş ortaya.Küstüler.3 ay geçti diğer görümcem aradı.İşte benim kardeşim saygısız değildir yaptıysa bir bildiği vardır dedi eşimle tartıştı.Eşim de büyük görümcem yurt dışına evlendiği için 'sen ne kadar tanıyorsun nasıl saygısızlık yaptığını nereden bileceksin' diye sitem etti.Ablası da onla küstü.Ablası bana yazdı işte kardeşim saygısız değildir biz bir aileyiz dersleri var üzülmesin falan dedi.Ben de tamam abla dedim.Sonra kayınvalidem de kardeşlikle ilgili paylaşımlar yapmaya başlayınca eşim küçük görümceme adım atmış.Yazmış.Görümcem seni sildim demiş eşime.O benle dalga geçti hep karını tutuyorsun diye.Eşim de geçmişte yaptıklarında seni bir kere uyardım mı hep karıma söyledim dersleri var alttan al diye demiş.Görümcem de o zaman da ona haksızlık yapmışsın demiş.Eşim bana bunları anlatınca fıttırdım.Neden dedim aranı düzeltmeye çalışırken ben karımı tutmuyorum zamanında da seni tuttum diye beni aşağı çektiği için.Ben kimseyi sürekli alttan almak zorunda değilim diyince o da çıldırdı.Ben senin arkanda durdum daha ne yapabilirim kimse dediğin benim kardeşim ondan ne farkın kaldı şimdi diye bağırdı.Ben de aile olduğumuzu bana değil kardeşine anlat dedim.Baya ağladım sonra geldi o da sarıldı tek sen varsın diye.Gözleri doldu.Konu kapandı.Ama şimdi yediremiyorum.Dün de telefonda konuştuk görümceme laf atıyor gönlünü yapmaya çalışıyor.Bana onca laf söylendi ama nasıl hala peşinde koşuyor anlamıyorum.Kimseyi alttan almak zorunda değilim diyince çıldırdı resmen.Kardeşi gibi kötü mü davranmalıyım acaba eşime ondan mı anlıyor anlamıyorum.Yazın oraya gidicez eminim surat asıcak.Hiç huzurum olmayacak.Belki de bana alttan al diyecekler.
Ben hukukcuyum ,
İibf mezunlarinin bazilarinda var bu " ben de sizin kadar hukuk biliyorum yeaa" tavri ,ben de sizin gibi gülüp geciyorum , mutlu olmak herkesin hakkı. : )
kadın kocaman İİBF liyim yazmış
ne olur dava dosyalarını bugün bu sinirle okumayın
sonra bu kararı veren hakim hiç mi hukuk okumamış diye tepiniyoruz
Saldirmaktan kastiniz sizi haksiz bulmalari heralde. Aa terbiyesiz gorumce tabi ki ozur dileyecek, o abi de kardesiyle kus kalmali, se n ne yapmissin ki, ne var canim o sakada , butun ailenin karsisinda esin seni savunacak, gerekirse hepsini silmeli deseler kk'dan iyisi olmazdi degil mi:)Önceki konumdaki insanlar saçmalamaktan başka bir şey yapmadı.Ben değil bunu görümcem yazsaydı ona saydırırlardı.Buranın huyu olmuş yazana saldırmak.100 kişi varsa 10 kişi mantıklı konuşur burada.Zaten iç şişiriyo boş işler nerden girdiysem tekrar
tamam tamam sıkıntı yapma bir şey ispatlamak zorunda değilsin
geçenki konuda da böyle saçmalanmıştı.ben size ne anlatıyorum siz ne konuşuyorsunuz.hukuk değil biyoloji okuyo deseydim keşke de sizin saçmalıklarınıza katlanmasaydım.
bırsey ıspatlamaya calısan kısı ben degılım sızsınız yalnız yok efendım hukukcuları solluyoruz yok hukuk okuyan gorumcem hep bana danişir falan
ay dayanamıyorum guluyorum pardon
elınızdekı tek sey edındıgınız ıdarı hakımlık tabı sızde haklısınız ...
yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanıuslubunuzdan konunuzda kımın haksız oldugunu hepımız goruyoruz anlıyoruz ve sızı sevgıyle kucaklıyoruz sevgı herseyı guzellestırır ıyılestırır
bak canım idari hakimlik iibf ile dolu bir sürü avukat arkadaşım var idari hakimlik sınavını denemiyor kaybettikleri için çünkü iktisat bilgileri yok.ben hukukçu kadar bilgim var demiyorum ama ona yardımcı olacak kadar bilgim var ve o da soru çözerken bana soruyordu evet çünkü henüz temel şeyleri alıyor.elinizdeki tek şey idari hakimlik demeniz konuşma seviyeniz ne bileyim nasıl anlatayım çok saçma çok boş konuşuyorsunuz şuan.
evet haklıyı haksızı hepiniz görüyormuşsunuz hepiniz kimseniz artık buradaki insanlar galba. görsünler sence benim umrumda mı sanal alemde ne şekilde göründüğüm.
beni uğraştırmayın boş işlerle ben tecrübeli arkadaşlardan mantıklı cevaplar aldım nasıl davranmam gerektiğini nasıl bir yol izlemem gerektiğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?