kendimi öldürsem...

söyledın mı ailene, söylemesen ne olur

Babana psikolojinin cok bozuk oldugunu anlat. Intihari asla kullanma ona karsi ama bunu da belirt. Senin olmenden cok, gercegi aciklaman ona daha az aci verecektir.

ben kararımı verdim. dayanamıyorum bu yüke

saçmalama Allah aşkına
kaldım diye intihar mı edilirmiş
gösterme babana notları zorunda mısın
sonra part time bi işe gir ayrı eve çık madem sana eziyet ediyo
ölmek en kolayı be

Öülüme care gözüyle bakmaktan vazgecin önce.
Babaniz bu durumu ögrenirse kesinlikle sizi okuldan alacagindan eminmisiniz?
Birde ögrenmesi sartmi? Yani okulunuza devam edip bir yerde calisarak burstan gelen parayi denklestiremezmisiniz?
Yani babaniz bu derece kati bir insansa ve sizde okumak istiyorsaniz, böyle bir yol care olurmu sonurunuza?

canım sakin ol, durumu olmadan okuyan tek öğrenci sen değilsin.

öncelikle ailenle konuş, okumakta kararlı olduğunu görsünler.

sonra kendine burs kaynakları bul, belediyeye ve kaymakamlığa gidebilirsin,

mutlaka elinden tutacak birisi çıkacaktır,ve sen okulunu bitirip meslek sahibi olacaksın.

inancını kaybetme ve Allaha dua et,intihar yada evden kaçma düşüncelerini aklından bile geçirme.

sakın ya saçmalama dünyanın sonu değil bu en kötü 1 gün kızar 1 hafta kızar daha sonra konuşmaya çalışırsın babanla biraz onun huyuna suyuna git şirin gözük dediği şeylere tamam de sen ne istersen yapacağım ama okuluma gitmeme izin ver de konuş babanla sonuçta senin baban o

bak lütfen bir çocukluk yapma.hangi üniversitesin.babanın öğrenmesini engelleriz belki.lütfen burda yazamıyorsanda bana özel mesaj at.ben de üniversitede hocayım.baban okulu bitirdiğini zanneder ,nasıl olsa okula devam zorunluluğun kalmamıştır seneye biter okulun.harç parası falan hallolur.özel mesajla bana hepsini bildir.

Bak cok agir konusucam. Bu kadar zayif karakterli misin sen olmeyi birak, beceremezsen sakat kalabilirsin. Ondan sonra sinifta kalmadan baska seyler dusunursun. Insallah bu yolu secmezsin. Annen baban ne kadar sevinir olumune!!! Bu kadar bencil olma. Depresyona girdiysen, bu intihar olayini her gun dusunuyorsan bir doktora git, bir silkinde kendine gel.

Allaha canini almasi icin degil, hakkinda hayirlisini vermesi icin
dua et.
Şer sandigimiz olaylarda bile bir hayır vardir bunu unutma.

Herşeyin bir çaresi var hemen umutsuzluga kapılma.

Arkadasim okuyorsan yazdiklarimizi yapma böyle.
Cevap verde konusalim.
Konusursak biraz rahatlarsin belki bir care de bulunur.
Bak parkon sana yardim edecegini söylemis.
Böylece gidersen insanlar hayatindan endise edecek.

kolay yolu seçıp ölmek yerıne

derslerıne yoğunlaş aynı zamanda bı ışe gırer maddı açıdan da rahatlarsın

madem baban çok sert bu konularda, annenle konuş

ne kolay pes ediyorsunuz.hayattan vaz geçmek çocuk oyuncağımı hem o kadar kötü sonuçlanma ihtimali vardı da neden derslerine çalışmadın.neyse olan olmuş babanla konuşur hatanı telafi edeceğini söylersin gerekirse çalışıp para kazanabileceğini eğer isterse onun dediği yerde çalışmayı kabul edeceğini söyleyip biraz ılımlı yaklaşırsan belki babanda yumuşar biraz.

Çevirimdışı gözüküyor.tanıyan varmıdır acaba forumda.mesajı yazmış ve çıkmış.ne yapılabilir ki?

Bak intihar etmek o kadar kolay değil sağlıklı insanın düşünebilecceği bir şey değil. Her acı geçicii unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…