Kendimi hiç beğenmiyorum

Pinarak94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
37
6
1
31
Son 5 aydır kendimi hiç beğenmiyorum herkes çok güzelsin diyor ama inanmıyorum gözlerimde bi korku hali var hep tedirgin bir şekilde bakıyorum sanki sizin de böyle zamanlardan geçtiğiniz oldu mu

Son 5 aydır kendimi hiç beğenmiyorum herkes çok güzelsin diyor ama inanmıyorum gözlerimde bi korku hali var hep tedirgin bir şekilde bakıyorum sanki sizin de böyle zamanlardan geçtiğiniz oldu mu
5 ay önce ne oldu?

Ben kızlarda bordo oje görürüm ben de süreyim derim bana hiç yakışmaz hemen silerim. Dışarıda kızların üstünde başında elbise çanta görürüm ben giydim mi yakışmaz. Kısa saç yakışmaz, uzun saç da yakışmaz. Ben de böyleyim işte. Aynü yaştayız bu arada profil bilgilerin doğruysa.

Cunku sen kendine yakisana bakacaksin millette gordugune degil. Bi tanidik nisan elbisesi diktirdi katalogdan. Manken incecik dal gibi uzun, bizim kiz 1.60 ve 90-100 kilo vardir. Ayni elbise gitti mi ona? Ee gitmedi ama cok sonradan farketti tabii..

Cunku sen kendine yakisana bakacaksin millette gordugune degil. Bi tanidik nisan elbisesi diktirdi katalogdan. Manken incecik dal gibi uzun, bizim kiz 1.60 ve 90-100 kilo vardir. Ayni elbise gitti mi ona? Ee gitmedi ama cok sonradan farketti tabii..
Kendime ne yakışır bilmem ki?

Son 5 aydır böyle hissediyorsan iki ihtimal var ya psikolojik olarak iyi değilsin yada yaş sendromu yaşıyorsun ( yaşını bilmiyorum 30 dan sonra oluyor)özetle geçicek sabret

Cevrende yok mu moda ile ilgilenen ya da bu islerden anlayan? Uyum kumas vucut yapisi bunlar onemli.. bi magazaya girince ordaki saticilarin guzel oldu demesine aldanmayin sakin
Felsefem parası olan her kadın modadan anlar :)) Ucuza da güzel şık giyinilebilir ancak güzel elbiselerim olsa ne olacak nereye giyeceğim ki hem sonra kime kendimi beğendireyim ki hem sonra mal ortada ne yaparsan yap olmayacak ki bla bla bla derken kendimizi beğenmiyoruz sanırsam. Özgüvenle de alakalı biraz heralde o da bende yok.

Yok o is oyle degil. Demet akalindada para var noluyo ha bire reklam panosu gibi geziyo gercekten parayla zevkin alakasi yok. Tabiiki belli bir butce gerek farkli kiyafetler icin ama her zaman alternatif vardir. Uydurmasini bilirsen..

Bi yere gitmiyor musun hic? Okul is? Evdeysen zaten ihtiyacin daha az oluyor

Para var zevk yok @/$ Ne iş, ne sosyal çevre ne sevgili ne aile gezmesi hiçbişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…