Kendimi Ona Layık Hissetmiyorum

kaale alınmamak değil güzel kardeşim, daha çok gençsin, ne gerek var böyle şeyleri kafana takıyorsun
bilmiyorum, sürekli arkadaşlarımın benim hakkımda sahip olduğum özellikleri konuşarak ben öyle sevmem böyle sevmem demeleri, sürekli başkalarını övmelerini belki takıntımı tetiklemiş olabilir. Söze gelince sen öyle de güzelsin diyorlar, ama hiç de öyle değil işte. Bi konu açılsa ''kusura bakma canım alınmıyosun dimi''

Bir burun yüzünden insan kendini birine nasıl layik hissetmez ya,adamin da gözü kör değil heralde beğenmiş ki senle sevgili olmuş, burnun belki senin karakteristik özelliğin başka türlü olsaydı gerçekten çirkin olacaktin belki,sakin estetik falan da düşünme yapilinca çok çirkin oluyo belli oluyo zaman da estetikli burunlu dicekler bu defa da ona uzulursun

benim de sevmediğim özelliklerim var ama dert edinipte buraya konu açmıyorum ya da hayatı kendime zindan etmiyorum... şuna layık değilim, buna layık değilim demiyorum, ne gerek var yani?
Benim de tek sevmediğim özelliğim burnum değil zaten, ama diğerlerini pek takmıyorum. Fkat burun bu direk yüz ifadesini etkiliyor. Yüzün ortasında.

İyi de ben sana ne cevap yazabilirim ki, sen zaten kendin bu konuyu kafama takıyorum demişsin.
Bu durumda 2 çözüm var ya kafaya takmayı bırakıcaksın, ya da madem kendini layık hissetmiyorsun yaklaşmicaksın olur biter. Sen 3. bir alternatif görüyor musun? Artı, kafaya takma yazanlar olmuş kafaya takma bırak desek bırakacak mısın? Burda sana yardımcı olabileceğimiz bir konu yok ki, kafayı takma demek dışında.

Ay Allah aşkına düşündüğünüz şeye bakın ya bir burundan ötürü mü kendinizi çirkin hissediyorsunuz ve layık görmüyorsunuz?? üstelik bu arkadaş çok yakışıklı da değilmiş.Ben ne yakışıklılar gördüm yanlarında yüzüne bakılmayacak tiplerdi.

o çocuk mükemmel değildir emin ol hadi her yeri mükemmel olsun cinsel açıdan zayıftır görmediğin yerleri belli boyutların altındadır vs vs ama emin ol mutlaka bir kusuru vardır çünkü insan olarak hiçbirimiz kusursuz değiliz bunu aklının bi kenarına sok

Güzellik göreceli dedikleri gerçekten doğru.Çıkık çeneli erkekler kadar itici gelen bir erkek modeli daha yok benim için.Arkadaşınız beğenmiş ama.
Demem o ki abartma,kendini küçültme.Sen kendini beğenmiyorsan tabi ki o da beğenmeyecek ve gerçekten beğenmeyecek ama.Hangi çok yakışıklı adamın yanında çok güzel kadın var.Hepsinin orası yamuk burası çıkık.E niye beraberler ,özgüven.
Bu boyuta girmek hiiiç tarzım olmasa da Allah yaratmış çirkin demek kimsenin haddine değil.Alır bigün o beğenmediğin burnunu senden,o zaman çok üzülürsün.Amacım seni üzmek değil kendine getirmek.
Biraz şükür et lütfen.Sağlıklı ve akıllısın.

Ben seni cok iyi anliyorum. Hatta cocukluk askim beni sinemaya davet etmisti, ilk kez beraber disari cikacaktik, gidemedim profilden burnumun kemeri tam belli olur diye. Bende asiri takintiliyim.
Ama estetik ameliyat oldum taktir edersinki, ve cok rahatladim. Para harcadigim en güzel sey diyebilirim. Seneler sonra o cocuk tekrar girdi hayatima, ve sinemaya gittim bu kez rahat rahat. Burnuma bayiliyorum artik. Kimsede farketmedi üstelik ameliyat oldugumu :)

Benim burnum da hangi açıdan bakarsan bak kemerli ama o senin yüzüne karakteristik bir ifade katıyordur bunu unutma Allah seni en güzel şekilde yaratmış çok şükür de ve sen başkalarına değil başkaları sana layık olmaya çalışsın.

Yemin ediyorum derdi olmayıp kendine dert üreten insanları anlamaya çalışıyorum olmuyor. Şaka desem değil galiba. Benim bırak burnumu gün içinde ayna bulup suratıma bakacak vaktim olmuyor.

Ben size dini acidan bisey diycemm Günaha Giriyorsunuz laf olsun diye söylemiyorum gercekten öyle,, arastirin bi bakin ne demek istedigimi anliyacaksiniz

" ne kadar sacma bi dusunce" diycektim.
Ama ilk kez burya yaziyorum. Bende ayni sekilde dusunuyorum. Kendimi ali koyamiyorum. Basta estetigi hic aklimdan bile gecirmezdim. Ama eski resimlerime baktikca dahada kemerlestigini goruyorum. Ama estetik olasi degil benim cevremden dolayi.
Herkesin burnuna dikkat ediyorum.
Bende boyleyim, ne kadar yanlis olsada..
Bari daha fazla buyumesin diye arayistayim. Internette ariyorum burnum daha fazla buyumemesi icin ne yapmali diye. Hatta bu gece ruyamda bisey gordum; burnum cok ama cok agriyordu, kemigi egrilmisti( kucukken beden dersinde duvara dogru dustum 1 hafta burnum sis kaldi ve bi taraftan kemigi cok az farkli, dokununca farkediliyor).
Ruymda doktor: ameliyat olmalisin burnunun kemigini duzeltmeliyiz diyordu. Keske diyorum biraz daha egrilseydi burnumda, ameliyat sart olsaydi. Ruyamdada bilinc alti olarak gordum bunu gece.

Burnuna takik olan insan herkesin burnuna bakar ve kendisinede oyle bakildigini zanneder. Basit bi kompleksten baska bisey degil. Burnun icin bi adam seni istemeyecekse hic olmasin zaten lazim degil. Allah'a sukret ayaktasin sagliklisin, biraz psikojiksin ama hepimizde var o kadar kaciklik :)

Benim izledigim dizide ,Teen Wolf, bi cocuk bar tyler posay diye cenesi yamuk burnu buyuk ama tas gibi oglan valla masallahi var bi de boyle dusun ??:)) her sey burun degil o yuzden

Benim izledigim dizide ,Teen Wolf, bi cocuk bar tyler posay diye cenesi yamuk burnu buyuk ama tas gibi oglan valla masallahi var bi de boyle dusun ??:)) her sey burun degil o yuzden

hahaha teen wolf o dizide çirkin var mı ki hiç? :) dediğin gibi yüzündeki kusurlara rağmen çekici bi çocuk o. ama dylan sprayberry daha yakışıklı bi çocuk yüz simetrisi burun güzelliği de önemli bence bi nebze :)

Konu sahibi arkadaşım sana gelince psikoloğa tabiki git ama bi insan bi yerini beğenmiyorsa ufak bi düzeltme yaptırmasının hiç kötü bi yanı yok. Neden korkuyorsun ki sen uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak. Hangi şehirde yaşıyorsan estetik cerrahları araştır hatta bu sitede konu açıp sor şu şehirdeyim doktor önerin diye. Maddiyata gelirsek bi kaç ay çalış ve maaşlarını hiç harcamadan biriktir, en kötü asgari ücret alırsın 1300 tl den. o da 4 ay çalışsan 5200 birikir, bu da ameliyatına yeter bence, yani benim şehrimde yeter en azından. insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbişey yok. Şu depresif arabesk moddan çık da bi an önce harekete geç!

Seneler once feribotla giderken arabadan biraz hava almak icin cikmistim. Yururken karsima cildinde agir yanik izleri olan bir kadin cikti. Beyaz yazlik cok sik bir kiyafet giymisti ve kollari gogus kismi bile yanik oldugu halde saklama geregi duymamisti. Saclari sapsari, gayet bakimliydi. Kirpikleri kaslari olmadigi halde makyaj yapmis, dudaklari bile artik olmadigi halde dudak olmasi gereken kismi rujla boyamis. Uzulmesin diye bakamadim fazla bunlar karsima ilk ciktigi andaki gorduklerim.

Ben o kadini gordukten sonra dunyaya cok farkli bakmaya basladim. Her ne olursa olsun kendimi sevmekten, kendime deger vermekten, kendim icin birseyler yapmaktan vazgecmemeliydim. Her ne olursa olsun ne yaparsam yapayim gozume surdugum bir rimeli bile kendim icin yapmaliydim, baskalari icin degil. Evet o kadina hayran kaldim, gercekten ne muthis biriydi oyle. Onun yerinde kim olsa kolay kolay disari bile cikmaz hayata kuserdi. Ama hala kendini seviyor hala kendine deger veriyor. Elleri hala bakimli, vucudu hala fit, belli ki spor yapiyor. Hala kendine deger verip kendi icin birseyler yapiyor. Hic farkinda bile degil ama bana guzel bir ders verdi kendisi. Umarim hep mutlu olur.

Konu sahibi, minicik bir kemik cikintisini bu kadar sorun yapman normal mi bence onu dusun.

hürremde çirkinmiş özellikle burnu. bilmem anlatabildimmi... diyelimki ben illede çirkinim yok bacım ben illede çirkinim diyosan Allah çirkin şansı versin ne diyeyim:) eğer zayıfsan saçın başın yerindeyse güzelsindir tatlım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…