Kendimi Lanet Olası Bir Pislik Gibi Hissediyorum!

Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...
Başlık ve giriş cümleleri güldürdü Allah iyiliğinizi versin :D

Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...

hahaha :KK70: ay güldürdün beni.
hani yabancı filmlerin dublajı olur ya küfürleri böyle çevirirler
lanet olası pislik diyince o aklıma geldi.
peki o zaman bir de orta halli arabasız kişileri tanımaya çalış

edit: yalnız değilmişim :D

Yine banlanicam bu gidişle :).
Neyse yorum yapayım. Hemen hemen tum erkekler kadınların sadece güzellikleriyle ilgilendiklerini dusunursek, kadınların paraya bakması neden iğrençlik olsun. Bu da bir tercihtir.

Back
X