- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Amin çok teşekkürler. Allahım korusun bebeklerimizi. Dun geceden beri kötü enerji sardı etrafımı. Hemen bugün gidip mayo ve mayo bez alıcam öyle girdircem. Kızım çok küçük ama istemeyeceği şeyler yaptım kendi elimle. Buna üzülüyorum.Bir daha dikkatli olursunuz olur biter, oturup saatlerce ağlayacak kadar büyütecek bişey yok bunda.
Kızınız yanınızda, sağlıklı gayet iyi, Allah sağlık sıhhat versin.
Kötüyü enerji çağırmayın.
Slm arkadaslar sırf bu konu yüzünden üye oldum bu saatte. Uyuyamadım çünkü. Hemen konuya giriyorum. Benim 22 aylik kizim var bugüne kadar kimsenin yanında alt değiştirmedim. Alt tarafı açık kimse görmedi esim ve ben ve yakın kadın arkadaşlar hariç. Geçen gün denize gittik gezmek için akşam üstü gorumcenin biri 13 biri 10 yasinda iki oğlu suya girdiler benim kizimda girmek istedi ama kilotu yoktu. Beziyle girsin dedim az bacakları ıslansim yeter. Gorumcenin eside var tabi.neyse bir sure böyle girdirdi eşi kizimi suya biz yemek yiyorduk. Ama goruyordum yanimizdaydi. Sonra dışarı karanlık olmaya başladı. Gorumcegil bezini çıkarda rahat girsin dediler o an düşünmeden çıkardım. Cocuklarla oynadilar suda yanımızda. O an rahatsızlık duymadım az sonra çıkarıp üzerini giydirdim. Ama görmüş oldular kizimi çıplak. Ve o gün gorumceyle cekindigimiz kizimin uzaktan çıplak olan fotosunu vatsaptan paylaştım. Cok belli değildi uzak olduğu için ama çıplaktı yani .arkadaşlar benim sorunum sukı ben sonradan neden böyle birşey yaptım diye içim içimi yiyor. Cok rahatsiz oldum bu durumdan. Sizce hakli miyim rahatsız olmakta. Günümüzdeki olaylarında düşündükçe kendime çok kızıyorum. İçimi birşey rahatlatmiyor. Kötü birseyde olmadı akrabalar ama yinede kendimi huzursuz hissediyorum. Keske mayo veya kilot giyinılı olmuş olsaydı diyorum. Arkadaslar biliyorum bebek daha ama bilmiyorum içim daraldı yazmak istedim.
Ben internet ortamında her türlü fotoğraf paylaşmaya rahatsız oluyorum. Bana çok savunmasız kalmışım gibi geliyor. Özel hiç bir şeyi paylaşmıyorum. Özel ailecek olan gruplar ayrı tabi.Slm arkadaslar sırf bu konu yüzünden üye oldum bu saatte. Uyuyamadım çünkü. Hemen konuya giriyorum. Benim 22 aylik kizim var bugüne kadar kimsenin yanında alt değiştirmedim. Alt tarafı açık kimse görmedi esim ve ben ve yakın kadın arkadaşlar hariç. Geçen gün denize gittik gezmek için akşam üstü gorumcenin biri 13 biri 10 yasinda iki oğlu suya girdiler benim kizimda girmek istedi ama kilotu yoktu. Beziyle girsin dedim az bacakları ıslansim yeter. Gorumcenin eside var tabi.neyse bir sure böyle girdirdi eşi kizimi suya biz yemek yiyorduk. Ama goruyordum yanimizdaydi. Sonra dışarı karanlık olmaya başladı. Gorumcegil bezini çıkarda rahat girsin dediler o an düşünmeden çıkardım. Cocuklarla oynadilar suda yanımızda. O an rahatsızlık duymadım az sonra çıkarıp üzerini giydirdim. Ama görmüş oldular kizimi çıplak. Ve o gün gorumceyle cekindigimiz kizimin uzaktan çıplak olan fotosunu vatsaptan paylaştım. Cok belli değildi uzak olduğu için ama çıplaktı yani .arkadaşlar benim sorunum sukı ben sonradan neden böyle birşey yaptım diye içim içimi yiyor. Cok rahatsiz oldum bu durumdan. Sizce hakli miyim rahatsız olmakta. Günümüzdeki olaylarında düşündükçe kendime çok kızıyorum. İçimi birşey rahatlatmiyor. Kötü birseyde olmadı akrabalar ama yinede kendimi huzursuz hissediyorum. Keske mayo veya kilot giyinılı olmuş olsaydı diyorum. Arkadaslar biliyorum bebek daha ama bilmiyorum içim daraldı yazmak istedim.
Yanlış anlamayın öyle düşünmüyorum. Ama malum haberlerde neler görüyoruz. Bebek çocuk demiyorlar Allah korusun. Bu yüzden dert ettim kendime. İnsanlar eskisi gibi değiller kızım savunmasız. Annesi olarak istemeyecegi şeyi yaptım diye üzüldüm. Ortalık ziyneyeti bulanik insan kaynıyor. Rabbim korusun.Senin 22 aylık bebeğini çıplak görseler ne olur? Başkasının yanında bez değiştirsen ne olur?
"Daha hiç kimsenin yanında bez değiştirmedim" nedir?
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Tanıdığın, yanındaki insanların bebeğine bu gözle bakacağını düşünüyorsan zaten iğrenç bir durumdasın, yazık sana...
Yanlış anlama, suç da senin değil ki, suç seni bundan korkan hale getiren leş yaratıklarda.
Evet yapacak birşey yok artık dikkat etmekten başka. Haberler izledikçe endişelerim artıyor. Sapık dolu her tarafta varlardir. Rabbim korusun . Evet mahremiyet duygusunu oluşturuyum derken bir gecede açtım bebegimiKız da olsa erkekte bebek diye çıplak kalması doğru değil...
Hem mahremiyet duygusunun gelişmesi için, hemde duyuyoruz haberlerde neler var
Bunu artık dillendirmeyin bidaha dikkat edersin annesi .
ben cocukların mayo olmadan denız havuz vs yerlere cırılcıplak sokulmasına karsıyım, bezı bıl eolsa en azından alt mayosu olacak ...Slm arkadaslar sırf bu konu yüzünden üye oldum bu saatte. Uyuyamadım çünkü. Hemen konuya giriyorum. Benim 22 aylik kizim var bugüne kadar kimsenin yanında alt değiştirmedim. Alt tarafı açık kimse görmedi esim ve ben ve yakın kadın arkadaşlar hariç. Geçen gün denize gittik gezmek için akşam üstü gorumcenin biri 13 biri 10 yasinda iki oğlu suya girdiler benim kizimda girmek istedi ama kilotu yoktu. Beziyle girsin dedim az bacakları ıslansim yeter. Gorumcenin eside var tabi.neyse bir sure böyle girdirdi eşi kizimi suya biz yemek yiyorduk. Ama goruyordum yanimizdaydi. Sonra dışarı karanlık olmaya başladı. Gorumcegil bezini çıkarda rahat girsin dediler o an düşünmeden çıkardım. Cocuklarla oynadilar suda yanımızda. O an rahatsızlık duymadım az sonra çıkarıp üzerini giydirdim. Ama görmüş oldular kizimi çıplak. Ve o gün gorumceyle cekindigimiz kizimin uzaktan çıplak olan fotosunu vatsaptan paylaştım. Cok belli değildi uzak olduğu için ama çıplaktı yani .arkadaşlar benim sorunum sukı ben sonradan neden böyle birşey yaptım diye içim içimi yiyor. Cok rahatsiz oldum bu durumdan. Sizce hakli miyim rahatsız olmakta. Günümüzdeki olaylarında düşündükçe kendime çok kızıyorum. İçimi birşey rahatlatmiyor. Kötü birseyde olmadı akrabalar ama yinede kendimi huzursuz hissediyorum. Keske mayo veya kilot giyinılı olmuş olsaydı diyorum. Arkadaslar biliyorum bebek daha ama bilmiyorum içim daraldı yazmak istedim.
Evet gecte olsa aklım başıma geldi hayır kendime şaşırıyorum aslında hiç bukadar rahat bir insan değilim bu konularda.ben cocukların mayo olmadan denız havuz vs yerlere cırılcıplak sokulmasına karsıyım, bezı bıl eolsa en azından alt mayosu olacak ...
sızın duruma gelırsek olan olmus, sadece paylastıgınız fotograf sıkıntılı ama onuda sadece sızın whatsupda kayıtlı kısıler gorebılır o nedenle yabancı gormez ... bır daha paylaşmazsınız olur bıter.
Ay neden öyle yazdiniz inanın kafama takıldı.bir kadın neyapabilirki?siz hatanızı anlamışsınız ama size şiddetle önerim çocuğunuzu kadınlardan da sakının
Senin 22 aylık bebeğini çıplak görseler ne olur? Başkasının yanında bez değiştirsen ne olur?
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Tanıdığın, yanındaki insanların bebeğine bu gözle bakacağını düşünüyorsan zaten iğrenç bir durumdasın, yazık sana...
Yanlış anlama, suç da senin değil ki, suç seni bundan korkan hale getiren leş yaratıklarda.
Daha kimsenın yanında bez değiştirmedim ne demek
Değiştirsen ne olacak
Senin bebeğini çıplak görseler ne olucak
Bu kadar ağlayacak dertt edecek ne var.
Sildim ertesi günü zaten kimsede paylaşmadi zaten ama sadece bekar gorumcem var onda var fotoğrafı.Ben internet ortamında her türlü fotoğraf paylaşmaya rahatsız oluyorum. Bana çok savunmasız kalmışım gibi geliyor. Özel hiç bir şeyi paylaşmıyorum. Özel ailecek olan gruplar ayrı tabi.
Fotoğrafı silemiyormusunuz? Paylaşan varsada silmelerini rica edin.
Bebek olması onu fazla önemseyemeyebileceğimizimi gösteriyor?Aklı baliğ olsa,konuşabilse böyle şeylere izin verir mi? Yani birilerinin yanında altının değiştirilmesine ya da denize mayosuz girdirilmesine?
Yazdığımda cinsellikle alakalı bir bölüm görmedim ben? Bebekde olsa bireysel saygıdan bahsediyorum hanfendi,hani çocuğunuzu bile öpmeden önce izin istemek gibi,tabi derviş fikir zikir meselesi ne desek boşşşEvet, sen ancak onu cinsel bir obje olarak görüyorsan dert edersin bunu.
Sapıksınız, el kadar bebekten bile tahrik olan eş dostunuz var. İğrenç.
Evet, sen ancak onu cinsel bir obje olarak görüyorsan dert edersin bunu.
Sapıksınız, el kadar bebekten bile tahrik olan eş dostunuz var. İğrenç.
Kim minicik bir kız çocuğunu cinsel obje olarak görebilir? Ki bunu bir hanıma soruyorsunuz, pes..Ancak sapıklar öyle görür. Denizde ve her yerde öyle sapık insanlar var ki şaşar kalırsınız. Kendi gözümle şahit olduğum şeyler var daha 3 yaşında bir kıza gösterilen bir davranış, bakış.. başkası tarafından. İğrenç gerçekten. 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden, onlardan etkilenen bir sürü sapık, leş gibi insan var. Hiç mi duymuyorsunuz Allah aşkına??
Boşverin ben önemsemedim belli ki arkadaşın sorunları var.Kim minicik bir kız çocuğunu cinsel obje olarak görebilir? Ki bunu bir hanıma soruyorsunuz, pes..Ancak sapıklar öyle görür. Denizde ve her yerde öyle sapık insanlar var ki şaşar kalırsınız. Kendi gözümle şahit olduğum şeyler var daha 3 yaşında bir kıza gösterilen bir davranış, bakış.. başkası tarafından. İğrenç gerçekten. 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden, onlardan etkilenen bir sürü sapık, leş gibi insan var. Hiç mi duymuyorsunuz Allah aşkına??
Yok kötü gözlerden çocuklarımızı korumak istersek biz sapığız....plajda çırılçıplak bebekler görünce içim gidiyor, neden mi, etraf sapık dolu da ondan,
bu bebeklerin gizlice çıplak fotolarını çekip sosyal medyada mastürbasyon malzemesi olarak paylaşıyorlar da ondan,
sapık olduğum ya da çocukları cinsel obje olarak gördüğüm için değil yani.
konu sahibi, yapmışsınız bir hata, olan olmuş, unutun ve bidaha yapmayın.
Bebegim 1 yasinda. Ben babasi disinda hickimsenin yaninda degistirmiyorum. Bu igrenc dusunce degil, bebeginde insan oldugunun farkinda olmaktan kaynakli bir durum. Cinsel egitim sandiginizdanda erken basliyor. 9 aylik bebeklere tecavuz edilen bu zamanda tedbirlerimiz az bile. Bu demek degil ki dedeler, dayilar, enisteler cocuklarimiza kotu gozle bakiyor. Bebekler ve cocuklar kategorileri ayirt edebilecek durumda degiller. En kolay yontem hickimsenin gormemesidir. Bunu ne kadar cabuk benimserlerse o kadar iyi olur.Senin 22 aylık bebeğini çıplak görseler ne olur? Başkasının yanında bez değiştirsen ne olur?
Yok kötü gözlerden çocuklarımızı korumak istersek biz sapığız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?