Yaşadığım durumlar etkiledi beni, hayatta yapayalnız kalmak korkutuyorTek çocuğum, kalabalık olmayan bir ailemiz var ve değer verdiğim, başım sıkışınca gidebileceğim bir kaç kişiyi de kaybettim. Babamla görüşmüyorum, sadece annem ve eşim var ve 43 yaşımdayım yine de bu kadar karamsar değilim. Önünde sonunda yalnız kalacağız bu karamsarlık neden?
Evet malesef, aynı yaşta olduğum erkekler bile abla diyor neden diye sorunca da şaka yapıyoruz diyorlar, sürekli evlilik muhabbeti açılıyor işyerinde26 yaşındaki biri için evde kaldı mı diyorlar gerçekten?
Yaşadığım durumlar etkiledi beni, hayatta yapayalnız kalmak korkutuyor
İlgiden ziyade zor durumlarda yardıma ihtiyacım olduğunda kimse yok25 yaşında bir bireysiniz niye biri seninle ilgilensin sen kendine yetersin
Bu kadar aciz olmayın ya
Evet malesef, aynı yaşta olduğum erkekler bile abla diyor neden diye sorunca da şaka yapıyoruz diyorlar, sürekli evlilik muhabbeti açılıyor işyerinde
Yok artık, banlanmak istemiyorum ama bunu diyenlerin herhangi bir zekaya sahip olmadıklarını düşünüyorum.Evet malesef, aynı yaşta olduğum erkekler bile abla diyor neden diye sorunca da şaka yapıyoruz diyorlar, sürekli evlilik muhabbeti açılıyor işyerinde
25 yaşında bir kız başladı ofise hepimiz kıza çocuk muamelesi yapiyoruz maalesef:) Firma yetkilileri dahil:) 26 yas nedir ki daha çok gencsinizEvet malesef, aynı yaşta olduğum erkekler bile abla diyor neden diye sorunca da şaka yapıyoruz diyorlar, sürekli evlilik muhabbeti açılıyor işyerinde
mesela nasıl bir yardıma ihtiyaç duyunca nasıl bir kimse olmalı?İlgiden ziyade zor durumlarda yardıma ihtiyacım olduğunda kimse yok
Yaşadığım durumlar etkiledi beni, hayatta yapayalnız kalmak korkutuyor
Benim dediğim durum kötü bir durum yaşadığımda bana kim yardım edecek kaygısı, çoğu kişiye baktığımda çevrelerinde hep birileri var bende kimse yok eski çalıştığım şirketteki çalışanlar var sadece, kendi durumuma üzülüyorummesela nasıl bir yardıma ihtiyaç duyunca nasıl bir kimse olmalı?
çünkü hani benim ailem çevrem kalabalıktır
ama her işimi kendi yaparım
herkesin işi var gücü var
ayrıca ben de yoğun çalışıyorum genelde saatlerim uymaz. refekatçi filan kalırım doğumlarına giderim, büyük şeylere giderim, ama onun dışında günlük hayatta kimseyle görüşmek ya da yanında yakınında olmak mümkün değil.
sizin etrafnızda herkes her işi birlikte mi yapıyor acaba öylesini mi normal sanıyorsunuz?
Şu anki iş çevrem eski çalıştığım yerdeki çevre gibi değil samimi arkadaşlıklar yok malesef, eski işyerindekileri de her zaman görmüyorum bağ ne zaman kopar bilmiyorumHayatınızdaki insan sayısına nicelik olarak degil de nitelik olarak bakın derim.
Bizde akraba çok ama hiç kimsenin kimseye faydası yok.
Aileniz yanınızda imiş zaten.
Bı iş çevrenizde var e tamam daha ne ?
O geniş çevrelere aldanmayin pek çoğu fos çıkıyor .
Evliyim bir de çocuğum var ailemle aynı şehirdeyim inan ben de kendimi yapayalnız hissediyorum bu his insanlarla da geçmiyor öyle derindeki ona alışmaktan başka şansımız yok bence26 yaşındayım, bulunduğum şehirde ailemden başka kimsem yok, akrabalarım başka şehirde ama yakınlık yok bağ koptu zamanla, şu anda çalışıyorum, yakın zamanda akrabamı kaybettim bize karşı en iyi olanda oydu, onun vefatından sonra ister istemez kaygı başladı bende, annem ve babamda ölürse ben ne yaparım kimden yardım isterim diye, evli de değilim hayatımda kimse yok, tek çalışan benim babam dışında, eski işyerimden ve şu anki işyerinden konuştuklarım var ama onlarda nereye kadar benimle ilgilenir bilemiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, bir yandan da insanların evde kalmışım gibi muhabbet yapması canımı sıkıyor, karşıma kimse çıkmadı bu benim elimde olan bir şey değil ki, diğer insanların çevresi geniş genelde ve kendime bakınca üzülüyorum, görüşlerinize ihtiyaç duydum teşekkür ederim.
Asil evlenenler evde kaliyor, bekarlar geziyor26 yaşındaki biri için evde kaldı mı diyorlar gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?