kendimi kullanılmiş hissettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi shadowgirl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şahsen ben
bunları yaptı diyede
zoraki olarak gönlünü edemem :dilcikar:
kimse etmez

kendinden ; düşündüklerin ; hissettiklerinden asla taviz verme... her zaman daha fazlasını isterler... sonra da sen bana çoksun deyip çekip giderler... kaldı ki cinsellik önemli bir nokta... sen istemiyorsan olay bitmiştir... ne demek istemiyorum dedikçe zorlamak ... ve ne demek gönlünü etmek...

valla haklıyken haksız olmak budur ... inanamıyorum... sevgi herşey değil canım... madem evlilik düşünüyorsun bence sevgilinin yanlışlarını da iyi düşün...

umarım ileride bunun pişmanlığını yaşamazsın tatlım.

erkek arkadaşın bencilce davranmış.
hormonlarıyla hareket etmiş.
taviz vermeseydin keşke...

bak tatlım eger alan memnun satan menunsaa bıze laf dusmuyoo karar verr kullanıldınmı kullanılmadınmıı bu konuda sen ıkılemdesınnn bızıde yanıltıp dusunceklerımızı yazdıgımzda suclu bu sefer bız oluyoruzz en ıyısı kendı acımdann yorum yapmamam kenıdm ıocınde sızın ıcınde forum ıcınde iii olcak heralde :)

sen onun gönlünü niye ediyon ki o senin gönlünü alsın

o senin gönlünü alacağına sen onun gönlünü aldın bana göre yanlış çünkü hatasını bilmeli bi insan, sen buna fırsat vermemişsin. evlenmeden önce birlikte oldun olmadın orası beni ilgilendirmez yanlış anlama. ama burda sen haklıyken kendi kendini haksız duruma sokmuşsun. böyle devam edersen her seferinde alttan alan sen olursun. seks iki taraflı diyosunya hani, işte bir ilişkide herşey iki taraflı olmalı bence. bıraksaydın, kızdığını belli etseydin o alttan alsaydı.

eğer sende istiyorsan problem olmaz. ama sen istemediğin halde zorlaması pek normal gelmedi bana.
bide üstüne üstlük surat yapıp yeniden istedğini alması hoş olmamış.
sen o surat yaptığında yumuşamamalıydın bence, çünkü bu durum yine olsa yine aynı şeyi yapacak ve sen yine gönlünü yapmak zorunda kalacaksın

sen adamla birlikte ol olma, hiçbi hareketin böle davrranılmayı haklı çıkarmaz.. zaten bu tip davranan bi insan sadece knu seks olduğunda diil sosyal ortamda,da duygusal ilişkinizde de aynı öküzlükleri yapacaktır..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu beni öpmeye falan başladı neyse resmen üstüme abanmaya başladı atmaya kalktım olmadı istemiyorum dedim yok.neyse bu iyice ileri gitti.acıyor dedim daha cok zorladı

şu cümleler her şeyi ifade ediyo zaten
bu benim için resmen tecavüze yeltenmedir
isterse 10 senelik sevgilim veya eşim olsun
bide sen bunun üstüne gidip gönlünü almaya çalıştın öylemi?

yazık gerçekten yazık:1no2:

bişi sorucam bu ilk değldi demişssin o zamanlarda aynısımı oluydu?? ozamanlarda aynı şeyimi düşünüyordun kendinii kullanılmış gibimi hissediyordun???

eğer sen kendini "kullanılmış" hissettiysen öyledir..sonuçta olayı yaşayan sensin öyle değil mi :uhm: senden iyi kimse bilemez

yani ağzım açık kaldı
seni zorladı
sen ağladın
sonra o umursamadı tv izledi
peşinden gelip özür bile dilemedi
sen gönlünü alddın tatmin ettin
ya keşke ben senin erkek arkadaşın olsaydım
senin gibi yüzde yüz haklı olmasına rağmen cinselliği sadece erkekleri için düşünenler yüzünden erkekler kendilerini bişey sanıyor

bişi sorucam bu ilk değldi demişssin o zamanlarda aynısımı oluydu?? ozamanlarda aynı şeyimi düşünüyordun kendinii kullanılmış gibimi hissediyordun???
tabiki hayır cok farklıydı.böyle bişey ilk oldugu için zoruma gitti. senağlama cevap hakkı bırakmadan yorum yapıyorsunuz ve cok katı düşünüyorsunuz.bu bir anlık birşeydi.ıssız adam filmini izlediyseniz eger ordaki gibiydi.kendimi kötü kullanılmış hissettim sadece bu bir his aslında öyle bişey yok.anlatabiliyorumdur umarım.

çok çirkin birşey.
kendi zevki için seni zorlayabiliyor.
rahatlayınca hiçbir şey yokmuş gibi tv seyrediyor
ve siz ağladığınız diye azıcık üzülüyor
siz gönül alıyorsunuz sonra da.

işte kadınlar bu yüzden eziliyor.
haklıyken haksız durumu düşürdükleri için kendini.
bu tacizdir.
sevgili de eş de olsa bir adım sonrası da tecavüzdür.
göz yummaya bile hayret ediyorum

aslında sen bu soruyu sorarken cevabını zaten biliyorsun hayatım......
sana bunu düşündürdüğüne göre ilişkini gözden geçirsen iyi olucak bence...sengözlerimebaksanab

Hayatım katı düşünmek değil en azından ben kendi yorumuma göre söyleyim....

Film ve gerçek hayat farklı onu bir tarafa bırakalım....

Bak hissetmişsin bir anormallik olduğunu anlamışsın bunun farkına varmışsın aferin sana....

Ama böyle devam ederse ne ruhen ne de bedenen kendini bırakma kimselere.... Evleneceğiz diyorsun inşallah evlenir mutlu olursun buda bütün bekar arkadaşalrım gibi sana da gönlümden geçen güzel bir dilek...

Mesafeni koy ya da geç karşısına ona sor.... Sevgilerimle....

onu elinde tutmak için onun gönüllü zevk şeyi olmamalısın( çok büyük tepki olur ama neyse)

canım kırmak istemem. ama biraz daha sosyal vakit geçirin cinsellik üzerine olmayan...

elbette yaşanacak ama ikinizde gönüllü olarak isteyip arzuladığınıuzda ve olmadığında surt yapılmadan oluncada apar topar bitmeden...

saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Kendini kullanılmış hissediyorsan sırf onu memnun etmek için birlikte olmamalısın...
Ve ayrıcaa hatalısın neden biliyormusun sen ağlarken sana birşey demeyip gönlünü almamış ve sen gidip sana kızmış diye gönlünü almışsın..Senin hatan burda...
Birliktelik iki tarafın isteği ile oldumu güzeldir..
Tek tarafın istemesi ile olmaz ki sevgilinin gönlünü hoş tutmak için evet dememelisin yoksa senin için eziyet olur..
İstemediğinde hayır demesini bilmelisin...

yaa insan sevdiğinin canını acıtamaz kii
hele kii erkek kıza resmen bebekmiş gibi yaklaşır korur kollar
en ufak bi canı yansa dünyayı yakar
benim sevgilim böyle ben bunu bilir bunu söylerim o yüzden
benim canım acıcak hele kii canımı acıtan insan sevgilim olucak hee??

kii sen canım acıyo dedikçe daha çok canını acıtması!!
bu seven bi erkeğin davranışları değil
seninle sadece sevişmel için götürmüş o eve
istediği olunca haydi bakalım kalkıyoruz!!
sen hala kendinde buluyosun yaa suçu bide gönlünü alıyosun !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…