Kendimi kötü hissediyorum

benim yaşım 28 küçük hanım ( gizem)..Senin yaşlardayekn bende aşırı zayıflıktan dolayı bunalımlara girdim..gerçi haaalaa zayıfım ya neyse:işsiz: alsam azıcık iyi ama yok işteee..Neyse..Benim boyumla kilom arasında yaklaşık - 25 kilo kadar fark var..ne kadar zayıfım düşün :) sonra kulaklarımda azıcık kepçüktür..Ha bu arada biride duymuyor :işsiz: bacaklarımda çarpıktır bide zayıf olunca çok belli oluyor ama onu bi şekilde kamufle ediyorum:KK53: sedef hastalıgı var yüzümde fln arada pul pul kepek gibi şeyler çıkıyor..bazı gıdalara alerjim var yiyemiyorum:ukala:
Peki ben ne durumdayım..bunalıma fln giremem..kilo mu var..inat edeceksin çabalıcak verebildiğin kadar vereceksin..Pozitif olacaksın..kendin için yaşa..Ne derler zinciri diye bir zincir var bilirmisin..insanın ruhunu esir eder..Elalemin ne düşündünü umursama..bugun ölsem beni kim hatırlar..kimsenin umrunda olmam o zmn kimsede benim umrumda değil..yaşayabildiğin kadar neşeli yaşaEn Büyük TÜRKİYE:spor::cool:
Abla çok sağol bırden okuyunca bende sezon ne yazmışım çok olumlu yazmışsın teşekkür ederim. Bu günlerde geçer insaşşah

Ya benim arkadasim 160 boyundaydı 78 kiloydu da simdi bildigin 56 kilo. Diyet ve spor birlikte hem kilo verdi hem de sıkılastı.

Cildin icin de bir doktora git kan degerlerine hormonlarına baktır.

Vücudumuzdaki hicbir aksaklık sebepsiz olmuyor.

Ben kendime spor kiyafetleri aletleri bakıyorum mesela. Hava güzellesti dışarıda kosu yapıcam vs vs..

Önce bence sen buraya boyunu kilonu cildinden neden rahatsz oldugunu vs yaz. Burada birsürü arkadasın ablan var hepsinin de güzellik tüyoları var. Emin ol iyi geliyor :)
Çok teşekkür ederim. İlaçlsrm kilo yapıyor en son 61 kiloydum çok diyet yapamıyorum. Cildiyeciye gideceğim siyah noktalaorm ve sivilce lekelerim var. Boyum 165 sanırım

Çok teşekkür ederim. İlaçlsrm kilo yapıyor en son 61 kiloydum çok diyet yapamıyorum. Cildiyeciye gideceğim siyah noktalaorm ve sivilce lekelerim var. Boyum 165 sanırım

Bence daha da dallanıp budaklanmadan olaya el koyman en iyisi olur. Çünkü şu durumda kilo vermen en kolayı olacaktır. Metabolizman da hızlı bu yaşlarda, düzenli spor ve sağlıklı bir diyetle hızlıca kilo verebilirsin.

Kilo konusundaki sıkıntılarını da kullandığın ilaçlarını da söyle hekikine. Sana uygun bir yol haritası cizeceklerdir eminim.

Moralini bozma, hayat her seye ragmen cok güzel çünkü her birimiz birey olarak cok kıymetliyiz :)

Öpüyorum seni, dediklerimi unutma işin pesine düs olur mu :)

Kendini böyle sev halin yoksa.
Misal biri bana kilo mu aldın ne deyince hıı bıngıl bıngıl oldum boş zamanlarımda yağlarımı mıncırıyorum diyorum.
Kendinle dalga geçmeyi öğren önce.
Bir diğer deyişle kendinle barışık ol.
evet oyle yapmam lazım haklısınız

Bence daha da dallanıp budaklanmadan olaya el koyman en iyisi olur. Çünkü şu durumda kilo vermen en kolayı olacaktır. Metabolizman da hızlı bu yaşlarda, düzenli spor ve sağlıklı bir diyetle hızlıca kilo verebilirsin.

Kilo konusundaki sıkıntılarını da kullandığın ilaçlarını da söyle hekikine. Sana uygun bir yol haritası cizeceklerdir eminim.

Moralini bozma, hayat her seye ragmen cok güzel çünkü her birimiz birey olarak cok kıymetliyiz :)

Öpüyorum seni, dediklerimi unutma işin pesine düs olur mu :)
Evet haklısınız ben biraz fevri davrandım. Spora başladım. Kendim için birşeyler yapmam lazım. Çok teşekkür ederim anlayışınız için

Dur daha yolun başındasın bu ne yorgunluk bıkkınlık.insanların ne dertleri varda mücadele ediyorlar sen biraz fazla kilon var diye hayatı kendine zehir ediyosun.çok gençsin biraz azim göster gayrette güzel zayıflarsın kendini sevmek herşeydir ;)

Dur daha yolun başındasın bu ne yorgunluk bıkkınlık.insanların ne dertleri varda mücadele ediyorlar sen biraz fazla kilon var diye hayatı kendine zehir ediyosun.çok gençsin biraz azim göster gayrette güzel zayıflarsın kendini sevmek herşeydir :KK66:
Tek sorun bu değil bu bir anlık yazdım ama yoruluyorum elimden gelen bütün fedakarlığı yapıyorum ama yapacak halım kalmadı

Azim gerek o zaman herşeyin üstesinden gelirsin.Allah daha beter dertler vermesin bu senin elinde olan birşey.

60 kiloyum 19 yaşındayım niye varmayim ki
60 kilo mu??? Bu mu dert vallahi ben seni en az 100 kilo falan zannettim yazdıklarından. Kendine gel lütfen vereceğin taş çatlasın 8-10 kilo ben bile ekmeği kısarak 6 kilo verdim 1.5 ayda

60 kilo mu??? Bu mu dert vallahi ben seni en az 100 kilo falan zannettim yazdıklarından. Kendine gel lütfen vereceğin taş çatlasın 8-10 kilo ben bile ekmeği kısarak 6 kilo verdim 1.5 ayda
Bende verebilirim ama ilaçlar aldırıyor ve ben napacagımı şaşırdım.

Back
X