S
shadowgirl
Ziyaretçi
- Konu Sahibi shadowgirl
-
Yapmayın diyeceğim tepki toplayıp üstüme gelenler olacak şimdi....
Benimde bir kızım var ve allah korusun böyle şeyler yaşamasını istemem....
Hadi bir kere olmuş ama eğer kullanıldığını hissediyorsan bence tekrarlama lütfen...
Ayrıca ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım şahsi görüşümdür....
benim 2 yıldır bir beraberliğim var.birbirimizi cok seviyoruz.bazen sorunlar oluyor elbette ama hallediyoruz genelde.ciddi bir ilişki oldugu için ailesiyle falanda tanıştım..neyse ben sadete geleyim.bugün bir arkadaşın evinde buluştuk herşey cok güzeldi sonra bu beni öpmeye falan başladı neyse resmen üstüme abanmaya başladı atmaya kalktım olmadı istemiyorum dedim yok.neyse bu iyice ileri gitti.acıyor dedim daha cok zorladı en sonunda dayanamayıp ağladım cünkü cok kötü oldum birden bu ilk değildi ama duygusal bir anıma geldi.o da etkilendi.ben banyoya girdim bizimki baktım üstünü giyinmiş tv izliyor bende gittim izledik.sonra odaya gectik neyse bu biraz kırılmış sanırım ağladım diye zorladım biraz bunu gönlünü ettim.beyefendi zevkini aldı kalktı hadi gidelim dedi.ben yine suyuna gittim cünkü seks karşılıklıdır iki tarafında zevk alması lazım değil mi.yine ben ağladım cünkü resmen kendimi kullanılmış hissettim..peki soruyorum size ben yanlış mı düşünüyorum..bende mi sorun var ????????fisfisfis
ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?