- 23 Ağustos 2012
- 51.393
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.316
- 898
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Sagolun okadar iyi geldiki yorumunuz. Almanyaya geldim, ancak bu kisi alman degìl lübnan kökenli bir cocuktu. Şimdilerde anlıyorumki onunda psikolojisi iyi degildi.
Spor yapıyorum suan ama aman aman bir fark hissetmedim bu konuyla ilgili. Vücudumda degistirmek istedigim bir yer yok. Sadece yüzüm biraz zayıf. Ama hoşlandıgım,"evet bu o olabilir" dedigim bir insan olursa kaskatı kesiliyorum, çok ezik zavallı hissediyorum. Ve asla bana bakmayacagını dusunuyorum.
Fazla mı bilmem ama güzel yorum.Lübnanlı çocuk ailesi ve çevresi tarafından muhtemelen psikolojik olarak çok hırpalandı
Yüksek ihtimalle de size aşık oldu
Karşılık bulamayacağına emin olduğu için bu yöntemi seçti
Siz ağladıkça da amacına ulaşıp keyiflendi
Probleminiz bir balon ve içi bomboş
Patlatın gitsin!
Her esen rüzgar üşütmez, hemen bahaneyle kendinizi sağa sola savurmuşsunuz
Bu kadarı da fazla ama..
Hamileyken zaten emzirilmez bunu anneniz bilmiyormuş. Babanız size değil annenize kızmalıymış....annem bana hamileyken ablam bozuk süt emmiş ishal olmuş ölümden dönmüş
Hamileyken zaten emzirilmez bunu anneniz bilmiyormuş. Babanız size değil annenize kızmalıymış....
Hahahahaha aboooHaydi Hans gelse dese anlarım ama sen Lübnanlı bir kara marsığı niye kafa takıyorsun ki kendi ne b.ka benziyor Allah bilir? Kara kıllı kısa boylu bir Kuzey Afrikalı dalga geçse çirkinsin dese güler geçerdim.
Herkes herkese ırkçılık yapıyor ki Miss yapmış nolcakHahahahaha abooo
Irkçılık diye kınayasım geldi ama gülesim de var :))
Hahahahaha abooo
Irkçılık diye kınayasım geldi ama gülesim de var :))
neden olumsuz cumlelerin hayatini ziyan etmesine izin veriyorsunda...olumlu duydugun cumlelerin iltifatlarin hayatina pozitif etki etmesine musaade etmiyorsun.bi kisinin demesiyle cirkin olacak degilsin . guzellik cirkinlik goreceli kavramlar. kendinle barisk ol al.aynayi karsina kendine bak oyna sacinla kasinla.gozunle sana neyin yakistigna yakismadigna bak bi auran olsun hersey inanko guzellik degil.bi kiz dunya guzeli olur ama insana itici gelir.cok.insan var bu sekilde.ama bi kizda az guzel olur ama cekicidir konismasiyla bakisiyla ....bu boyledir.cirkinlik.diye bsey yok az guzel var cok guzel var.bakim var hava var cekicilik var . her insanin kendine yakisani yaoptignda sectiginde guzel gorunecegini dusunuyorum.bunu sende dusunursen psikolojik olarak rahatlarsin.dunyaya bi kez geliyoruz negatif cumleler yuzunden negatiflesmemek.gerek
Haydi Hans gelse dese anlarım ama sen Lübnanlı bir kara marsığı niye kafa takıyorsun ki kendi ne b.ka benziyor Allah bilir? Kara kıllı kısa boylu bir Kuzey Afrikalı dalga geçse çirkinsin dese güler geçerdim.
Hahaha gercektende kara, kuru bir oglandi. Ama sirf o degil sinifimda ugrasirdi ona bakip. O basi cekerdi onlarda eslik ederlerdi. Cocuk akliyla idrak edemiyordum, simdide teoride kolay pratikte zor geliyor gormezden gelmek
O p.ç körüklediği içindir
Ay ne dicem ben de kendime kimseleri layık görmüyorum ama şeyden kendimi beğendiğimden değil bir ünlüye yıllardır aşığım ondanbu durum psikolojik rahatsızlık diyorlar canımı sıkıyorlar
Birde dövüs sporu tavsiye ediyorlar bana ozguvenimi gelistirsin diye. Bu konuda tecrubesi yada fikri olaniniz varmi?
Canım benim seni az da olsa anlayabiliyorum. Çünkü lisede bana da benzer şeyler yapıldı. Direkt söylenmedi ama sınıf arkadaşım (erkek) bi kere bana ve bir arkadaşıma "sizi kim ne yapsin" demişti :) sınıftaki diğer güzel kizlar da bana bunu hep hissettirirlerdi. Üniversite hayatımda da hiç dikkat çekecek bir kız değildim. Birinin beni beğenip gelme durumu hiç olmadı sonra kendime bakmaya başladım. Biraz ozguvenim oldu. Sonra bir sevgilim oldu ama o da bana hiç iltifat etmezdi :/ derken evlendim falan. Eşim bazen iltifat eder. hala aynada kendimi begenmem ve esimle goruntulu konusma bile yapmam beni kamera da daha da cirkin gorecek diyeNeyse diyeceğim şu ki eminim çirkin değilsin. Herkes de muhtesem güzellikte birileriyle olmuyor. Kendine bakim yap ve kendini ayna karşısında sev, iltifat et. Ama sakin içine sinmeyen biriyle sırf seni beğendi diye yakınlık kurma. Ozguvenli ol her zaman bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?