- 5 Temmuz 2017
- 124
- 512
- 18
- 30
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Kim minicik bir kız çocuğunu cinsel obje olarak görebilir? Ki bunu bir hanıma soruyorsunuz, pes..Ancak sapıklar öyle görür. Denizde ve her yerde öyle sapık insanlar var ki şaşar kalırsınız. Kendi gözümle şahit olduğum şeyler var daha 3 yaşında bir kıza gösterilen bir davranış, bakış.. başkası tarafından. İğrenç gerçekten. 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden, onlardan etkilenen bir sürü sapık, leş gibi insan var. Hiç mi duymuyorsunuz Allah aşkına??
+1aman sapıksam sapığım, çok ince mevzular bunlar, isteyen çıplak salsın çayıra isteyen sakınsın, herkesin çocuğu kendine
https://www.google.com.tr/amp/www.kayseriolay.com/oklavali-uvey-anne-dehsetine-yil-amp11316.htmAy neden öyle yazdiniz inanın kafama takıldı.bir kadın neyapabilirki?
Bebegim 1 yasinda. Ben babasi disinda hickimsenin yaninda degistirmiyorum. Bu igrenc dusunce degil, bebeginde insan oldugunun farkinda olmaktan kaynakli bir durum. Cinsel egitim sandiginizdanda erken basliyor. 9 aylik bebeklere tecavuz edilen bu zamanda tedbirlerimiz az bile. Bu demek degil ki dedeler, dayilar, enisteler cocuklarimiza kotu gozle bakiyor. Bebekler ve cocuklar kategorileri ayirt edebilecek durumda degiller. En kolay yontem hickimsenin gormemesidir. Bunu ne kadar cabuk benimserlerse o kadar iyi olur.
Pedofili bir gercektir. Bunu unutursak bile hatirlatiyorlar.
Yazdığımda cinsellikle alakalı bir bölüm görmedim ben? Bebekde olsa bireysel saygıdan bahsediyorum hanfendi,hani çocuğunuzu bile öpmeden önce izin istemek gibi,tabi derviş fikir zikir meselesi ne desek boşşş
Yanlış anlamayın öyle düşünmüyorum. Ama malum haberlerde neler görüyoruz. Bebek çocuk demiyorlar Allah korusun. Bu yüzden dert ettim kendime. İnsanlar eskisi gibi değiller kızım savunmasız. Annesi olarak istemeyecegi şeyi yaptım diye üzüldüm. Ortalık ziyneyeti bulanik insan kaynıyor. Rabbim korusun.
Üzüldüm durumunuza ne diyim,Allah yardımcınız olsun.He canım aynen.
Boşverin ben önemsemedim belli ki arkadaşın sorunları var.
Bu dediğiniz de olayın önemli bir boyutu,dünya güllük gülistanlıkta sanki biz kötü niyetliyiz.Ama benim demek istediğim bebek olması ona saygı duyamıyacağımız önemsemeyeceğimiz anlamına gelmiyor demekti,ama arkadaşın artık bilinç altında neler varsa böyle bir çıkışta bulundu işte.
Üzüldüm durumunuza ne diyim,Allah yardımcınız olsun.
Iyyyy son kelimeden sonra vallahi kaybettiğim vaktime üzüldümAsıl senin bilinçaltında böyle şeyler var ki başkasında da olmasından korkuyorsun.
Sorunlu olan maalesef sensin.
Ayrıca hoşşttt!!
Iyyyy son kelimeden sonra vallahi kaybettiğim vaktime üzüldüm
Asıl senin bilinçaltında böyle şeyler var ki başkasında da olmasından korkuyorsun.
Sorunlu olan maalesef sensin.
Ayrıca hoşşttt!!
Senin de sapık mahluk
Doğru ya pardon. Hoşt köpeklere denir, köpekler çok asil hayvanlardır.
Senin gibi pedofili eğilimli mahluklara ne denir bilemiyorum. O yüzden geri aldım o lafı.
Kib'lemekten imanım gevredi:) Arkadaşım ters tarafından mı kalktın? Neden saldırıyorsun?
Üzülerek söylüyorum haksızsın.Arkadaşım, ters cevap verene ters cevap veriyorum. Konu sahibi, yazdığım şeye normal bir tepki verdi, ben de ona normal bir tepki verdim.
Ha biri gelir de bana saldırırsa ne yapmamı bekliyorsun
Üzülerek söylüyorum haksızsın.
Çocuk uyuyor yemek yaptım kahvemi içerken buralarda takılıyorum ne yaparsın benimki de çapsız bi hayat işte. Sana da yeniden banlanana dek iyi deşarj olmalar. Mutsuz kadın seni :)Haksız falan değilim.
Ayy ne tahammülsüzsünüz be hemen şikayet etmişsiniz. Valla acayip insanlarsınız. Kayıt oldum, psikolojim bozuldu.
Yok kaynım bana kaydı, yok kayınvalidem kullanılmış don verdi, yok bez değiştirmem, yok eşim beni aldatıyor ama seviyorum.... Iyyyyy
Allah kolaylık versin. Tek derdi işi gücü koca olanın hayatı da böyle oluyor demek.
Hadi size iğrenç hayatınızda başarılaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?