Kendimi hiç beğenmiyorum

Aynen 94lüyüm

Bendr 29 yasindayim. 30 yas sendromuna girdim. Evlenemedim hayatimda kimse yok o yuzdden kimse beni begenmiyo diye sendrom yasiyorum

ben de güzel değilim şahsen. belki de benim yerimde olsa aman yüzüm ne kadar lekeli bilmem ne diye feryat edecek çok kişi tanıyorum. hepsini tedavi ettirecek, bakım yaptıracak durumum da var ama uğraşamam. böyle mutluyum. gözlerim bazen boş bakıyor, bazen ışıldıyor. robot değilim ya canım nasıl isterse öyleyim.

siz kendinizi böyle kötü hissediyorsanız tamam çaresine bakın ama sırf insanlar “biraz şöyle ol, biraz böyle ol” dedi diye değişmeyin.

Ben de ev halimle kendimi çirkin bulurum. Dışarıya çıkacaksam uyumlu kıyafet göz makyajı falan özgüvenim yerime gelir. Başkalarına göre güzel olmayabiliriz boyumuz vs değiştiremeyiz belki.Ama bakımlı olmak güzel giyinmek elimizde.

Bende de tam tersi kendimi çok beğenirim bu daha kötü inanın. Gerçekten söylüyorum. Aslında hiç bir özelliğim de yok diğer insanlardan. Ama kendime kimseyi yakıştırmam. Bu bunu nasıl giymiş derim ve inanın çok kötü bi durum. Orta derece en iyisi

Ben de kendimi beğenmem sonra da amaan bahtım güzel olsun derim. 100 yıl önce nice güzeller vardı şimdi hepsi toprak altında

Ben esmer tenli olduğum halde çilliyim+sivilce izleri+inatçı siyah noktalar 5 kat fondötenle kapatıyorum sen cillop gibi cildinle yüzünle güzel değilim diyosun sassy yapma bebeğim

okuyan da beni “hoff çok çirkinim yeaa” tripli ergen zannedecek ahhahshsahah

İlk olarak kendinizi bu şekilde hissetmeyi acilen bırakmanız lazım. Çünkü enerjinizde bu yönde olur.
Bende mesela burnumu hiç beğenmiyordum . Boşandığım sürede de aynaya bakmak bile istemiyordum. Şişman , çirkin bir kadın görüyordum. Sanki 60 yaşında gibiydim. Sonra ani bir kararla ve tıkanıklığım yüzünden ameliyat oldum. Cillop gibi bir burnum oldu. Kilolarımı verdim. Dün tartıya çıktım tam 17 kilo vermişim :))
Sonrasında kaşlarım çok incelmişti gittim ona da microblading yaptırdım. Şimdi aynaya bakınca maşallah bana diyorum.
Sizde kötü hissettiğiniz ne varsa onu değiştirebilirsiniz.
Ama en önemlisi ruh durumunuz. İlk olarak onu düzeltmek lazım .
Çirkin kadın yoktur , estetiksiz kadın vardır

Ben esmer tenli olduğum halde çilliyim+sivilce izleri+inatçı siyah noktalar 5 kat fondötenle kapatıyorum sen cillop gibi cildinle yüzünle güzel değilim diyosun sassy yapma bebeğim
Loney siyah noktalardan kurtulmanın çoook harika bir yolu var. Öncelikle mutlaka bir cilt bakımı yaptır. Bak bir düzene girdikten sonra mesela ayda 1 cildin nasıl güzelleşiyor. Ve evde yapılan maskeler var ,özellikle pirinç maskesi, mutlaka onları dene. Cilt çok güzel açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…