Kendimi kötü hissediyorum!

Amin çok teşekkürler. Allahım korusun bebeklerimizi. Dun geceden beri kötü enerji sardı etrafımı. Hemen bugün gidip mayo ve mayo bez alıcam öyle girdircem. Kızım çok küçük ama istemeyeceği şeyler yaptım kendi elimle. Buna üzülüyorum.

Senin 22 aylık bebeğini çıplak görseler ne olur? Başkasının yanında bez değiştirsen ne olur?
"Daha hiç kimsenin yanında bez değiştirmedim" nedir?
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Tanıdığın, yanındaki insanların bebeğine bu gözle bakacağını düşünüyorsan zaten iğrenç bir durumdasın, yazık sana...
Yanlış anlama, suç da senin değil ki, suç seni bundan korkan hale getiren leş yaratıklarda.

Ben internet ortamında her türlü fotoğraf paylaşmaya rahatsız oluyorum. Bana çok savunmasız kalmışım gibi geliyor. Özel hiç bir şeyi paylaşmıyorum. Özel ailecek olan gruplar ayrı tabi.
Fotoğrafı silemiyormusunuz? Paylaşan varsada silmelerini rica edin.

Yanlış anlamayın öyle düşünmüyorum. Ama malum haberlerde neler görüyoruz. Bebek çocuk demiyorlar Allah korusun. Bu yüzden dert ettim kendime. İnsanlar eskisi gibi değiller kızım savunmasız. Annesi olarak istemeyecegi şeyi yaptım diye üzüldüm. Ortalık ziyneyeti bulanik insan kaynıyor. Rabbim korusun.

Kız da olsa erkekte bebek diye çıplak kalması doğru değil...
Hem mahremiyet duygusunun gelişmesi için, hemde duyuyoruz haberlerde neler var

Bunu artık dillendirmeyin bidaha dikkat edersin annesi .
Evet yapacak birşey yok artık dikkat etmekten başka. Haberler izledikçe endişelerim artıyor. Sapık dolu her tarafta varlardir. Rabbim korusun . Evet mahremiyet duygusunu oluşturuyum derken bir gecede açtım bebegimi

ben cocukların mayo olmadan denız havuz vs yerlere cırılcıplak sokulmasına karsıyım, bezı bıl eolsa en azından alt mayosu olacak ...
sızın duruma gelırsek olan olmus, sadece paylastıgınız fotograf sıkıntılı ama onuda sadece sızın whatsupda kayıtlı kısıler gorebılır o nedenle yabancı gormez ... bır daha paylaşmazsınız olur bıter.

Evet gecte olsa aklım başıma geldi hayır kendime şaşırıyorum aslında hiç bukadar rahat bir insan değilim bu konularda.

Daha kimsenın yanında bez değiştirmedim ne demek
Değiştirsen ne olacak
Senin bebeğini çıplak görseler ne olucak
Bu kadar ağlayacak dertt edecek ne var.

Bebek olması onu fazla önemseyemeyebileceğimizimi gösteriyor?Aklı baliğ olsa,konuşabilse böyle şeylere izin verir mi? Yani birilerinin yanında altının değiştirilmesine ya da denize mayosuz girdirilmesine?

Sildim ertesi günü zaten kimsede paylaşmadi zaten ama sadece bekar gorumcem var onda var fotoğrafı.

Bebek olması onu fazla önemseyemeyebileceğimizimi gösteriyor?Aklı baliğ olsa,konuşabilse böyle şeylere izin verir mi? Yani birilerinin yanında altının değiştirilmesine ya da denize mayosuz girdirilmesine?

Evet, sen ancak onu cinsel bir obje olarak görüyorsan dert edersin bunu.
Sapıksınız, el kadar bebekten bile tahrik olan eş dostunuz var. İğrenç.

Yazdığımda cinsellikle alakalı bir bölüm görmedim ben? Bebekde olsa bireysel saygıdan bahsediyorum hanfendi,hani çocuğunuzu bile öpmeden önce izin istemek gibi,tabi derviş fikir zikir meselesi ne desek boşşş

Kim minicik bir kız çocuğunu cinsel obje olarak görebilir? Ki bunu bir hanıma soruyorsunuz, pes..Ancak sapıklar öyle görür. Denizde ve her yerde öyle sapık insanlar var ki şaşar kalırsınız. Kendi gözümle şahit olduğum şeyler var daha 3 yaşında bir kıza gösterilen bir davranış, bakış.. başkası tarafından. İğrenç gerçekten. 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden, onlardan etkilenen bir sürü sapık, leş gibi insan var. Hiç mi duymuyorsunuz Allah aşkına??

plajda çırılçıplak bebekler görünce içim gidiyor, neden mi, etraf sapık dolu da ondan,
bu bebeklerin gizlice çıplak fotolarını çekip sosyal medyada mastürbasyon malzemesi olarak paylaşıyorlar da ondan,
sapık olduğum ya da çocukları cinsel obje olarak gördüğüm için değil yani.
konu sahibi, yapmışsınız bir hata, olan olmuş, unutun ve bidaha yapmayın.

Boşverin ben önemsemedim belli ki arkadaşın sorunları var.
Bu dediğiniz de olayın önemli bir boyutu,dünya güllük gülistanlıkta sanki biz kötü niyetliyiz.Ama benim demek istediğim bebek olması ona saygı duyamıyacağımız önemsemeyeceğimiz anlamına gelmiyor demekti,ama arkadaşın artık bilinç altında neler varsa böyle bir çıkışta bulundu işte.

Yok kötü gözlerden çocuklarımızı korumak istersek biz sapığız....

Bebegim 1 yasinda. Ben babasi disinda hickimsenin yaninda degistirmiyorum. Bu igrenc dusunce degil, bebeginde insan oldugunun farkinda olmaktan kaynakli bir durum. Cinsel egitim sandiginizdanda erken basliyor. 9 aylik bebeklere tecavuz edilen bu zamanda tedbirlerimiz az bile. Bu demek degil ki dedeler, dayilar, enisteler cocuklarimiza kotu gozle bakiyor. Bebekler ve cocuklar kategorileri ayirt edebilecek durumda degiller. En kolay yontem hickimsenin gormemesidir. Bunu ne kadar cabuk benimserlerse o kadar iyi olur.

Pedofili bir gercektir. Bunu unutursak bile hatirlatiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…