Kendımı guzel hısetmıyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar ben kendımı guzel bulmuyorum. Sunu yap bunu yap demeyın. Dun kendımı guzel hıssetmek ıcın fön cektırdım ama saclarım yıne cırkın gıbı Kendı sacımda cırkın gelıyor cok gur ve kabarık. Cildimdeki sivilceler sıyah noktalar var.Gozaltımdakı morluklar sınırımı bozuyor Birde kılo aldım basenlerım ve bacaklarım kalınlastı hıcbır kıyafetım olmuyor. Birileri yuzume bakınca sankı bende cırkın bır seyler varmıs gıbı hıssedıyorum.

O zaman cilt bakimiyla baslayalim. Guzel bi temizleyici ve tonik al kullan. Sonra saclarini kestir ve kivircik saclar icin olan kremlerden kullan bukleli kullan saclarini

O zaman cilt bakimiyla baslayalim. Guzel bi temizleyici ve tonik al kullan. Sonra saclarini kestir ve kivircik saclar icin olan kremlerden kullan bukleli kullan saclarini
La roche posay effaclar serısını kullanıyorum.Cok tavsıye ettler. Saclarımı yenı kestırdım daha. Hem gut oldugu ıcın daha cok kabarıyor O kremler ıse yaramıyor carsamba pazarı gıbı gezıyorum

A
Saçlara ara makas cilde düzenli bakim basen meselesi bendede var maalesef 3-4 tane dışında pantolonlarım olmuyor benimde eritmem lazım doğum yaptım ama ben squit mi neydi bir hareket vardı o ise yariyordu

PSİKOLOĞA GİT bence

kaç yaşındasın merak ettim, yaş böyle konularda önemli

Normal degil senin dusuncelirn bence sen depresyona grmissin oyuzden oluyo

Amann hangimiz katalog kızıyız Allasenn :)- büyük konuşmayayım belki bir iki tane çıkar -

Öncelikle en göz önündeki şey cilt. Fazlaysa sivilcen siyah noktan cildiyeye git. Yok sivilcen tek tük ise güzel bir peeling etkili yüz temizleyici al. Tonik ve nemlendirici de dengede tutar cildini.
Kilo için en basit şey 6 dan sonra yeme.

Kendini sev, kendini sev... Senden bir tane daha yok.

A

Saçlara ara makas cilde düzenli bakim basen meselesi bendede var maalesef 3-4 tane dışında pantolonlarım olmuyor benimde eritmem lazım doğum yaptım ama ben squit mi neydi bir hareket vardı o ise yariyordu
Spora baslafım zaten squatı dıyorsub sanırım onada baslıycam ara makas kac kere attırdım cok kötu oluyor pantolon benımde öyle

La roche posay effaclar serısını kullanıyorum.Cok tavsıye ettler. Saclarımı yenı kestırdım daha. Hem gut oldugu ıcın daha cok kabarıyor O kremler ıse yaramıyor carsamba pazarı gıbı gezıyorum
Saçlarının fotoğrafını atsana yüzünü karalayip saç benim uzmanligim nerdeyse

Kac
Kac kere cıldıyeye gıttım senın sorunun yok dıyor ıkı krem yazıp yollıyor.Son gıttıgımın cıldı bendende kotuydu Sıyah nokta ve gozaltı morlukları ıcın bır sey yapamam dedı. Peelıng ıcın sıvılcelı cıltler ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum o kadar hırpalamaya gerek yok gıbı. Sokaktakı kızlar full makyaj saclar acık ben makyajsız cıkıyorum.kendımı cırkın hıssedıyorum

Canım bence tamamen psikolojik bunlar ben durup durup aynaya baksam bin türlü şey bulurum bence sen bi psikoloğa git çok ciddiyim bi dene derim sürekli başka birşey bulursun böyle kendinde kaç yaşındasin

Cildine bakmazsan sivilce de çıkar siyah nokta da, saçına bakmazsan çirkin görünür, makyaj yapmazsan diğer kızlar daha güzel görünür gözüne, dikkat etmez spor yapmazsan kilo alırsın.

Hem bakım yap demeyin diyorsun hem cirkin hissediyorum diyorsun mantıklı mı sence?

Kendinize güvenin en başta.Bakışlarınız,yürüyüşünüz inanın bana suratınızdaki sivilceden,siyah noktadan daha önemli aslında.Özgüvenli insana herkes imrenerek bakar.

Sivilce/siyah nokta probleminiz çok ciddi değil sanırım,birkaç bakım ürünüyle zaman içerisinde düzelebilir.Sürekli temiz tutmaya çalışın yüzünüzü özellikle.

Saçlarınızı arada değiştirin,düzleştirin ne bileyim başka gün farklı bir şeyler deneyin.Kendinize yakın bir şeyler bulursunuz deneyerek.

Kilo konusunda sizin gayretiniz gerekiyor biraz.Eğer tek başınıza halledemiyorsanız bir diyetisyene gidebilirsiniz.

Makyaj yapmayı çok sevmiyorsanız yapmayın.Ben her kadının makyaj yapması gerektiğini düşünmüyorum,yani benim bakımdan anladığım bu değil.

Siyah nokta ise sorun önce sıcak su ile yüzünü yıka biraz gözenekler açılsın. Siyah nokta bandı kullan bandı çıkardıktan sonra tekrar sıcsk su ile yıka kalan siyah noktaları da cildine zarar vermeden tırnak kullanmadan sık.. Ve hemen tekrar dolmasın diye tonik kullan.. Ben bu rutini 2 3 günde bir kendimi kocaman bir siyah nokta gibi hissediyorum.

al benden de o kadar ama en azından kendim için bir şeyler yapıyorum . birde sükrediyorum . nice hasta insanlar var bizim yerimizde olmak isteyen

Spora baslafım zaten squatı dıyorsub sanırım onada baslıycam ara makas kac kere attırdım cok kötu oluyor pantolon benımde öyle
Canim bana kalırsa psikolojik durum yok dönem dönem hepimize oluyor benimde bazen çirkin kötü bazende güzel hissettiğim oluyor gecicidir

Daha 18 yaşındasın eminim çok güzel bir kızssındır kuruntuları bırak..ve haline şükret !
Doğuda üzerine kezzap dökülen kadın değilsin !
Bombalar içinde tanınmayacak hale gelen ümran değilsin hamd et Rabbine !

Kendine bakmayan her kadın kendini çirkin hissedebilir. Güzel maskeler var siyah moktalarıda söküp alan. Cilt tipine uygun olanını alırsın. Saçları kabarık ve yoğun olan yakınlarım var yapabileceğimbir sürü saç modeli var. Hafif katlı bi kesim uçlara ombre bambaşka biri olursun. Birazda kilo vermek istiyorsun sanırım önce ne kadar kilo fazlan var ona bakman lazım gereğinden fazla verirsen gözlerinin altı daha çok kararır sağlıksız görünürsün.
Ben karartı için cilt beyazlatan sabun kullanmıştım. İşe yaramıştı.

Yüzün icin roakutan kullanabilrisin. Sivilceleri siyah noktalari yok ediyor kesinlikle. Cildin duzeldikten sonra kendine biraz olsun ozguven gelir ve biseylerin ise yaradigini gorursun diger begenmedigin yerlerine de pes etmeden bakim yaparsn. Cirkin kadin yoktur kendine bakmayan kadin vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…