Kendimi küçük mü düşürdüm?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/

Ben alkolu genellikle yanlis buluyorum ama tabi kendi karariniz.. eger is arkadaslariyla is cikisindan sonra aksam saatleriyse evet fazla olmus ama gece yakin arkadaslarla normaldir herhalde..

İstediğiniz zaman içebilirsiniz, bu kimseyi küçük düşürmez. Bu olayı kadın erkek diye ayırmak da saçma. Rahat olun. İstediğiniz gibi yaşamaya devam edin. İnsanlar en fazla sizi yargılar ama siz kendinizi biliyorsunuz. Başkalarına göre hayatınızı şekillendirmeyin :)

Ay ne alaka şimdi niye küçük düşmüş olasınız.Sarhoş olup saçmalamadıysanız yanlış bi şey yok bu sizin seciminiz neticede.

Yalnız bunu şimdi mi dert edindiniz onu merak ettim ben.Ramazan taşlamasına tutulmazsınız umarım :)

Ne bileyim, masadaki kadınlar içmeyince şarap bile içmediler, erkekler de bir kadehte bıraktı, acaba abarttım mı diye düşünüyorum
Bi çok ortamda herşeyin fazlazı zarar samimiyetin alkolun ve bir sürğ şeyin bunu bu kadar dert ettiysen demek ki rahatsız edici boyutta içtn

Ramazandan önce yazmış ama

Bunu sıze hıssettıren genel bi sessızlık bı rahatsızlık hıssı olmus demek kı.
Gıttıgınız yer alkollu bı yerse oraya alkol almaya gıttıysenız normal

Ama bı arkadasımla cafeye sohbete gıtsem ben sahlep ıcerken o votka ıcse derım senın ne guzel bı dunyan var :)

Ne bileyim, masadaki kadınlar içmeyince şarap bile içmediler, erkekler de bir kadehte bıraktı, acaba abarttım mı diye düşünüyorum

Neden insanları kadın erkek diye ayırıyorsunuz

Masadan içenler varsa içilir 1 bardak 2 bardak ne fark eder

Bunları geçtim insan içkiden neden küçük düşsün k??

Onu da geçtim erkeklerin yaptığı bir eylemi yapınca neden küçük düşesiniz ki??

Kafamda deli sorular:)

Ne kadar düşüncelisin. Galiba sürekli empati yapan birisin. Ama bu yaptığın kötü değil. İçip içip tabiri caizse dağıtmadıysan sorun yok. İçmeyenlerde büyük ihtimal ya tadını sevmiyolardır ya da bünyeleri kaldırmıyodur. Ayıp olacak bişey yok.

1. Akranları veya arkadaşları arasın da bir söz veya hareket dolayısı ile şerefi azalmak
2. onuru kırılmak
itibarı sarsılmak. Diğer Türkçe deyimlere için tıklayınızYaptiğı yada söylediği bir söz nedeniyle çevrede güveni saygınlığı sarsılmak

Arkadas ortaminda alkol aldiniz diye bunlarin hicbiri olmazsiniz merak etmeyin

canım istiyorsa iyi yapmışşın niye küçük düşüceksin

Bünyeye bağlı kimisi bi yudumda kafayı bulur ( ben) kimisi bi kaç kadehte birşey olmaz. İçip sarhoş olsanız çok rezil olursunuz ama dozunda içtiysenşz içkiden niye rezil olasınız. Hem tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…