- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Evet çok şükür bunlar için şükrediyorum, fakat insan her sıkıntısında elim kolum sağlam diye şükredemiyorCok sukur eliniz,koluniz saglammis.Koku alabildiginiz bir burna da sahipsiniz.Allah beterinden saklasin...
Bunu birinin yazacağını tahmin etmiştim, ben de isterdim bu kadar kompleksli olmayı fakat hassas olduğum bir konu, takmadan edemiyorum.Plastik cerrahiden önce psikiyatriye ugra bence zaten
güzel nokta :)O sana layık mı?
Sorunumun psikolojik bir boyutunun da olduğunu farkindayım, fakat pskiloga gitsem ne yapacak ki? Ay canım ne var senin burnunda der yollar. Aynı KBB doktorunun burnuma bakıp gayet kabaca ''fotoğraflarda güzel çıkmak için ameliyat mı olacaksın'' demesi gibi. Ne alakaysa.Tövbe Yarabbi.. Neyse
Bu kadar obsesif biriyseniz estetik operasyon geçirebilirsiniz harika işler yapan plastik cerrahlar var.. Ama bence sorun burnunuzda değil beyninizin içinde. Burnu düzelttirseniz bu sefer başka bir şeye takarsınız gibi, psikolojik yardım alsanız bu konuda? Ben almıştım işe yarıyor, sevgilerr..
Bunu diyen kızın kendisi de estetik ameliyat oldu, herkesin burnunu özellikle inceleyen birisi ve benim de burnumdaki çıkıntıyı farkettiğini söylemişti. Belki bilerek yapmıştır bilmiyorum. Ayrıca ona ne ki onun burnundan, hadi burnunu beğendin niye yüzü güzel diyorsun. Ona da ayrı sinir oldum.Ben her şeyden önce arkadaşına takıldım. Burnunla ilgili takıntını biliyor mu? Bilerek böyle konuştuysa çok ayıp etmiş. Üzmek ister gibi görünmüş.
Bir diğer konu, her şey burundan ibaret değil. Hoşlandığın çocuk sana senden hoşlandığını söylese reddedecekmişsin, bence saçmalama :) Herhalde o da burnunu görüp de yaklaşmıştır sana değil mi? Demek ki birbirinize layık olduğunuzu düşünmüş. Tabii umarım platonik değilsindir, çocuğun sana ilgisi varsa unut şu burnunu falan :) Dikkati gözlerine çekecek makyajlar falan yaparsan hem daha iyi hissedebilir hem de o sevmediğin görüntüden biraz uzaklaşabilirsin.
Bence de o...Deryaderya sen misin???
Layık değilsen çocupa yaklaşmazsın olur biter. Madem kemerli burunlular düz burunlulara layık değil sen de kemerli burunlu biriyle olursun. Sizce de mükemmel çözüm olmadı mı?
Deryaderya sen misin???
Layık değilsen çocupa yaklaşmazsın olur biter. Madem kemerli burunlular düz burunlulara layık değil sen de kemerli burunlu biriyle olursun. Sizce de mükemmel çözüm olmadı mı?
Deryaderya sen misin???
anlamadım?Bence de o...
tamam işte kafayı burnuna taktığın için kendini ona layık hissetmiyorsunMükemmel cevap olmuş gerçekten, kafamı taktığım üzüldüğüm bir konudan bahsediyorum ve siz dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz. Ayrıca kemerli burunlular düz burunlulara layık değil gibi bir şey kastetmedim, şu an kafamı buna çok taktığım için ben kendimi ona layık hissetmiyorum dedim.
tamam işte kafayı burnuna taktığın için kendini ona layık hissetmiyorsun
kaale alınmamak değil güzel kardeşim, daha çok gençsin, ne gerek var böyle şeyleri kafana takıyorsunHerkesin kendini özgüvensiz hissettiği bir konu vardır benimki de bu işte, ama konuyu buraya açarken kale alınmayacağım aklıma gelmemişti.
benim de sevmediğim özelliklerim var ama dert edinipte buraya konu açmıyorum ya da hayatı kendime zindan etmiyorum... şuna layık değilim, buna layık değilim demiyorum, ne gerek var yani?Herkesin kendini özgüvensiz hissettiği bir konu vardır benimki de bu işte, ama konuyu buraya açarken kale alınmayacağım aklıma gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?