O zaman cilt bakimiyla baslayalim. Guzel bi temizleyici ve tonik al kullan. Sonra saclarini kestir ve kivircik saclar icin olan kremlerden kullan bukleli kullan saclariniMerhaba kızlar ben kendımı guzel bulmuyorum. Sunu yap bunu yap demeyın. Dun kendımı guzel hıssetmek ıcın fön cektırdım ama saclarım yıne cırkın gıbı Kendı sacımda cırkın gelıyor cok gur ve kabarık. Cildimdeki sivilceler sıyah noktalar var.Gozaltımdakı morluklar sınırımı bozuyor Birde kılo aldım basenlerım ve bacaklarım kalınlastı hıcbır kıyafetım olmuyor. Birileri yuzume bakınca sankı bende cırkın bır seyler varmıs gıbı hıssedıyorum.
La roche posay effaclar serısını kullanıyorum.Cok tavsıye ettler. Saclarımı yenı kestırdım daha. Hem gut oldugu ıcın daha cok kabarıyor O kremler ıse yaramıyor carsamba pazarı gıbı gezıyorumO zaman cilt bakimiyla baslayalim. Guzel bi temizleyici ve tonik al kullan. Sonra saclarini kestir ve kivircik saclar icin olan kremlerden kullan bukleli kullan saclarini
Saçlara ara makas cilde düzenli bakim basen meselesi bendede var maalesef 3-4 tane dışında pantolonlarım olmuyor benimde eritmem lazım doğum yaptım ama ben squit mi neydi bir hareket vardı o ise yariyorduMerhaba kızlar ben kendımı guzel bulmuyorum. Sunu yap bunu yap demeyın. Dun kendımı guzel hıssetmek ıcın fön cektırdım ama saclarım yıne cırkın gıbı Kendı sacımda cırkın gelıyor cok gur ve kabarık. Cildimdeki sivilceler sıyah noktalar var.Gozaltımdakı morluklar sınırımı bozuyor Birde kılo aldım basenlerım ve bacaklarım kalınlastı hıcbır kıyafetım olmuyor. Birileri yuzume bakınca sankı bende cırkın bır seyler varmıs gıbı hıssedıyorum.
PSİKOLOĞA GİT benceMerhaba kızlar ben kendımı guzel bulmuyorum. Sunu yap bunu yap demeyın. Dun kendımı guzel hıssetmek ıcın fön cektırdım ama saclarım yıne cırkın gıbı Kendı sacımda cırkın gelıyor cok gur ve kabarık. Cildimdeki sivilceler sıyah noktalar var.Gozaltımdakı morluklar sınırımı bozuyor Birde kılo aldım basenlerım ve bacaklarım kalınlastı hıcbır kıyafetım olmuyor. Birileri yuzume bakınca sankı bende cırkın bır seyler varmıs gıbı hıssedıyorum.
Spora baslafım zaten squatı dıyorsub sanırım onada baslıycam ara makas kac kere attırdım cok kötu oluyor pantolon benımde öyleA
Saçlara ara makas cilde düzenli bakim basen meselesi bendede var maalesef 3-4 tane dışında pantolonlarım olmuyor benimde eritmem lazım doğum yaptım ama ben squit mi neydi bir hareket vardı o ise yariyordu
Saçlarının fotoğrafını atsana yüzünü karalayip saç benim uzmanligim nerdeyseLa roche posay effaclar serısını kullanıyorum.Cok tavsıye ettler. Saclarımı yenı kestırdım daha. Hem gut oldugu ıcın daha cok kabarıyor O kremler ıse yaramıyor carsamba pazarı gıbı gezıyorum
Kac kere cıldıyeye gıttım senın sorunun yok dıyor ıkı krem yazıp yollıyor.Son gıttıgımın cıldı bendende kotuydu Sıyah nokta ve gozaltı morlukları ıcın bır sey yapamam dedı. Peelıng ıcın sıvılcelı cıltler ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum o kadar hırpalamaya gerek yok gıbı. Sokaktakı kızlar full makyaj saclar acık ben makyajsız cıkıyorum.kendımı cırkın hıssedıyorumAmann hangimiz katalog kızıyız Allasenn :)- büyük konuşmayayım belki bir iki tane çıkar-
Öncelikle en göz önündeki şey cilt. Fazlaysa sivilcen siyah noktan cildiyeye git. Yok sivilcen tek tük ise güzel bir peeling etkili yüz temizleyici al. Tonik ve nemlendirici de dengede tutar cildini.
Kilo için en basit şey 6 dan sonra yeme.
Kendini sev, kendini sev... Senden bir tane daha yok.
Kac
Kac kere cıldıyeye gıttım senın sorunun yok dıyor ıkı krem yazıp yollıyor.Son gıttıgımın cıldı bendende kotuydu Sıyah nokta ve gozaltı morlukları ıcın bır sey yapamam dedı. Peelıng ıcın sıvılcelı cıltler ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum o kadar hırpalamaya gerek yok gıbı. Sokaktakı kızlar full makyaj saclar acık ben makyajsız cıkıyorum.kendımı cırkın hıssedıyorum
Kac
Kac kere cıldıyeye gıttım senın sorunun yok dıyor ıkı krem yazıp yollıyor.Son gıttıgımın cıldı bendende kotuydu Sıyah nokta ve gozaltı morlukları ıcın bır sey yapamam dedı. Peelıng ıcın sıvılcelı cıltler ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum o kadar hırpalamaya gerek yok gıbı. Sokaktakı kızlar full makyaj saclar acık ben makyajsız cıkıyorum.kendımı cırkın hıssedıyorum
al benden de o kadar ama en azından kendim için bir şeyler yapıyorum . birde sükrediyorum . nice hasta insanlar var bizim yerimizde olmak isteyenMerhaba kızlar ben kendımı guzel bulmuyorum. Sunu yap bunu yap demeyın. Dun kendımı guzel hıssetmek ıcın fön cektırdım ama saclarım yıne cırkın gıbı Kendı sacımda cırkın gelıyor cok gur ve kabarık. Cildimdeki sivilceler sıyah noktalar var.Gozaltımdakı morluklar sınırımı bozuyor Birde kılo aldım basenlerım ve bacaklarım kalınlastı hıcbır kıyafetım olmuyor. Birileri yuzume bakınca sankı bende cırkın bır seyler varmıs gıbı hıssedıyorum.
Canim bana kalırsa psikolojik durum yok dönem dönem hepimize oluyor benimde bazen çirkin kötü bazende güzel hissettiğim oluyor gecicidirSpora baslafım zaten squatı dıyorsub sanırım onada baslıycam ara makas kac kere attırdım cok kötu oluyor pantolon benımde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?