KendimI hiç iyi hissetmiyorum , ne yapabilirim?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Sevgili dost dinleyenler,

Kendimi çok kötü hissediyorum.. Gözlerim ağrıyor başım ağrıyor bide kusma hissi geliyor neden olabilir? Bi kaç gün stress yaptım nedeni bu olabilirmi? Bu his nasıl geçer :(

Sevgili dost dinleyenler,

Kendimi çok kötü hissediyorum.. Gözlerim ağrıyor başım ağrıyor bide kusma hissi geliyor neden olabilir? Bi kaç gün stress yaptım nedeni bu olabilirmi? Bu his nasıl geçer :KK43:
Geç gördüm konunu şimdi nasılsın canım?

ya migren ya agır stres sanırım.
biraz enerjin varsa çıkıp 1 saat yürüyüş yap, hava al.. boş öneri değil gerçekten eğer stresten kaynaklanıyorsa modunu etkiler, iyi gelir.
migren gibi düşünüyorsan ılık suyla ıslatılmış bir havluya hafif güzel bir parfüm sık alnına koy. Güzel koku seni gevşetir.
çok geçmiş olsun.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle .... diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. .... sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz ...., çok geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X