Kendimi görümcem yüzünden değersiz hissediyorum.Yardımcı olur musunuz kızlar:-(

aa üniversite sınavı değilmiş yanlış hatırlıyormuşum. kız hukukçu imiş, siz bir de kızın hukukçu olmasını da kıskanıyorsunuz o zaman?
ailesi seviyor, küçük diye biraz şımartmış bunları da kıskanıyorsunuz.
daha genç ve önünde güzel zamanlar var..
belki daha da güzeldir.
ahajajan
valla geçmiş olsun ne diyeyim. işi gücü yerinde kocaman kadınsınız kendinizi düşürdüğünüz duruma bakın.

Önceki konumdaki insanlar saçmalamaktan başka bir şey yapmadı.Ben değil bunu görümcem yazsaydı ona saydırırlardı.Buranın huyu olmuş yazana saldırmak.100 kişi varsa 10 kişi mantıklı konuşur burada.Zaten iç şişiriyo boş işler nerden girdiysem tekrar

aaaaaaaaa hukukçu olmasını kıskandığımı da bulduuuuuuuu inanmıyorummmm seni zeki şeyyy
hıhı beni ailem sevmiyor ben çirkinim ondan önünde yıllar da var ben ise pörsüdüm bir ayağım çukurda....
çok takılıyosunuz buralarda çokkkk yazık bu beyinlere

tamam diyelim o konuda çok iyi niyetli idin bu ne deyince neden bana yazdığın bu açıklamayı görümceye de yazmadın

çok güzelce söylenip konu kapanırmış

idari hakim bir kişinin görümceyi kv yi bu kadar takması gereksiz

boş ver

kv ne derse desin ne paylaşırsa paylaşsın

saygı vs de bekleme kimseden

hayatta huzurlu olmanın çözümü herkesi olduğu gibi kabul etmek eşin de dahil

kimse sana gol vs atmış gibi hissetme

onların yeri ayrı senin yerin ayrı bu yarışa da gerek yok

tamam tamam sıkıntı yapma bir şey ispatlamak zorunda değilsin

Ben hukukcuyum ,

İibf mezunlarinin bazilarinda var bu " ben de sizin kadar hukuk biliyorum yeaa" tavri ,ben de sizin gibi gülüp geciyorum , mutlu olmak herkesin hakkı. : )

dediğim gibi konuyu saptırıp durmayın.

Benim anladığım kadarıyla şaka yapacak kadar yakın olmadığınız birine şaka yapmışsınız? Amacınız ne olursa olsun belli ki rencide edici bir tarafı da var üstelik daha önce de sorunlar yaşadığınız biri.yani insan neden daha önce sorun yaşadığı bir insana şaka yapar???? Gorumceniz de saygısızlık yapmış o da doğru değil ama ben daha önce sorunlar yaşadığım birine asla şaka yapmam . Ayrıca konuyu büyütüp büyütüp kocaman bir aile meselesi yapmışsınız ne gerek var . Eşinize kardeşinin gönlünü al diyen herkesi düşman safi ilan etmissiniz ama onlar kardeş . Kardeşimle bugün Allah korusun çok fena kavga ederim ama iki gün sonra hiç bişey yokmuş gibi o kavgaları biz etmemisiz gibi yaşarız. Açıkçası ne yapsın istiyorsunuz gönlünü al diyen herkese hayır benim eşim haklı o hatalı asla gönlünü almak derse mutlu olacaktiniz ama eşinizi arada birakmissiniz bence. Haklıyı haksızı bir kenara bırakın doğru olan ne sizce

Ben hukukcuyum ,

İibf mezunlarinin bazilarinda var bu " ben de sizin kadar hukuk biliyorum yeaa" tavri ,ben de sizin gibi gülüp geciyorum , mutlu olmak herkesin hakkı. : )

geçenki konuda da böyle saçmalanmıştı.ben size ne anlatıyorum siz ne konuşuyorsunuz.hukuk değil biyoloji okuyo deseydim keşke de sizin saçmalıklarınıza katlanmasaydım.

kadın kocaman İİBF liyim yazmış

ne olur dava dosyalarını bugün bu sinirle okumayın

sonra bu kararı veren hakim hiç mi hukuk okumamış diye tepiniyoruz

sen neyi neye yazdığımı anla ondan sonra gel bana ders ver.sıktı sizin hukuk iibf konularınız artık.adam gibi konu neyse ona cevap verecekseniz yazın çoluk çocuk işine çevirmeyin konuyu

Saldirmaktan kastiniz sizi haksiz bulmalari heralde. Aa terbiyesiz gorumce tabi ki ozur dileyecek, o abi de kardesiyle kus kalmali, se n ne yapmissin ki, ne var canim o sakada , butun ailenin karsisinda esin seni savunacak, gerekirse hepsini silmeli deseler kk'dan iyisi olmazdi degil mi:)
Siz bu kizi ciddi anlamda takinti yapmissiniz.
Bakin basliginiz bile normal degil.
İnsan sirf biri yuzunden degersiz oldugunu hissediyorsa o kisiyi cok takiyor demektir.
Bence de burda konu acmak yerine kendinize baska ugraslar bulun ki kiza bu kadar takmayin.

tamam tamam sıkıntı yapma bir şey ispatlamak zorunda değilsin

bırsey ıspatlamaya calısan kısı ben degılım sızsınız yalnız yok efendım hukukcuları solluyoruz yok hukuk okuyan gorumcem hep bana danişir falan
ay dayanamıyorum guluyorum pardon

elınızdekı tek sey edındıgınız ıdarı hakımlık tabı sızde haklısınız ...

yüce yargıc gıbı davranmanız komık oluyor altı ustu aradakı anlasmazlık dosyalarına bakan bırısınız nedır yanı uslubunuzdan konunuzda kımın haksız oldugunu hepımız goruyoruz anlıyoruz ve sızı sevgıyle kucaklıyoruz sevgı herseyı guzellestırır ıyılestırır

geçenki konuda da böyle saçmalanmıştı.ben size ne anlatıyorum siz ne konuşuyorsunuz.hukuk değil biyoloji okuyo deseydim keşke de sizin saçmalıklarınıza katlanmasaydım.

biyoloji okuyana anayasa notu neden attık derdik yine

bu arada " Sizler öğrencilik yaşamadnız mı ben anlayamıyorum.Not atmayı küfür etmek gibi algılıyor bu sitede çoğu insan.Bu o kadar kötü bir şey değil bilgi paylaşımı bu küfür değil" diye bana yazan sizsiniz "Not değildi bu anayasa değişikliği yeni düzenlemeler.Herkesin açıp okuyabileceği şeyler.O ara kitaplar karışıktı yeni basımlar çıkmamıştı.Ordan yararlanabileceği madde değişiklikleri düzenli bir şekilde elime geçti ben ona da attım kafası karışır belki diye.Bilmiyorum anlattım ama anlar mısın" yazan da sizsiniz

biz sizinle yaşamıyoruz sizin verdiğiniz bilgilerden sonuç çıkarmaya çalışıyoruz

bu nedenle sentez yapabilmemiz için elimizde zaten tez ve antitez yok sadece sizin beyanlarınız var

onlar da çelişik olunca bizim yorumlar da çorba oluveriyor işte

Hanımefendi ben gerçekten sizi anlamıyorum. Her konunuzda aynı şey oluyor. Haksız bulunuyorsunuz, yazanlarla tartışmaya giriyorsunuz. Madem burda yazılanlar sizin için önemli değil yazılan yorumların çoğu mantıksız bunu gerçekten merak ediyorum siz neden konu açıyorsunuz? Görümcenize bariz takmışsınız belki o da size takmış ama konu açan siz olduğunuz için haliyle size yorum yapılıyor. Madem aranız kötü, geçiremiyorsunuz neden inatla kızla samimi olmaya çalışıyorsunuz? Not atmalar, şaka yapmalar buna ne gerek var? Bariz anlaşamadığım biri bana şaka yapsa benim de zoruma gider. Resmen özellikle olay çıksın diye uğraşıyorsunuz. Yok saymak bu kadar mı zor?

bak canım idari hakimlik iibf ile dolu bir sürü avukat arkadaşım var idari hakimlik sınavını denemiyor kaybettikleri için çünkü iktisat bilgileri yok.ben hukukçu kadar bilgim var demiyorum ama ona yardımcı olacak kadar bilgim var ve o da soru çözerken bana soruyordu evet çünkü henüz temel şeyleri alıyor.elinizdeki tek şey idari hakimlik demeniz konuşma seviyeniz ne bileyim nasıl anlatayım çok saçma çok boş konuşuyorsunuz şuan.
evet haklıyı haksızı hepiniz görüyormuşsunuz hepiniz kimseniz artık buradaki insanlar galba. görsünler sence benim umrumda mı sanal alemde ne şekilde göründüğüm.
beni uğraştırmayın boş işlerle ben tecrübeli arkadaşlardan mantıklı cevaplar aldım nasıl davranmam gerektiğini nasıl bir yol izlemem gerektiğini anladım.

yav he he

görümce haklı gibi geldi bana bariz bi kıskançlık ve bu kıskançlığın hırsını çıkarabilmek için elinden geldiğince laf sokmaya çalışma ve küçümseme var. elbette hissedip anlıyordur kız da.

siz bir abla gibi yaklaşsaydınız emin olun o da sizi öyle görürdü, ama birinin sırf yaşı küçük diye onunla dalga geçmeye hakkınız yok. yaşı itibariyle tecrübe ve bilgi yetersizliği olabilir, ama bunu dalga geçmek için kullanmanız çok yanlış, görümceyle açtığınız hemen her konuda sizin görümceyle dalga geçmeniz var.

bir de evlenirken bile görümce yüzünden küs evlenmeyi anlayamadım ben ya. çok ekstrem geldi, görümcemle sıkıntı yaşasam bile düğünümde asla sallamam mutlu mesut evlenirim. yani bence burada sorun görümcelik değil, siz genç bir kadın arkadaşınızı çekemiyorsunuz gibi bir imaj var takıntı olmuş artık. atıyorum bu kız sizin çalıştığınız yerde stajer olsaydı da aynı hisleri hissederdiniz siz. o imajı veriyorsunuz yazdıklarınızdan. iş eşin kardeşi olmaktan çıkıp kadınsal bir yarışa dönmüş. sarılmalarını kıskanmak falan çok ekstrem geldi bana. yani kardeş bu. kavga eder de barışır da etle tırnak birbirinden ayrılmaz iki kardeşin arasını bozmaya çalışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…