Puba gidiyorsaniz zaten icmeye gitmissiniz az ya da cok icmek tamamen bireylerin tercihi. Limonata icmeye gitmediniz ya zaten. Az veya cok icmeye gore seni degerlendireceklerse zaten o grupla gorusme canim.
Kendi hayat görüşüne, kendi kurallarina uygun olarak canin icmek istiyorsa icersin. Senin kurallarin baskasini ilgilendirmez.
Kızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
Kızlar ramazandan önce iş çıkışı bir kaç arkadaşla pub gibi bir yere gittik, iki kadeh votka içtim. Daha sonra yine bu arkadaşların olduğu bir iş yemeğinde iki kadeh rakı içtim. Alkol severim ve sarhoş olmadan bırakırım tadında ama masada hiç bir kadın içmezken içki içmem acaba kendimi küçük düşürmeme neden mi oldu diye düşünüyorum, çünkü gözlemlediğim kadarıyla erkek arkadaşlarım da pek içmedi :/
niye cnm sarhoş olup saçmalamadıysan niye küçük düşmüş olasın ki sen seviyorsundur içersin belki arkadaşların alkolü pek sevmiyordur misal ben bir yudum bile içemem tadı berbat geliyor.Dediğim gibi sarhoş olmadıysan kime ne bak keyfine
Kendinizi hic bozmadan icebiliyorsaniz sıkıntı yok. Alkollu ve sacmalayan bir tip gercekten ortamda hic cekilmiyor. Ama siz sarhos olmadiginizi dusunup sacmaladiysaniz onu bilemicem
Ben içki içmenin Ramazan ayıyla pek de ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani bu zıkkım bi tek Ramazan ayında haram kılınmadı. Her zaman her daim Haram sonuçta Rabbim uzak tutsun
Ben içki içmenin Ramazan ayıyla pek de ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani bu zıkkım bi tek Ramazan ayında haram kılınmadı. Her zaman her daim Haram sonuçta Rabbim uzak tutsun
Evette konu bu degil. Bu konuya girersek yangin yeri olur burasi. Icmek veya icmemek kisinin iradesine bagli. Ben de hayatim boyunca hic icmedim ickili ortamlardan da haz etmem ama icene de banane der gecerim.