Ama cevap verme tenezzülüne bile girmediBirisini eve davet edince küçük düşmüş olmayız ki…
Belki işi vardır.Ama cevap verme tenezzülüne bile girmedi
Tamam işte bu da bahane olsun konuşma kes muhabbeti elti küstü diye sevinilir helva dagıtılır karalar bağlanmazAma cevap verme tenezzülüne bile girmedi
O gün ani bir yere gidiyordum o yüzden öyle yazdımDirekt evde değilim mi yazdınız?
Bence bilerek yazmadıÇocukları varsa mesaja bakmış olabilirler bizde çok olur mesela ve evet bende kendimi kötü hissederdim bence mesaja zamanında usulünce cevap vermeli
Normalde mutlaka yazardım ama onun bu kadar uzatmasının ne gereği var kötü niyetle yazmadım sonuçtaDirek evde değilim yazdıysan ben de kırılırım
Şu gün gel diyebilirdin
Normalde yazardı neye kırıldı bilmiyorumTamam işte bu da bahane olsun konuşma kes muhabbeti elti küstü diye sevinilir helva dagıtılır karalar bağlanmaz
Küçük düşmemişsin. Bende mesajı okur sonra zaman olunca cevap veririm bunu sorun yapan çok oldu ha hala da aynıyım ne yapım ayol düşünüp cevap yazmalıyım demi ama
İnsan bi dönüş yapar en azından bir kırgınlığı varsa dile getirsinBiri size cevap verme tenezzülünde bulunmadığında siz küçük mü düşmüş oluyorsunuz aksine karşınızdakinin ayıbıdır. Yazmazsa da yazmasın yani burda herkes eltisini niye bu kadar önemsiyor yaaa
Dimi haklısınızEltiniz sonuçta çok samimi olmak zorunda değilsiniz. Ki o olmuyorsa boşverin.
Doğru söylüyorsunuzSiz neden kendinizi küçük düşmüş hissediyorsunuz, davet ettiniz alt tarafı.
Ne kadar gururlusunuz . Çok ilginç.
Belki o an müsait değildi cevap yazamadı.
Yok Yazmak istemiyor ise de kendi utansın.
Size göre yine bir şey yok ki .
Birisini eve davet edince küçük düşmüş olmayız ki…
Bunu yapabilirdi en azındanBelki işi vardır.
Belki müsait değildir.
Belki canı görüşmek istemiyordur.
Ya belki vakti yoktu yazmayaNormalde mutlaka yazardım ama onun bu kadar uzatmasının ne gereği var kötü niyetle yazmadım sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?