Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...
Kimseyi gerçekten sevemiyorum. Tanrı aşkına söyler misiniz, neden böyleyim? Bu zamana kadar tek bir kişiyle bile bir aydan fazla ilişkim olmadı. Genelde paralarına bakıyorum, zengin ve arabası varsa benim için yeterli oluyor. Ama sonunda bu durum beni bunaltmaya başladı, kendimi iğrenç hissediyorum...
hahaha ay güldürdün beni.
hani yabancı filmlerin dublajı olur ya küfürleri böyle çevirirler
lanet olası pislik diyince o aklıma geldi.
peki o zaman bir de orta halli arabasız kişileri tanımaya çalış
hahaha ay güldürdün beni.
hani yabancı filmlerin dublajı olur ya küfürleri böyle çevirirler
lanet olası pislik diyince o aklıma geldi.
peki o zaman bir de orta halli arabasız kişileri tanımaya çalış
Yine banlanicam bu gidişle :).
Neyse yorum yapayım. Hemen hemen tum erkekler kadınların sadece güzellikleriyle ilgilendiklerini dusunursek, kadınların paraya bakması neden iğrençlik olsun. Bu da bir tercihtir.
Sen buna bakıyorsun evet de zengin ve arabası olan tip de sende oturup 130 IQ aramıyor zaten, seni yatağa atabilir mi atamaz mı ona bakıyor. O yüzden alan memnun satan memnun, dert etme.