Kendimi mahmut abi gibi hissediyorum

Bir dizide "Topuklu ayakkabı ve elbise erkek icadıdır, kadınlar kaçamasın diye." diyordu bir kadın. Mahmut abi gibi hissetmiyorum ama rahat olmayı tercih ediyorum. Beni rahat hissettirmeyen şeyi tercih etmem. Kimseye güzellik borcum yok. Rahat yürümeliyim, rahat hareket etmeliyim, topuklu ayakkabı ve elbise giyemem, yarım saat fazla uyurum makyaj yapmaktansa... Ama bu benim. Benim gibi gözüken kendine Mahmut abi diyorsa erken kalksın tabii. Bana Mahmut abi diyorsa eyw derim

Geçmiş olsun

Aslında erilin de dişilin de eşit olması gerekiyor. Demek ki siz de eril enerjinizi daha çok beslemişsiniz. Dengeleme meditasyonları var. İsterseniz bir bakın

Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
böyle hissetmek suç değil ki..nasıl hissediyorsan öyle yaşa. Hiçbirimiz toplum standartlarına uygun yaşamak zorunda değiliz.

Hayalimdeki Arkadassin cirilla. Ergenken kızlarla ağda partisi yapardık. Normalde on saatte bitmeyen şey kızlarla sohbet muhabbet cart cart cart hemen biterdi:)

Konu sahibi, bence milletin yanında argo konuşmamaya çalışarak başla işe. Tut kendini. Mesela patronunun ya da babanın yanında argo konuşuyor musun? O zaman nasıl tutuyorsan yakın arkadaşlarin dışında birileriyle beraberken de tut öyle .
Onun dışında saçların nasıl bilmiyorum ama basit ve güzel birkaç model bul kendine, Instagram saç modeli konusunda derya deniz. Saçın özenli bakımlı olursa daha güzel daha kadınsı durursun.. mesela ben geçen gece örmüştüm saçımı duştan sonra. Sabah açtım, dalgalı dalgalı prenses gibiydim. Bir de ruj sürdüm,harika. Ama gece duş almadım,sabah gezmeye gidecekken pırasa gibi sönmüş saçlarıma yapacak bir şey bulamadım, tepeden topladım.. çöpe benzedim sen de yüz şekline göre açık dalgalı yapsan,küpe taksan belki daha bir kadın enerjisi verirsin.
Onun dışında ben de hiç sevmem ama minik de olsa topuklu giyinebilirsin.
Kuaförde biraz zaman gecirebilirsin..mesela manikür pedikür yaptır,hatta kalıcı oje - protez falan yaptır süslü süslü. Böylece dışardan bakan mahmut abiye benzetmez. Makyaj sevmiyorsan ipek kirpik taktır ya da kirpik permasi yaptır. Hep rimelli olursun. Evdne çıkarken de minik fırça darbesiyle allık sürsen onbeş saniye, bir de doğal tonda bir ruj. Bitti gitti. Daha sana kim Mahmut diyebilri

Saçlarımı kısacık erkek saçı gibi kestirdim diğerleri uygulanabilir.

Nasıl yani anlamadım ? Mahmut abi gibi derken ?

Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
Ben de oyle hissediyordum. Hatta mahmut abi degil, direkt mahmut tuncer'dim. Huy cok degismiyor ama evlenince biraz dişilik geliyor.

Sorumla alakasız olacak ama fakültede bir çocuk var denk gelince bakiyor ama kafasını çevirip ya da göz ucuyla değil vücuduyla benden tarafa dönerek. Acaba ilgisi olabilir mi?

böyle hissetmek suç değil ki..nasıl hissediyorsan öyle yaşa. Hiçbirimiz toplum standartlarına uygun yaşamak zorunda değiliz.
Mahmut abi gibi hissetmek bir memnunsuzluk ifadesi yani en başta ben memnun değilim. Toplum standartı konusunda da katılıyorum ama uyumsuzluk kabul edilmemeyide getirir yanında

Sizin gibi kadinlar taniyorum hepsi super otesi ozel insanlar. Ama maalesef hepsi yalniz olecekler. Erkeklerin bu tip bir kadinla ilgilenebilmesi icin ruzgar erkoclarin erkek olmadan onceki hali gibi cok guzel olmasi lazim. Bu yuzden tarzinizdan odun vermeyecekseniz kendinizi guzellestirmeye bakin derim. Erkek arkadas edinmek istiyorsaniz diger onemli nokta ise kufru azaltmak. Ben universitede ruj ve eyeliner haric sifir makyajla gezerdim kiyafet alisverisi de cok cok nadir yapardim yani aslinda hic suslu degildim ve feminen kiyafetlerden tiksinirdim. Kac kere kendi kiyafetimi bir erkegin uzerinde gormusumdur. Ama giydigim kiyafetler ayakkabilar havali, kaliteli olurdu. Sacimi kizil yapip dikkat cekici bir model kestirmistim. Ve kirmizi ruj surerdim. Bu kadari yetiyordu begenilmeme.

Arada bir bende hissediyorum. Hormon bozuklugu bence

Dalga mı geçiyorsunuz pek anlayamadım ama bence hormon testi yaptırın. Belki içeride bir şeyler düzgün çalışmıyordur. Östrojen hormon eksikliği falan mı var?

O kadar o kadar doğru bir cümle ki
dünya bayanlari basit bir metaya indirgedi , kadınlarda bunu seve seve kabul ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…