en baştan başlayayım lise sonda aşık oldum ilk aşkımdı cok sevdım..ama cok kısa sürdü ve ayrıldık sacma sapan sebeblerden..ben cok sevıyordum o az..ve ben hiç unutamadım onu..hep takip ettim gizli gizli sevdım o hayatını yaşadı..yıllar sonra ben üni.de okuyordum yurt dısında ve biz birşekilde konusmaya basladık arkadastık bastan ama ben onu görünce hiç unutamadıgımı anladım.oda cok degismısti bende..o çirkin salak aşık degıldım..büyümüştüm degısmıstım..ve biz sanki ilk defa tanısıyormus gibi yeniden basladık 1 seneye yakın cıktık.o askerdeydı..bende 3 sınıftaydım daha 3 senem vardı..mimarlık okuyodum..sonra o izne geldı bende onu ziyarete türkiyeye geldim..ve kal dedi kaldım..yani kaçtım ona..aileler vs herşey karıstı sonra barıstık..nikahtı düğündü derken 1 sene gecti böyle..tabi ben bu süreçte kayınvalidemle yasamaya dvm ettim hala da birlikte yasıyoruz.eşini kaybetmiş 3 sene önce..bana bir zararı yok ama insan kendı düzeni olsun evi olsun istiyor..eşim çalışıyordu ama ayrıldı şimdi yeniden o ayrıldıgı işten aradılar geri dönebilir belli degıl.ben lise mezunuyum mimarlık 3 sınıf olmam kımın umrunda iş yok güç yok..biliyorum aptallıktı okulu bırakmam ama cok sevdım hayatımn boyunca onu sevdım.cok bekledım gelsın dıye..o okul 3 sene daha nasıl biter diye düşündüm..bilmiyorum oldu işte..halada cok sevıyorum eşimi...ama bu maddii durumlar kv ile aynı evde yasamak uffffffffffffff cok bunaldımmmmm...bu devirde iş bulmak kiraya cıkmak o evı gecındırmek...bebek istiyordum vazgectım..ben kv ıle aynı evde istemıyorum artık..cocugumu 3kişilik kendı evımızde buyütmek ıstıyorum.artık benım evım olsun benım mutfagım olsun istiyorum...ama olmuyor..eşim kafasına buyruk işte gurur yapıyor hemen basıyor istifayı..laf kaldıramıyor..hergün bu borclar nasıl biticek diye düşünmek cok yordu beni...sadece huzur istedım ben ya sadece mutlu olmak..napıcam bılmıyorum...bırcogunuz bana kızım okulu bıraktın hakettın dıyebılırsınız..sevdım sadece cok sevdım..şimdi napıcam bılmıyorum nsl evımız ooluck nsl düzenimiz oluck nsl..biliyorum birgün olucak ama ben sadece cok daraldım..ve bebegımız olsun istiyordum vazgecıyorum bugün....bugün herseyden vazgecıyorum ve kaderimi yaşamak için zamana bırakıyorum herşeyi...