Kendimi küçük mü düşürdüm?

Geri dönüp düzeltemeyeceğine göre takmayacaksın .İçmişsin , bitmiş , gitmiş

Puba gidiyorsaniz zaten icmeye gitmissiniz az ya da cok icmek tamamen bireylerin tercihi. Limonata icmeye gitmediniz ya zaten. Az veya cok icmeye gore seni degerlendireceklerse zaten o grupla gorusme canim.

Kendi hayat görüşüne, kendi kurallarina uygun olarak canin icmek istiyorsa icersin. Senin kurallarin baskasini ilgilendirmez.

Bence hos olmamis.

İçip kendinizi kaybetmediyseniz küçük düşmezsiniz. Tercih meselesi. Pub'a ayran içmeye gitmediniz ya :) Üsturubuyla içildiği sürece sorun yok.

Hic icki icmedim
Yanimda icen biri olursa sapitmadigi surece gozumden dusmezdi rahat olun bence.

niye cnm sarhoş olup saçmalamadıysan niye küçük düşmüş olasın ki sen seviyorsundur içersin belki arkadaşların alkolü pek sevmiyordur misal ben bir yudum bile içemem tadı berbat geliyor.Dediğim gibi sarhoş olmadıysan kime ne bak keyfine

Alkollü mekan zaten niye küçük düşmüş hissediyorsun ki? Kadın erkek diye ayrım yapma.

Kendinizi hic bozmadan icebiliyorsaniz sıkıntı yok. Alkollu ve sacmalayan bir tip gercekten ortamda hic cekilmiyor. Ama siz sarhos olmadiginizi dusunup sacmaladiysaniz onu bilemicem

yoo ne alaka kucik dusmek

Ben içki içmenin Ramazan ayıyla pek de ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani bu zıkkım bi tek Ramazan ayında haram kılınmadı. Her zaman her daim Haram sonuçta Rabbim uzak tutsun

Ben içki içmenin Ramazan ayıyla pek de ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani bu zıkkım bi tek Ramazan ayında haram kılınmadı. Her zaman her daim Haram sonuçta Rabbim uzak tutsun

Evette konu bu degil. Bu konuya girersek yangin yeri olur burasi. Icmek veya icmemek kisinin iradesine bagli. Ben de hayatim boyunca hic icmedim ickili ortamlardan da haz etmem ama icene de banane der gecerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…