ofis açacağını beni eleman almak istediğini söyledi. Yaşadığı ile gelmemi teklif etti.
Ekşin arıyorlar da ondan..bak ne güzel demissin : ben senin bekar halinden hayir görmemişim bu defolu halinden mi görecem...alkışlıyorum seni...iş teklifini katiyen kabul etme ...zira çok hınzırca düşünüyor bu kütük6 yıl önce konuştuğum bir çocuk vardı. Ben ünv okurken oda Askerdeydi, nöbette iken askerlik süresi boyunca her gece arardı sabahlara kadar konuşurduk. Sonra 2 kez bulunduğum ile beni görmeye geldi... Aramızda tam bir aşk başlayacakken çocuk birden uzaklaşıp 1 ay içinde pat diye eski sevgilisi ile evlendi.. bana ise onu artık sevmediğini bittiğini söylemişti. Başta üzüldüm faceden sildim sonra unuttum aradan 6 yıl sonra yeniden yazdı. Ona karşı bir öfkem kırgınlığım duygusal bir hissim kalmamıştı. Oyüzden merak edip mesajına cevap verdim. Görüşmeyeli 2 çocuğu olmuş. Allah bağışlasın dedim. Önce görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim sonrada ofis açacağını beni eleman almak istediğini söyledi. Yaşadığı ile gelmemi teklif etti. Hepsindede yanlış anlama sen güvendiğim bir arkadaşımsın kılıfına bürünerek konuştu. Ulan ben senin bekar halinden hayır görmemişim evli 2 çocuklu halinden ne hayır göreyim. Kızlar anlamadığım konu şu bunun gibi beni hayal kırıklığına uğratan zamanında yüzüstü bırakıp giden başkasını seçen kim varsa yıllar sonra evlenmiş çocuklu halde dönüş yapıyor. Bende bu duruma aşırı sinirleniyorum. Kendimi kürkçü dükkanı gibi hissediyorum. Böyle cehennem olup gidenler neden geride bıraktıklarının hayatlarına hiç bişey olmamış gibi aniden girebilme hakkını kendinde görüyor. Oysaki çok şey değişti. Sen seçimini yapmışsın benle artık ne işin var?
Anlıyorum fakat evli. Eşi görse ne kadar üzülür. Ha tek size yazmıyordur. Ama ben olsam bir kadının öyle yada böyle benimde içinde olduğum bir konuşmadan üzülmesini istemezdimDuygusal bir hissim öfkem kırgınlığım kalmamıştı oyüzden merak edşl
Bukadar saçma sapan bir teklifle geleceğini düşünemedim duygusal bir hissim öfkem kırgınlığım kalmadığı için öylesine cevap vermiştim.
Bugün yine nbr yazmış cevap vermedim. Yani sürekli onla konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın.Anlıyorum fakat evli. Eşi görse ne kadar üzülür. Ha tek size yazmıyordur. Ama ben olsam bir kadının öyle yada böyle benimde içinde olduğum bir konuşmadan üzülmesini istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?