kendimi öldürsem...

Sizler mi rahatsiniz, ben mi panik bir insanim bilemedim.
Genc bir insan belli ki ve bir insanin bu düsünceleri aklindan gecirmesi bile tehlikeli.
Insallah ben pinpirikliyimdir.

Benim bildiğim kyk bursları kesilmiyor, krediye çevriliyor.
Aynı şey kardeşimin başına geldi, oradan biliyorum.Hatta o bu dönem hiçbir derse girmedi.
Kesildiğine emin misiniz?

onun sıkıntısını çaresizliğiniz anlıyorum çok üzüldüm ama böyle delicesine birşey yapması kabul edilemez. ne derdi varda kızı bu kadar sıkıştırıyorsa zaten yanında okuyormuş ne kjadar masrafı olacak allah hidayet versin babasına.. eminim bizi okuyorsundur konu sahibi. lütfen kalk dua et ağla sızla içini rahatlat ama yapma böyle bir deliliği biraz gayretle bu günlerde geçer canım lütfen annen veya birileri sana bu konuda yardımcı olamaz mı

Kızcağız gerçekten korkmuş babasından ve umutsuzca yanlış şeyler geçiriyo kafasından . Ama bak okuyorsan bu yazılarımızı bi akrabana danış ne yapabilirim diye babanla konuşsun en azından ama başka şeyler düşünme bunlar gelip geçici şeyler

İyi de kardeşim daha önce açtığın konularda bursunu erkek arkadaşına verdiğinden pahalı mekanlardan çıkmadığından bahsetmişsin.

Öğrenci bursu ile bunları yapmaya kalkarsan para yetmez tabiki de.

Bundan sonra daha tutumlu ol bursun da öğrenim kredisine çevrilir zaten.

babasıyla konuşsa gerçekten adam belki insafa gelir,yada belki o şekilde korkutuyordu zayıf getirmesin diye.inşallah babası sakin ve anlayışla karşlar

Bak kucuk kiz, hayat guzel. Belki beynindeki kimyasallar degisti ve intihari dusunuyor olabilirsin ama bunlarin hepsi gelip gecici. Anneni, babani biraz olsun dusunuyorsan boyle bir ise kalkismadan once bir doktora gorun. Hayatta olumun disinda herseyin caresi var. Allah'a inaniyorsan inandigini biliyorum intihar etmek Allah'i hice saymaktir. Umarim bu kararindan biran once vazgecip dogru yolu bulursun.

merak etme cnm

gerçekten böyle bir şey düşünen insan
yapar
kimseye sormaz

Sadece kafası karşık ve mutsuz şu anda gibi Her büyük bunalım geçiren bile intihar etmiyormuş zaten yatkınlık olması gerekiyormuş ya da beyin dalgalarında bozukluk filan..

sacmalama ya bende özel okuldasin filan sandim ,yapma

kizar belki dedigin gibi kötü davranir ama okuldan da almaz...

birde yapacak olan yazmaz filan demeyin yani kimse bilemez Allah korusun...

unutma her şer gibi görünende mutlak bir hayır vardır..bu dünyada sana gelecek olan güzellikleri merak etmiyor musun?sabret,Allahım şuan için, içini sıkan duruma bir güzellik,bir iyilik yazmıştır..bak buradaki tüm ablalarını meraklandırdığına göre seni tanımadıkları halde önemseyen birçok insan var demektir..düşündüğün çözüm yolu hatalı..bak yüreği kocaman olan parkon hanım,güzel yüreğini açmış sizin için çare üretmeye hazır..kendisine özelden ulaşmanızı bekliyor..unutmayın hiçbirşey çözümsüz değildir.

Sakın söyleme babana,madem bu kadar asacak kesecek,bilmek onun hakkı değil bence
KYK bursu geri ödemeliye dönüşüyor
yani KESİLMİYOR sadece karşılıklı oluyor...
bırak baban bursun yatıyo sansın,meslek sahibi olunca kendin çalışıp ödersin...
Ben dahil pek çok öğrenci zaten geri ödemeli alıyor,bakarsın durumunu düzeltince yeniden burs alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…