Kendimi işe yaramaz gibi görüyorum

geçenlerde yine çekirdek yiyor yanında biri var kadın "evin temizdi ama şimdi kırıntılardan battı gırgırlayalım" dedi
yok yok boşver içerideki (ben) görünce dayanamaz zaten muhakkak temizler boşver uğraşma o uğraşır zaten yapma desemde yapar illa ki dedi ben yerde toz kir görünce temizlemezsem sinirlerim bozuluyor
ama temizlik yapınca fıstık çekirdek kabukları etrafa saçılınca da sinirlerim bozuluyor yapmamak için içeri girmyiorum odamdan çıkmıyorum ama gördüğüm için aklım kalıyor sinilerim bozuluyor
çünkü biliyorum ki kesinlikle temizlemeyecek kesinlikle eminim

Aile içinde ki mutsuzluk yüzünden evlilik yapmak çok çok yanlış birşey.bunun sonu genelde kötü evlilik olur.yağmurdan kaçıp doluya tutulursun.akıl verirken biraz mantık yürütseniz çok iyi olur.bir genç kızın hayatı söz konusu.

Siz ayrı eve çıkmalısınız kesinlikle.tutun tek oda güzel bir ev huzurunuza bakın.tek çaresi bu bence.sakın evleniyim de kaçıyım şu evden demeyin.çok pisman olursunuz.gerçekten evlenmek istediğinizde evlenin.

Yara izin için kantaron yağı deneyebilirsin sadece taze yaralarda mı etkili savmış yarada işe yarar mı bilmiyorum ama iz bırakmadan iyileştiriyormuş

Sözü nerden anladığınıza bağlı genelde konularımda mantıklı konuşulmamla tanınırım. Ben iyi bir evlilik yaparsın umarım dedim belli ki ailesinden bunalmış kendine ait bi hayatı bile yok ben evlen dedim diye de koşa koşa koca aramayacak sonuçta. laf sokmak için yer aramayın.
Bi söz vardır ana babadan yüzüm gülmedi kocadan güldü diye kendi hayatınızla kıyaslamazsanız belki oda böyle bi ihtimali er geç düşüneceğinin farkındadır.

Sonra niye küçük evlendin diyolar işte sebebi aynısının tıpa tipini yaşadım evlendim rahatladım şimdi annem iple arıyo bni

Genelde belli yaştan sonra herhalde böyle oluyor yada biz başkalarını gördükçe kıyaslamaya girip mutsuz oluyoruz ben isteme olmadan bir gün önce herşeyi attım halıları yıkamaya verdim ele güne karşı kendimi öyle gösteremezdim allah için pis diyemem ama dağınık olması da kötü birşey evde küçük çocuk yok bu evin dört dörtlük olması gerek diyorum benden bu kadar anamın evinde bu kadarını görmüşüm sen kendi evinde yaparsın diyor babam da anneme asla laf söyletmez bırak yapmasın temizlikçi çağırırız der bende sinirimden kuduruyorum annem 54 yaşında bu arada.. devamlı eşya alır dolabı Benimkinden 4 kat büyük abartısız bende o evde yokken dağıtırım çözümü böyle buldum

Ben bu konuda siz haksız buldum kaynana seninse ev annenin rahatsız oluyorsan yaparsın olmazsan yapmazsın kadın evini isterse temizler istemezse temizlemez
Ama böyle birşey yok ki ansızın misafir gelse yada ne bileyim kalmaya gelen akraba oluyor ben rahatsız oluyorum yapıyorum ama aynı kalmıyor derdim oydu ama artık salllamıyorum bende nasılsa kendi evim düzenim olcak kafasındayım

Gencmis annen daha. Ya sinir oluyorum laflar bile ayni benim annemde bana karismaa kendi evinde alirsin edersin ya da atma onu birak onu vs o kadar saçma ki
Ama gülüm o baskalari dogrusunu yapiyor bunlara laf anlatamazsin fazla esya fazla kalabalik veya dağınıklık evi gercekten pis gösteriyor. Ya varya yine sinirlendim bak
Gecen gün annemlere gittik.
Esim kebap yapacakti soylemesi ayip tepsi aldi tepsinin icini islak mendille siliyordu annem cok dikkatsiz esime sormayada utandim dogrusu evde kedi var acaba tüy vs mi gördü icinde. Annemin mutfagi dandini dastanaydi her zamanki gibi
Ya ben neler yasadim sen yine cok iYi durumdasin

Bu yaşta dayak ne demek ya hemde para icin
O baba degil canavar senin o evdrn uzaklasman lazim...aldığın maas seni gecindirir mi? Veya ev arkadasi gibi bir ortamin olursa kaçırma derim
Boyle aileler yaslaninca da utanmadan medet umarlar hic ben ne yaptim demeden

Mutfak camı önünde bi ton boş kavanoz var sinirlendikçe bahçeye fırlatıyorum tek tek sonra da inip kendim topluyorum çamaşır makinesinin gözü deterjan dolmuş bi kere alayım yıkıyayım demiyor.. başkasının evine gittiğimde tepsisine tenceresine bakmam ama benimkine bakıyorlar gibi geliyor çok küçüktüm misafirliğe gitmiştik kız beğenecekler komşunun oğluna annesi çay servisine gidince ev sahibi falan koltuğun arkasına top şeklinde örgü ipini atmıştı sonra çekmişti onu toz var mı diye halının altına ayağını sokup bakmıştı hep aklımda kalmıştır o zamandır bize de böyle yaparlar da konuşurlarsa dışarda diye..
Bu arada Benim de kedim var kumu mamasını ortaya saçarak yemesi hergün süpürge açarım odamda
Bence bi insana karşı pis denmesi onun evi pis yada onun bardağından su bile içmem denmesi kendi ayıbı Aslan yattığı yerden belli olur diye boşuna dememişler

Konu sahibi bu Arada yanlış anlaşılmak istemem ben evlen derken vakti zamanı geldiğinde iyi bi evlilik yaparsın ve omzun da ki yük bi nebze hafifler demek istedim bazen iyi bi eş tüm sıkıntıları geride bırakıyor çünkü tabi evlilikte şans işi eğer durumun müsaitse çünkü kendi paranı kazanabiliyorsun ev arkadaşı arayan illa ki vardı bi eve çıksan kendi hayatını kursan daha iyi olur ama eğer annen hastaysa da onu öyle bırakman da doğru olmayabilir.. baban annene karşı nasıl peki?

Pardon da kendi hayatınızla kıyaslamayın derken? Sen benim hayatımı nerden biliyorsun da böyle hadsiz bir yorum yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…