Kendimi kimseye layık göremiyorum, bana birşey söyleyin

Haydi Hans gelse dese anlarım ama sen Lübnanlı bir kara marsığı niye kafa takıyorsun ki kendi ne b.ka benziyor Allah bilir? Kara kıllı kısa boylu bir Kuzey Afrikalı dalga geçse çirkinsin dese güler geçerdim.

Fazla mı bilmem ama güzel yorum.

Of of ben de ablamla yaşadığım travmaları atlatamamışım sanki.

Hahahahaha abooo
Irkçılık diye kınayasım geldi ama gülesim de var :))

Pozitif soylemlere, iltifat edenlere inanamiyorum. Beni teselli ediyorlar gibi hissediyorum.

Hahaha gercektende kara, kuru bir oglandi. Ama sirf o degil sinifimda ugrasirdi ona bakip. O basi cekerdi onlarda eslik ederlerdi. Cocuk akliyla idrak edemiyordum, simdide teoride kolay pratikte zor geliyor gormezden gelmek

Ay ne dicem ben de kendime kimseleri layık görmüyorum ama şeyden kendimi beğendiğimden değil bir ünlüye yıllardır aşığım ondan bu durum psikolojik rahatsızlık diyorlar canımı sıkıyorlar

Canım benim seni az da olsa anlayabiliyorum. Çünkü lisede bana da benzer şeyler yapıldı. Direkt söylenmedi ama sınıf arkadaşım (erkek) bi kere bana ve bir arkadaşıma "sizi kim ne yapsin" demişti :) sınıftaki diğer güzel kizlar da bana bunu hep hissettirirlerdi. Üniversite hayatımda da hiç dikkat çekecek bir kız değildim. Birinin beni beğenip gelme durumu hiç olmadı sonra kendime bakmaya başladım. Biraz ozguvenim oldu. Sonra bir sevgilim oldu ama o da bana hiç iltifat etmezdi :/ derken evlendim falan. Eşim bazen iltifat eder. hala aynada kendimi begenmem ve esimle goruntulu konusma bile yapmam beni kamera da daha da cirkin gorecek diye Neyse diyeceğim şu ki eminim çirkin değilsin. Herkes de muhtesem güzellikte birileriyle olmuyor. Kendine bakim yap ve kendini ayna karşısında sev, iltifat et. Ama sakin içine sinmeyen biriyle sırf seni beğendi diye yakınlık kurma. Ozguvenli ol her zaman bu çok önemli

Benim de çok özgüven problemleri oldu özellikle ilişkilere gelince ama aslında herkes o sizeden güzel bulduğunuz kadınlar da erkekler de özgüven problemi yaşarlar arada.Biri de size bakıp ay ne güzel diyordur özgüven probleminizi bilmeden aynı sizin yaptığınız gibi.Bunu aşabilirsiniz ama psikiyatristle görüşmeyi sakın bırakmayın.Biri size iltifat edince hayır öyle değil demek yerine teşekkür etmeyi öğrenin.Müzik veya sporla uğraşmak da özgüveninizi artırır bir kursa yazılabilirsin mesela.Bu psikolojiyle ayrıca sakin estetik ameliyat olmayın pişman olursunuz bu problem aşılmayacak bi şey değil eminim zamanla özgüveniniz artacaktır.

Çocuğun size karşı bir tavrı olmuş olabilir. Güzellik gerçekten de kişiden kişiye değişiyor. Kendimden biliyorum mesela bazı kişiler birisini çok beğenir ben bakarım şaşırırım bunun neresi güzel diye. Ablamla bu konuda zıtlaşırız genelde. Kısaca kişilerin güzellik anlayışı onların bilinçaltı hayalleridir.

Insallah yapabilirim dediklerinizi. Cok okurum cok arastiririm ama uygulamaya gelince tutulup kaliyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…