Bizde herhafta dip köşe koltuk çekip süpürmüyoruz. Ayda bir ya yapıyoruzdur ya yapmıyoruzdur. Evde küçük çocuk ya da evcil hayvan yoksa koltuk arkalarında birşey birikmez zaten toz dışında. Anneniz de yaşlı üstelik daha önce hasta olduğundan bahsetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam çok birşey beklememek lazım bu yaştan sonra. Siz odanızı bildiğiniz gibi temizleyin. Haftada 1 banyo temizleyin yeter. Diğer alanlara girmeyin bence fazla.
Alnınız için de contractubex ve madecassol kullanın. Mutlaka günışığına çıkmadan önce güneş kremi sürün. İnşallah iz kalmadan iyileşir.
Aile içinde ki mutsuzluk yüzünden evlilik yapmak çok çok yanlış birşey.bunun sonu genelde kötü evlilik olur.yağmurdan kaçıp doluya tutulursun.akıl verirken biraz mantık yürütseniz çok iyi olur.bir genç kızın hayatı söz konusu.Evlen canımm allah yüzüne gülsün inşallah da bi an önce iyi bi evlilik yap..
benim annemde titiz değil mesela ona göre dört dörtlük bana göre pis veya dağınık ne dersen de en son çamaşır astığımız odaya eşyalarını yığmıştı ve teyzemler geldiğinde ne kadar dağınıksın annene yardımcı olsana diye beni azarlamıştı onlar gittikten hemen sonra sinirden annemin gözü önünde yatak odasının buzlu camına elimi komple geçirdim ve nişanıma 10 gün vardı tüm parmaklarım kesildi elimi camlardan çekemedim bileğimde kesilir diye diğer elimle camları düşürdüm ve oturdum psikopat gibi kanların yere damlamasını seyrettim..
En sonunda annem yerleri silmek zorunda kaldı çözüm oldu mu dersen bırak yapma yaptığında yine aynı oluyor çünkü boşuna sinirlerine zarar ben şimdi yeni evim için hayaller kurup temiz kalacağı için seviyorum mesela.. seni çok iyi anlıyorum
Sözü nerden anladığınıza bağlı genelde konularımda mantıklı konuşulmamla tanınırım. Ben iyi bir evlilik yaparsın umarım dedim belli ki ailesinden bunalmış kendine ait bi hayatı bile yok ben evlen dedim diye de koşa koşa koca aramayacak sonuçta. laf sokmak için yer aramayın.Aile içinde ki mutsuzluk yüzünden evlilik yapmak çok çok yanlış birşey.bunun sonu genelde kötü evlilik olur.yağmurdan kaçıp doluya tutulursun.akıl verirken biraz mantık yürütseniz çok iyi olur.bir genç kızın hayatı söz konusu.
Genelde belli yaştan sonra herhalde böyle oluyor yada biz başkalarını gördükçe kıyaslamaya girip mutsuz oluyoruz ben isteme olmadan bir gün önce herşeyi attım halıları yıkamaya verdim ele güne karşı kendimi öyle gösteremezdim allah için pis diyemem ama dağınık olması da kötü birşey evde küçük çocuk yok bu evin dört dörtlük olması gerek diyorum benden bu kadar anamın evinde bu kadarını görmüşüm sen kendi evinde yaparsın diyor babam da anneme asla laf söyletmez bırak yapmasın temizlikçi çağırırız der bende sinirimden kuduruyorum annem 54 yaşında bu arada.. devamlı eşya alır dolabı Benimkinden 4 kat büyük abartısız bende o evde yokken dağıtırım çözümü böyle buldumSeni cok iyi anliyorum benim annemde oyle ama yaşi 60 ı geckin ama evde bi maymun var afedersin bekar kendisi hic bi ise yaramaz yatar kalkar sigara icer kahve icer . O kadar utaniyorum ki nisanlanmadan evel istemeye gelecekler insan eve bi temizlikci çağırır demi yoook. Annemin mutfak eşyası su kadınlar klubunde kac kadinda vardir acaba rezil etti beni bitane kahve fincani pembe oteki beyaz oteki baska renk soylese çarşıdan 2 takım alcaz gelcez ki acilmadikda var ha kendisi iyi bir stokcudur ne rezaletti boyle seyleri anneler düşünmezmi ben kendi stresime mi yanayim evin halinemi unutamiyorum ve kaynanam cok titiz bi insan kimbilir ne demistir benim evde de köpek var bazen pis yani ev kim bilir ne diodur anasina bak kızını al misali ah ahhh
Ama böyle birşey yok ki ansızın misafir gelse yada ne bileyim kalmaya gelen akraba oluyor ben rahatsız oluyorum yapıyorum ama aynı kalmıyor derdim oydu ama artık salllamıyorum bende nasılsa kendi evim düzenim olcak kafasındayımBen bu konuda siz haksız buldum kaynana seninse ev annenin rahatsız oluyorsan yaparsın olmazsan yapmazsın kadın evini isterse temizler istemezse temizlemez
Gencmis annen daha. Ya sinir oluyorum laflar bile ayni benim annemde bana karismaa kendi evinde alirsin edersin ya da atma onu birak onu vs o kadar saçma kiGenelde belli yaştan sonra herhalde böyle oluyor yada biz başkalarını gördükçe kıyaslamaya girip mutsuz oluyoruz ben isteme olmadan bir gün önce herşeyi attım halıları yıkamaya verdim ele güne karşı kendimi öyle gösteremezdim allah için pis diyemem ama dağınık olması da kötü birşey evde küçük çocuk yok bu evin dört dörtlük olması gerek diyorum benden bu kadar anamın evinde bu kadarını görmüşüm sen kendi evinde yaparsın diyor babam da anneme asla laf söyletmez bırak yapmasın temizlikçi çağırırız der bende sinirimden kuduruyorum annem 54 yaşında bu arada.. devamlı eşya alır dolabı Benimkinden 4 kat büyük abartısız bende o evde yokken dağıtırım çözümü böyle buldum
Mutfak camı önünde bi ton boş kavanoz var sinirlendikçe bahçeye fırlatıyorum tek tek sonra da inip kendim topluyorum çamaşır makinesinin gözü deterjan dolmuş bi kere alayım yıkıyayım demiyor.. başkasının evine gittiğimde tepsisine tenceresine bakmam ama benimkine bakıyorlar gibi geliyor çok küçüktüm misafirliğe gitmiştik kız beğenecekler komşunun oğluna annesi çay servisine gidince ev sahibi falan koltuğun arkasına top şeklinde örgü ipini atmıştı sonra çekmişti onu toz var mı diye halının altına ayağını sokup bakmıştı hep aklımda kalmıştır o zamandır bize de böyle yaparlar da konuşurlarsa dışarda diye..Gencmis annen daha. Ya sinir oluyorum laflar bile ayni benim annemde bana karismaa kendi evinde alirsin edersin ya da atma onu birak onu vs o kadar saçma ki
Ama gülüm o baskalari dogrusunu yapiyor bunlara laf anlatamazsin fazla esya fazla kalabalik veya dağınıklık evi gercekten pis gösteriyor. Ya varya yine sinirlendim bak
Gecen gün annemlere gittik.
Esim kebap yapacakti soylemesi ayip tepsi aldi tepsinin icini islak mendille siliyordu annem cok dikkatsiz esime sormayada utandim dogrusu evde kedi var acaba tüy vs mi gördü icinde. Annemin mutfagi dandini dastanaydi her zamanki gibi
Ya ben neler yasadim sen yine cok iYi durumdasin
Pardon da kendi hayatınızla kıyaslamayın derken? Sen benim hayatımı nerden biliyorsun da böyle hadsiz bir yorum yapıyorsun?Sözü nerden anladığınıza bağlı genelde konularımda mantıklı konuşulmamla tanınırım. Ben iyi bir evlilik yaparsın umarım dedim belli ki ailesinden bunalmış kendine ait bi hayatı bile yok ben evlen dedim diye de koşa koşa koca aramayacak sonuçta. laf sokmak için yer aramayın.
Bi söz vardır ana babadan yüzüm gülmedi kocadan güldü diye kendi hayatınızla kıyaslamazsanız belki oda böyle bi ihtimali er geç düşüneceğinin farkındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?