Kendimi Ona Layık Hissetmiyorum

Arkadaşlarının saçma düşüncelerine takılmışsın sen. Yoksa burnum güzeldi yeni fark ettim bende diyorsun. Aslında burnun güzel ama herkes dediği için öyle sanıyorsun. Ben böyle güzelim o çıkıntıyı seviyorum desen kendinle barışık olduğun için seni kıskanıcaklar...

Arkadaşlarını değiştir.

Benim bi gözüm hayko cepkinin bi gözü gibi
O kadar olmasa da bir kapağı daha düşük

Ama o bana özgü bir durum ve ben galiba seviyorum kendimi öyle :)
Burnum da kemerli.
Ama bunlar benim özelliklerim ve 15-20 sene sonra yaşlandığımda zaten önemi kalmayacak şeyler

Burnunun fotosunu atsana

biz sevgilimle benim burnumu inceliyoruz ya:)
diyorki ucu biraz büyük ,kemerli filan
ben de evet diyorum gerçekten öyle yandan duruşu feci zaten:)
yani bunu kompleks yapmayın seven her türlü sever beğenir
burundan dolayı sizi sevmeyecek sanmıyorsunuz gerçekten değil mi?

Deryaderya sen misin???

Layık değilsen çocupa yaklaşmazsın olur biter. Madem kemerli burunlular düz burunlulara layık değil sen de kemerli burunlu biriyle olursun. Sizce de mükemmel çözüm olmadı mı?
: ) benim tek üyeliğim var o da bu..başlk açarsam bununla açarım.

Bide hatırladımda birinin burnu dediğin gibi hafif kemerliydi ve ben o kemeri daha çok seviyordum vucudundan en hoşuma giden yerdi meselaaaaa

Hürrem sultan çirkin değil ama ortalama bir hatunmuş. Mahidevran sultan çok çok güzel bir kadınmış yanında Hürremin lafı olmayacak şekilde.

Hürremin numarası güzelliği değil zekasıymış bence. Haremde adamın elinde binlerce çok güzel hatun varken adamın göz Hürremden başkasını görmüyor. Aşk=güzellik diyenler anlayamaz :)))

aynen anlayamazlar:)

Burnun kemerli diye mi ona layık değilsin?
Layık olma durumu burun şekline göre değişmiyor.
Çok rahatsızsan burnundan gider estetik yaptırır istediğin burna sahip olursun.
Ama daha öncelikli olarak psikiyatra gitmelisin.

Yorumlari okudum dehset verici...kinu sahibi ne ergen ne sinir bozucu ne de ozguveni eksik birisi..bu hastaligin afi OKB(obsesif-kompulsif bozukluk)dir...ayni belirtiler kardesimde de oldu kardesimde burnunu takinti yapti fakat biz farkedemedigimiz icin hastalik ilerledi su anda tedavi goruyor ama ise yaramiyor..canim sana tavsiyem yolun baysindayken bir psikiyatriste gorunmen tedavisi mumkun bir rahatsizlik bu dediklerimi sakin yanlis anlama olur mu ? Biz ailece cekiyorux baska insanlar kurtulsun istiyorum

bu olay televizyondan internetten kaynaklanıyo bence. güzel insanların ince burunlu beli ince olması gerektiği algısı var. ve bu işte insanları hasta ediyo. ben o kadın gibi değilim demekki güzel değilim olayı. güzelsin arkadaşım güzelsin. hepimiz güzeliz. hem o yakışıklı! çocuğun belki kötü huyları var sana layık değil nerden biliyosun

Ay evet cok yakisikli hepsi ben de en cok dylan obrien i begeniyorum hatta Labirent var ya o filmde basrolde oynuyo o cocuk icin izledim sirf hehe

Feci mi?? Abartma gayet de guzelsin maşaAllah

Bunların farkındayım, fakat aklımdan geçen saçma düşüncelere hakim olamıyorum. Burnumda gerçekten de sorun var fakat ben bunu abartı derecesinde taktığımın farkındayım ve düzeltemiyorum malesef.

Başka bir arkadaşım daha fotosunu görünce demişti, ay ne kadar çirkin çenesi çıkık falan diye. O kız bence bni sinir etmek için öyle söyledi diye düşünüyorum. Şu an düşündüklerimin saçma olduğunun farkındayım, fakat aklımdan atamıyorum hastalık gibi oldu resmen. Yani mesela başka bir çiftte görsem ay hiç yakışmıyolar kızın burnu kemerli falan demem mesela, başkasındaki kemer beni rahatsız etmiyor.

Ben de olmak istiyorum fakat bendeki sorun biraz farklı, tam istediğim gibi olur mu emin değilim o yüzden çekiniyorum. Aslında mesele insanın bi yerinin çirkin olması değil, özgüveninin düşük olması, ben de konuyu açarken insanlar benle dalga geçsin kendi çaplarında laf sokup eğlensinler diye açmadım, benim gibi hisseden varsa konuşalım diye açmıştım aslında.

Teşekkür ederim öncelikle, karakteristik olduğuna inanmaya çok çalıştım Fakat aslında ordaki çıkıntı değil yüzüme verdiği ifadeyi sevmiyorum, yani yüz ifademi tamamen alıp götürüyor ablak gösteriyor beni. Bazı burunlar mesela kemerli olmasına rağmen kötü durmuyor, hatta burnun tam ortasındaki hafif kemer bence tatlı bile duruyor ama benimki öyle değil işte.
Deviasyon vardir burnunda
Deviasyon yok :)
Bir arkadaşım duvara kafa at, ameliyat olmak zorunda kalırsın demişti. Kendince şaka yapıyordu. Sonra ben bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım bir ara İnsan tkaıntı yapınca başkalarını dediği fayda etmiyor, aklı sürekli onu düzeltmekte oluyor. Burnunuzdaki kemerin büyüyeceğini sanmıyorum niye böyle düşündünüz ki? Size öyle geldmiştir. Ben de bazen aynaya bakıyorum burnmda hiçbir şey yokmuş gibi geliyor, bazen bakıyorum kocaman yamuk yumuk bir burun görüyorum.

Ya mesele adamın beni istemesi değil zaten, dediğiniz gibi o yüzden beni istemeyecek olsa ondan önce ben tekmeyi basarım, bu benim hissettiğim aslında biraz aşağılı kompleksi gibi :)

Benim izledigim dizide ,Teen Wolf, bi cocuk bar tyler posay diye cenesi yamuk burnu buyuk ama tas gibi oglan valla masallahi var bi de boyle dusun ??:)) her sey burun degil o yuzden
Biliyorum o çocuğu, bence hiç kusurlu değil burnu valla Ya da kendiminkini çok taktığım için başka herkes bana güzel görünüyor.

İstediğim gibi olacağını bilsem zaten hemen şimdi gidip ameliyat olacağım, fakat benimki biraz farklı bir sorun. Yani hiç kimsede benimki gibi burun görmedim şimdiye kadar. Önden, sağ profilden ve sol profilden tamamen normal, fakat sağ çarprazdan bakılınca sol çapraz profilime göre ciddi bir fark var. Ve kemer burnum üstünde yani burun sırtımda değil, burnumun yanında, sanırım burun duvarı deniliyor oraya. Yani aslında burnumda kemer yok fakat o çıkıntı yüzünden varmış gibi duruyor. O yüzden klasik burun ameliyatı geçirmek istemiyorum çünkü o zaman kemikleri kırıp yeniden birleştirecekler.

Normal olmadığını kesinlikle biliyorum, zaten herkes bana senin abarttığın kadar bir şey yok diyor. Bazıları ilk seferde göremiyor falan. Ama ben ciddi bir takıntı yapmış bulunmaktayım, hatta bu yüzden depresyona girdim diyeceğim abartma diyeceksiniz fakat öyle. Ve biraz araştırma yaptım, dismorfik bozukluk diye bir rahatsızlık varmış, insanlar hayali kusurlarını abartıp kompleks haline getiriyorlarmış, ve tedavi edilmezse intihar riski bile varmış. Mesela bu yüzden eve kapananlar, işe gitmeyenler bile varmış. Konu çok uzun yazmıyorum devamını o yüzden, obsesif kompülsif tarzında bir rahatsızlık ve bu insanlar ilk olarak pskiyatrist yerine plastik cierrahiye yöneldikleri için bunu farketmeleri uzun sürüyormuş. Saçma gelebilir ama ciddi bir şey aslında, şu an kendimde bu rahatsızlığın olduğunu düşünmeye başladım bütün anlatınlar benimle birebir uyuyor. Yakın zamanda psikoloğa gitmeyi düşünüyorum o yüzden.

Bunları neden yazdım, kısacası ben normal bir insanın baktığı gibi bakamıyorum konuya. Nereye baksam burun görüyorum, aynada saatlerce burnumu inceliyorum vs.

Ya aslında ben de önceden güzellik takıntım olduğunu düşünüyordum, fakat burnum güzel olsun ben çirkin olayım umrumda değil demeye başladım sonra, kısacası normal değilim sanırım, bunu bu kadar takmama da çok takıyorum, yani neden kabullenemiyorum diyip bir de onun için üzülüyorum.

Aslında bir arkadaşımın bu takıntıda büyük bir rolü var, onunla görüşmemeye çalışıyorum. İnşallah yenicem ben bunu.

İyice abartmissiniz ya burnu kemerli olanlar ölsün mü yani.
O kadar takiliyorsaniz plastik cerrahi halleder.
Öyle bir şey kastetmedim, benim sorunum kendi burnumla. Başkasının kemerli burnuna bakıp ay ne çirkin diye düşünmüyorum, ya da burnu kemerli biriyle birlikte olanlara bakıp hiç yakışmıyorlar vs diye şeyler geçmiyor aklımdan. Hatta başkalarının burunları gözüme hiç batmıyor, ben sadece kendiminkini takıntı yaptım.

Allah'in yarattigi seyden (ki cirkin degildir) bu sekilde bahsetme.. Hem boyle yaparsan sahip oldugun hic bi seyin farkina varamazsin..
Takintu sendeki.. Acil tedavi

Benim de iki gözüm farklı biri daha küçük, renk olarak da hafif ton farkı var, dudaklarım baya ince, gözlerim çok büyük, kaşlarım da farklı birbirinden ama bunları hiç takmıyorum beni ben yapan şeyler. Fakat burnum için öyle düşünemiyorum. Hasta olduğumu düşünmeye başladım

Burdan foto paylaşmak istemiyorum :)

Bir yorumda daha bahsettim, mesela aslında burnum yüzünden beni sevmeyecek olması değil. O beni her halimle kabul etse bile ben sanırım biraz aşağılık kompleksi yapacağım.

: ) benim tek üyeliğim var o da bu..başlk açarsam bununla açarım.
anlamadım yazdığınızı?

Bide hatırladımda birinin burnu dediğin gibi hafif kemerliydi ve ben o kemeri daha çok seviyordum vucudundan en hoşuma giden yerdi meselaaaaa
Bazı burunlarda hoş duruyor evet, ama benim burnum kemerliden çok yamulmuş gibi duruyor.

aynen anlayamazlar:)

Ben de biraz araştırdım, hastalığın ismi vücut dismorfik bozukluğu (BDD), ve depresyon veya OKB ile beraber seyrediyor. Aslında hasta olduğumu kabul etmek istemiyorum bu beni daha da çok üzüyor normal olamadığım için, ama takıntım son raddeye ulaştı böyle de yaşamak istemiyorum

Bu da doğru, bütün dizilerin başrollerine bakıyorum herkes güzel. İnsanlara böyle standart bir güzellik aşılanıyor.

Allah bilir o kemeri sadece siz görüyorsunuzdur...
Belli oluyor

@LikeAFrenchSong neden burnunun buyuycegini dusunuyosun diye sormussun.
Burdan cevap veriyim.
Bi insanin burnu yas gectikce dahada buyur. Benim bildigim boyle.
Biri bana bu edindigim bilginin yanlis oldugunu soylersene oyle sevinirimki...
Bende ayni sen gibiyim, bazen cok cirkin goruyorum kendimi bazende guzel.
Guzel fikir aslinsa duvr, bencede mantikli. Ama canimda tatli, bilerek kafayi duvara toslamam ya. Simdilik degil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…