Kendimi mahmut abi gibi hissediyorum

Ne alaka ya, single takilan kadinlarin disilik hormonlari salgilanmiyor mu? Hepsi mi maskulen?
Yoo, bazilari -ben dahil- civarinda erkek kisisi olmadiginda gayet maskulen olup, radarina erkek girdiginde tam bir disiye donusuveriyor.

Senin ya da baskalarinin boyle olmamasi, konu sahibi ben ve benzerlerimizin varligini degistirmez. Herkesin hormonlarinin salgilanma zamani yeri miktari farklilik gosterir, ki buna da anatomik farkliliklar denir, doga kanunudur, normaldir, tum bilim dunyasi bu farkliligi kabul eder.

Saygilar

Evet, kk kadinlari olarak hepimiz amazon kadiniyiz. Daha hic erkekle karsilasmadik.

Evet, kk kadinlari olarak hepimiz amazon kadiniyiz. Daha hic erkekle karsilasmadik.
Yazdigimin bilimsel altyapisini israrla anlamayip, negativ gorus belirtmendeki israrini kabul edip, farkli goruslerin oldugunu bildigim icin saygiyla karsiliyorum.

Herkese huzurlu, sakin ve bol disil enerjili gunler dilerim.

Saygilar

Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
Muge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.

Bu arada moralim bozuk oldugunda ben de kas, sac sakal salarim.

Muge anlidaki Anakadin gibi misiniz? O kadin tam bir mamut abi.

Bu arada moralim bozuk oldugunda ben de kas, sac sakal salarim.
Kadını giydirdiler süslediler ama o kadar eğreti durdu ki. Hareketler konuşmalar tepkiler Mahmut kere Mahmut gibi yani

Yazdigimin bilimsel altyapisini israrla anlamayip, negativ gorus belirtmendeki israrini kabul edip, farkli goruslerin oldugunu bildigim icin saygiyla karsiliyorum.

Herkese huzurlu, sakin ve bol disil enerjili gunler dilerim.

Saygilar
hangi bilimsel altyapı

Konu sahibi özgüven sıkıntısı yaşadığını düşünüyorum. Öncelikle herkes aşko kuşko olmak zorunda değil. Ama bakımlı olmak öz saygıdır. Kişisel hijyen bunlar çok önemli. Sen süslenip giyinip iyi hissetmiyorsan yapacak bir şey yok.

Mahmut abi biraz açar mısınız olayı?
Daha maskülen tavırlı konuşurken duruşum vs. Ne bileyim aga fln derim konuşurken. Ve bu özellikle karşı cinsle konuşurken oluyor hemcinslerimle çok daha az. Bir de biraz bakimsizlikta var

Ne farkı var ha olmuşsun Mahmut,ha olmuşsun Melahat. Önce insan olun. En önemlisi o.

Son düzenleme:
Şimdi baktım gayet güzel olmuş. Hal ve tavırlar aynı diyorsunuz yani. Bir ara izledim yürüyüşü erkeksiydi.
Güzel olmuş o ayrı. Ama makyaj kıyafet eğreti durmuş. Yürüyüşü oturuşu bakışı falan hep erkek gibi. Eşinin rolünü fazla üstlenmekten kadınlığını unutmuş.

Daha maskülen tavırlı konuşurken duruşum vs. Ne bileyim aga fln derim konuşurken. Ve bu özellikle karşı cinsle konuşurken oluyor hemcinslerimle çok daha az. Bir de biraz bakimsizlikta var
Benim bir arkadaşım var aynı sizin gibi ama o kendini erkek kabul ediyor yani yönelimi farklı. Kendinizi kadın gibi hissediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…