merhaba. bi önceki açtığım konudan hatırlarsınız belki kızlar beni. bursum kesilmek üzereydi. babamla napcam bilmiyorum demiştim. ve burs kesildi.. yani 4 dersten kaldım. şuan kendimi bi arabanın altına atasım var. ben napıcam artık nasıl baş etcem babamla beni okuldan alırsa ne olacak halim evden kaçsam sokak kadını olurum kaçmasam okuldan alcak napıcam ne edicem bilmiyorum. sadece ölmek sitiyorum. allah a dua ediyorum intar etmemek için kendiliğinden alsın canımı artık. dayanamıyorum..
merhaba. bi önceki açtığım konudan hatırlarsınız belki kızlar beni. bursum kesilmek üzereydi. babamla napcam bilmiyorum demiştim. ve burs kesildi.. yani 4 dersten kaldım. şuan kendimi bi arabanın altına atasım var. ben napıcam artık nasıl baş etcem babamla beni okuldan alırsa ne olacak halim evden kaçsam sokak kadını olurum kaçmasam okuldan alcak napıcam ne edicem bilmiyorum. sadece ölmek sitiyorum. allah a dua ediyorum intar etmemek için kendiliğinden alsın canımı artık. dayanamıyorum..
okulunda butunleme hakkı olan ogrencıler ıcın daha kesın bır karar yok yanı yenıden gırıp gıremeyecklerıyle ılgılı belkı yenıden butunleme hakkı tanınır:26::26::26::26::26:
üniversitede okuyorum. bursum kyk nın bursuydu. ben parasında değilim gerekirse aç kalırım yürüyerek gider gelirim veya çalışırım ama babam bu olayı duyunca beni parçalayacak. ne çalıştırır ne de okumama izin verir. ben mahvoldum
bursun kesiliyor ama kredi olarak devam ediyor yani geri ödemesiz halden geri ödemeli hale dönüyor
durum bu kdr ciddiyse hiç söyleme okul bitince sen ödersin
herhangi bi işlem yapmana gerek yok kredi olarak devam etmesi için
böyle bişey mümkün değilki
aklını başına topla şimdi desem başta neden önlem almadın ama saçma olur bu saat itibariyle madem ozaman doğru karar verip derslerine yüklenemedin
hiç degilse bu yazıları yazarken aklını başına al ne demek intihar etmek olurmu sen daha gencecik bir kızsın daha ne kadar yaşaman gereken güzel günlerin var inş
boşver herşey olacağına varır illa ünv mezunu olucan diye bi kaide yo
çalışırsın başka meşkaleler bulursun kendine
bak bende fakülte mezunuyum fakat şuan evde bebeğimi büyütmeye çalışıyorum
hayatta hiç bir kariyer benim evlatlarım kadar mutlu edemez beni
niyemi yazdım şahsi durumumu?inş seninde ilerde böyle derin bir aşkla baglanacağın geceni gündüzünü onlara harcayacağın yavruların yuvan olur
belki okuyan arkadaşlara saçma gelebilir yazdıklarım ama düşüncem bu EVLİ MUTLU ÇOCUKLU OL BOŞ VER NE İNTİHARI NE ÖLMESİ
HAYAT YAŞAMAYA DEĞER.
Canım bence baban bu kadar büyük bir sinir patlaması yaşamaz. Annen ne der bu duruma, onunla paylaşamaz mısın, babanı yumuşatır biraz olsun.. İntihar filan da düşünme bak, her şeyin çaresi vardır. Okul için, hayatını feda etmeye değer mi?
Babanı anlattığın kadarıyla mutlaka kızacaktır.Önce annene anlatmanı tavsiye ederim.O bir yolunu bulur anllatır annene.
Ölümden bahsedilecek bir konu değil bu.
En kötü neolur bunu bir düşün;
Babana söyledin kaldığını ,çok sinirlendi,kızdı ,sana ceza verdi.
4 seneni bir kalemde silebilir mi sence,eğer öyle olsaydı başta okumana izin vermezdi.
Bizraz sakinleş ve annene anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?