Kendimi kötü hissediyorum!

"Kim minicik bir çocuğu cinsel obje olarak görür ki?"
Ve
""Etrafta öyle sapık insanlar var ki"
Tutarsızsınız. Anası bile kendi yavrusu için "bez bile değiştirmedim kimsenin yanında"diyorsa, kendi görümcesinden bile sakınıyorsa, inan aynı zihniyettedir o sapıklarla.
Sapıklar kadar iğrenç.

Siz anlamıyor musunuz?

Pedofilinin bir gerçek olduğunu, iğrenç, rezil ve sapkınca olduğunu biz de biliyoruz canım.
Ama sen bebeğinin bezini değiştirirken bile (kaldı ki gidin tanımadığının yerde ulu orta değiştirin de demedik) "ay kukusu görünmesin" diye paranoyaklaşıyorsan sende de bi sıkıntı vardır.

Ensar vakfının arkasındakileri destekleyenler bugün pedofili diye ağlamasın zaten.

He canım aynen.
Bu arada "hanfendi" değildir o, hanımefendi olabilir mesela. Ama hanfendi imkansız, cık, ı ııı....

Tabiki, sizi de anlıyorum. Allah zaten o sapıkların tümünün cezasını versin.
Ama sizin de bu kadar evham yapmanız biraz hastalıklı geldi bana.

Asıl senin bilinçaltında böyle şeyler var ki başkasında da olmasından korkuyorsun.
Sorunlu olan maalesef sensin.
Ayrıca hoşşttt!!

Ben açık görüşlü bi ailenin kızıyım. Tutucu biri değilim. Ama söz konusu kızım olduğunda (oğlum olsaydı da fark etmezdi) her türlü ihtimali düşünüp ona göre önlem alıyorum. İsterseniz paranoyak deyin. Onu korumak, gerekirse kötü bakışlardan bile korumak benim görevim. Bu yıl denize çıplak soktum. Önümüzdeki yıl sokar mıyım bilmem. İçgüdülerime göre hareket ediyorum.

Asıl senin bilinçaltında böyle şeyler var ki başkasında da olmasından korkuyorsun.
Sorunlu olan maalesef sensin.
Ayrıca hoşşttt!!

Senin de sapık mahluk

Doğru ya pardon. Hoşt köpeklere denir, köpekler çok asil hayvanlardır.

Senin gibi pedofili eğilimli mahluklara ne denir bilemiyorum. O yüzden geri aldım o lafı.

Kib'lemekten imanım gevredi:) Arkadaşım ters tarafından mı kalktın? Neden saldırıyorsun?

Üzülerek söylüyorum haksızsın.

Haksız falan değilim.
Ayy ne tahammülsüzsünüz be hemen şikayet etmişsiniz. Valla acayip insanlarsınız. Kayıt oldum, psikolojim bozuldu.
Yok kaynım bana kaydı, yok kayınvalidem kullanılmış don verdi, yok bez değiştirmem, yok eşim beni aldatıyor ama seviyorum.... Iyyyyy
Allah kolaylık versin. Tek derdi işi gücü koca olanın hayatı da böyle oluyor demek.
Hadi size iğrenç hayatınızda başarılaaaarrr

Çocuk uyuyor yemek yaptım kahvemi içerken buralarda takılıyorum ne yaparsın benimki de çapsız bi hayat işte. Sana da yeniden banlanana dek iyi deşarj olmalar. Mutsuz kadın seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…