kendimi kullanılmiş hissettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi shadowgirl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bu işler karşılıklıdır...Çok kabaymış erkek arkadaşında yani...üzme kendini...

yorumlarını okudum...

çelişkili cümlelerin var,sen farkında değilsin yaşadıklarının yada farkında olduğun için bu çelişkiler,her neyse ne....

şunu söyleyimki,burda kocasından bi araba sopa yiyen kadınlara "ama ben seviyorum" dediklerinde nasıl kabul etmiyorsak o sevgiyi,senin sevginde buna benziyor işte...

sırf seni sabaha kadar kapında beklediği yada ağladığı için,zor kullanma hakkına sahip değil hiç bir kimse...
öyleki ana baba bile evladına zor kullanma hakkına sahip değilken....

konu bana çok uzak asla onay vermeyeceğim birşey de

madem böyle bişey yaşanmış neden sana kırılıyor
sen gidip gönül almaya çalışıyorsun
bi çok arkadaşa katılarak:

Onun senin gönlünü alması gerek ağlayan sensin :uhm:
ne saçmakafamçokkarıştı

bence bu yaptiginiz basli basina bi hata o ayri ama

sevgilin böyle bi olaydan sonra ve sen agladigin halde hic bise olmamis gibi oturup tv izliyo ama sen hala kendinde mi suc ariyosun?

ayrica hata yapmadigini seneye evlenicenizi yazmissin ama seneye evlensen bile evlilik disi cinsel iliski dinimizde yasak
böyle seyleri sirf örf adet gibi görmeyin biz türküz müslümaniz bu tür seyler haram kilinmis bence birazda bu sekilde düsünülmeli!

hem o ilk gece bence cok ayri ve güzel olmasi gerekiyo yani dügün gecenizde olsa cok daha güzel olurdu

BUNLAR SAHSI GÖRÜSÜM KIMSE ALINMASIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…