- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi Biricik874
-
Yoo, bazilari -ben dahil- civarinda erkek kisisi olmadiginda gayet maskulen olup, radarina erkek girdiginde tam bir disiye donusuveriyor.Ne alaka ya, single takilan kadinlarin disilik hormonlari salgilanmiyor mu? Hepsi mi maskulen?
Evet, kk kadinlari olarak hepimiz amazon kadiniyiz. Daha hic erkekle karsilasmadik.Yoo, bazilari -ben dahil- civarinda erkek kisisi olmadiginda gayet maskulen olup, radarina erkek girdiginde tam bir disiye donusuveriyor.
Senin ya da baskalarinin boyle olmamasi, konu sahibi ben ve benzerlerimizin varligini degistirmez. Herkesin hormonlarinin salgilanma zamani yeri miktari farklilik gosterir, ki buna da anatomik farkliliklar denir, doga kanunudur, normaldir, tum bilim dunyasi bu farkliligi kabul eder.
Saygilar
Yazdigimin bilimsel altyapisini israrla anlamayip, negativ gorus belirtmendeki israrini kabul edip, farkli goruslerin oldugunu bildigim icin saygiyla karsiliyorum.Evet, kk kadinlari olarak hepimiz amazon kadiniyiz. Daha hic erkekle karsilasmadik.
Sadece bıyıklar mıBugünn bıyıklarımı aldırdımmm
Evettt ve iyi hissettirdiSadece bıyıklar mı
Muge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
Bugünn bıyıklarımı aldırdımmm
Hayır sarışınım zaten pek belli olmuyordu ama güneşte gözüküyordu. Ben de bunu dert edip bu yaşıma kadar ellemedim niyeyseBıyık derken nasıldı yani pala remzi miydin kankaaaaaaaaa
Gidip bakayım Bi merak ettimMuge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.
Bu arada moralim bozuk oldugunda ben de kas, sac sakal salarim.
Kadın bana gayet hoş geldi niye biliyorum. Benden daha bir mamut abilik sezdim.Muge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.
Kadını giydirdiler süslediler ama o kadar eğreti durdu ki. Hareketler konuşmalar tepkiler Mahmut kere Mahmut gibi yaniMuge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.
hangi bilimsel altyapıYazdigimin bilimsel altyapisini israrla anlamayip, negativ gorus belirtmendeki israrini kabul edip, farkli goruslerin oldugunu bildigim icin saygiyla karsiliyorum.
Herkese huzurlu, sakin ve bol disil enerjili gunler dilerim.
Saygilar
Mahmut abi biraz açar mısınız olayı?Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
Daha maskülen tavırlı konuşurken duruşum vs. Ne bileyim aga fln derim konuşurken. Ve bu özellikle karşı cinsle konuşurken oluyor hemcinslerimle çok daha az. Bir de biraz bakimsizlikta varMahmut abi biraz açar mısınız olayı?
Şimdi baktım gayet güzel olmuş. Hal ve tavırlar aynı diyorsunuz yani. Bir ara izledim yürüyüşü erkeksiydi.Kadını giydirdiler süslediler ama o kadar eğreti durdu ki. Hareketler konuşmalar tepkiler Mahmut kere Mahmut gibi yani
Güzel olmuş o ayrı. Ama makyaj kıyafet eğreti durmuş. Yürüyüşü oturuşu bakışı falan hep erkek gibi. Eşinin rolünü fazla üstlenmekten kadınlığını unutmuş.Şimdi baktım gayet güzel olmuş. Hal ve tavırlar aynı diyorsunuz yani. Bir ara izledim yürüyüşü erkeksiydi.
Benim bir arkadaşım var aynı sizin gibi ama o kendini erkek kabul ediyor yani yönelimi farklı. Kendinizi kadın gibi hissediyor musunuz?Daha maskülen tavırlı konuşurken duruşum vs. Ne bileyim aga fln derim konuşurken. Ve bu özellikle karşı cinsle konuşurken oluyor hemcinslerimle çok daha az. Bir de biraz bakimsizlikta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?