- Konu Sahibi shadowgirl
-
sen canım acıyor diyorsun oysa dinlemeyip dahada çok acıtıyor.. ve seni ağlarken görüyor, sen banyoya gitiğinde oysa giyinip tv karşısına geçiyor sonraysa tv izleyip sen ağladın die kırıldığı için sen onun gönlünü alıyorsun ve kalkalım dediğinde toparlanıp kalkıyorsunuz...
1)canın acıdığı halde devam etmesi
2)ağladın için durmaması gelip özür dilememesi
3) ağladın die onun kırılması ve trip yapması
4) senin onun gönlünü alman
5) işi bitincede hadi kalkalım demesi
BENCE SEN 2 KERE DÜŞÜN AMA SAĞLIKLI DÜŞÜN KALBİNLE DEĞİL AKLINLA MANTIĞINLA DÜŞÜN
ya kullanılma falan yok ortada.ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.
sevgili arkadaşımız yanlışı yapmış güzelce,sonrada sadece o anki ruh hali kötü diye bize yazmış....oysaki o halinden çokkkk memnunmuş...ilk mesajı okudum birde diğerini,şimdi düşündüm,burada yorum yapmaya çalışan ve yardımcı olamya çalışan bizlerde kullanılmışmı oluyoruz nedir:bbo::bbo:
madem bu duygu anlık neden gelip burada milleti çelişkiye düşürüyorsunuz hanımefendi..?insanlar kendisiylemi çelişsin yani siz istediniz diye!!??
yaptığınız yanlış evet hiçç doğru değil..,buradaki insaları suçlu duruma düşürecek 2. bir yorum çok canımı sıktı çokkkkkkkk..şimdi tecavüzvari davranan erkek haklı,burada gerçeği göstermeye çalışan arkadaşlarımız haksız duruma düştü..maşallah devam ediniz..ama siz devekuşumisali kafanızı gömsenizde duygularınızla bunu kendinize haklı gibi göstermeye çalışsanızda,gövde kum üstünde duruyor,gerçekler ortada,doğrular ortada..yapılan iş baştan sona yanlış..adam benciliiğini son raddesine kadar göstermiş..sizde onu değil kendinizi yargılamışsınız,kendi iradenizi yok sayıp onu haklı çıkarmaya çalışmışsınız özür dilemeye giderek..yasakkelimeyasakkelime
ya kullanılma falan yok ortada..ben onu cok iyi tanıyorum sadece birden o şekilde davranması beni cok üzdü.hem biz sebeye evlenmeyi düşünüyoruz.tabiki pişman olacagım seyi yapmam sadece ben cok değer verdim o yani.o benim bazı zamanlar olduki kapımda bekledi sabaha kadar ailesiyle kavga etti yanıma geldi sevgi her şeyden önce gelir bizim aramızda sonsuz bir sevgi var .ben erkek milleti her şeyi yapar diyemem asla.istisnalarda var inanın.
Hadi o zaman beraber toplayalim o tepkiyi bende aynen senin gibi düsünüyorum....sahsi görüsüm tabiki...kaydirigubbakcemile2
Güzelim onun gönlünü yapmak icin istemedigin birseyler yapma...zaten o yüzden kendini böyle kullanilmis hissediyorsun...demekki daha hazir degilsin bunlara...
Yapma canim, egerki cinsellikle adamlar elde tutulsaydi bunca kadin aldatilirmiydi esleri tarafindan..???
Kullandirtma kendini ilerde hep bunun pismanligni yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?