ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.
bu beni öpmeye falan başladı neyse resmen üstüme abanmaya başladı atmaya kalktım olmadı istemiyorum dedim yok.neyse bu iyice ileri gitti.acıyor dedim daha cok zorladı
tabiki hayır cok farklıydı.böyle bişey ilk oldugu için zoruma gitti. senağlama cevap hakkı bırakmadan yorum yapıyorsunuz ve cok katı düşünüyorsunuz.bu bir anlık birşeydi.ıssız adam filmini izlediyseniz eger ordaki gibiydi.kendimi kötü kullanılmış hissettim sadece bu bir his aslında öyle bişey yok.anlatabiliyorumdur umarım.bişi sorucam bu ilk değldi demişssin o zamanlarda aynısımı oluydu?? ozamanlarda aynı şeyimi düşünüyordun kendinii kullanılmış gibimi hissediyordun???
tabiki hayır cok farklıydı.böyle bişey ilk oldugu için zoruma gitti. senağlama cevap hakkı bırakmadan yorum yapıyorsunuz ve cok katı düşünüyorsunuz.bu bir anlık birşeydi.ıssız adam filmini izlediyseniz eger ordaki gibiydi.kendimi kötü kullanılmış hissettim sadece bu bir his aslında öyle bişey yok.anlatabiliyorumdur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?