- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
: ) benim tek üyeliğim var o da bu..başlk açarsam bununla açarım.Deryaderya sen misin???
Layık değilsen çocupa yaklaşmazsın olur biter. Madem kemerli burunlular düz burunlulara layık değil sen de kemerli burunlu biriyle olursun. Sizce de mükemmel çözüm olmadı mı?
hürremde çirkinmiş özellikle burnu. bilmem anlatabildimmi... diyelimki ben illede çirkinim yok bacım ben illede çirkinim diyosan Allah çirkin şansı versin ne diyeyim:) eğer zayıfsan saçın başın yerindeyse güzelsindir tatlım üzme kendini
aynen anlayamazlar:)Hürrem sultan çirkin değil ama ortalama bir hatunmuş. Mahidevran sultan çok çok güzel bir kadınmış yanında Hürremin lafı olmayacak şekilde.
Hürremin numarası güzelliği değil zekasıymış bence. Haremde adamın elinde binlerce çok güzel hatun varken adamın göz Hürremden başkasını görmüyor. Aşk=güzellik diyenler anlayamaz :)))
hahaha teen wolfo dizide çirkin var mı ki hiç? :) dediğin gibi yüzündeki kusurlara rağmen çekici bi çocuk o. ama dylan sprayberry daha yakışıklı bi çocuk yüz simetrisi burun güzelliği de önemli bence bi nebze :)
Konu sahibi arkadaşım sana gelince psikoloğa tabiki git ama bi insan bi yerini beğenmiyorsa ufak bi düzeltme yaptırmasının hiç kötü bi yanı yok. Neden korkuyorsun ki sen uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak. Hangi şehirde yaşıyorsan estetik cerrahları araştır hatta bu sitede konu açıp sor şu şehirdeyim doktor önerin diye. Maddiyata gelirsek bi kaç ay çalış ve maaşlarını hiç harcamadan biriktir, en kötü asgari ücret alırsın 1300 tl den. o da 4 ay çalışsan 5200 birikir, bu da ameliyatına yeter bence, yani benim şehrimde yeter en azından. insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbişey yok. Şu depresif arabesk moddan çık da bi an önce harekete geç!
Ay evet cok yakisikli hepsiben de en cok dylan obrien i begeniyorum hatta Labirent var ya o filmde basrolde oynuyo o cocuk icin izledim sirf hehe
Feci mi?? Abartmabiz sevgilimle benim burnumu inceliyoruz ya:)
diyorki ucu biraz büyük ,kemerli filan
ben de evet diyorum gerçekten öyle yandan duruşu feci zaten:)
yani bunu kompleks yapmayın seven her türlü sever beğenir
burundan dolayı sizi sevmeyecek sanmıyorsunuz gerçekten değil mi?
Bunların farkındayım, fakat aklımdan geçen saçma düşüncelere hakim olamıyorum. Burnumda gerçekten de sorun var fakat ben bunu abartı derecesinde taktığımın farkındayım ve düzeltemiyorum malesef.o çocuk mükemmel değildir emin ol hadi her yeri mükemmel olsun cinsel açıdan zayıftır görmediğin yerleri belli boyutların altındadır vs vs ama emin ol mutlaka bir kusuru vardır çünkü insan olarak hiçbirimiz kusursuz değiliz bunu aklının bi kenarına sok
Başka bir arkadaşım daha fotosunu görünce demişti, ay ne kadar çirkin çenesi çıkık falan diye. O kız bence bni sinir etmek için öyle söyledi diye düşünüyorum. Şu an düşündüklerimin saçma olduğunun farkındayım, fakat aklımdan atamıyorum hastalık gibi oldu resmen. Yani mesela başka bir çiftte görsem ay hiç yakışmıyolar kızın burnu kemerli falan demem mesela, başkasındaki kemer beni rahatsız etmiyor.Güzellik göreceli dedikleri gerçekten doğru.Çıkık çeneli erkekler kadar itici gelen bir erkek modeli daha yok benim için.Arkadaşınız beğenmiş ama.
Demem o ki abartma,kendini küçültme.Sen kendini beğenmiyorsan tabi ki o da beğenmeyecek ve gerçekten beğenmeyecek ama.Hangi çok yakışıklı adamın yanında çok güzel kadın var.Hepsinin orası yamuk burası çıkık.E niye beraberler ,özgüven.
Bu boyuta girmek hiiiç tarzım olmasa da Allah yaratmış çirkin demek kimsenin haddine değil.Alır bigün o beğenmediğin burnunu senden,o zaman çok üzülürsün.Amacım seni üzmek değil kendine getirmek.
Biraz şükür et lütfen.Sağlıklı ve akıllısın.
Ben de olmak istiyorum fakat bendeki sorun biraz farklı, tam istediğim gibi olur mu emin değilim o yüzden çekiniyorum. Aslında mesele insanın bi yerinin çirkin olması değil, özgüveninin düşük olması, ben de konuyu açarken insanlar benle dalga geçsin kendi çaplarında laf sokup eğlensinler diye açmadım, benim gibi hisseden varsa konuşalım diye açmıştım aslında.Ben seni cok iyi anliyorum. Hatta cocukluk askim beni sinemaya davet etmisti, ilk kez beraber disari cikacaktik, gidemedim profilden burnumun kemeri tam belli olur diye. Bende asiri takintiliyim.
Ama estetik ameliyat oldum taktir edersinki, ve cok rahatladim. Para harcadigim en güzel sey diyebilirim. Seneler sonra o cocuk tekrar girdi hayatima, ve sinemaya gittim bu kez rahat rahat. Burnuma bayiliyorum artik. Kimsede farketmedi üstelik ameliyat oldugumu :)
Teşekkür ederim öncelikle, karakteristik olduğuna inanmaya çok çalıştımBenim burnum da hangi açıdan bakarsan bak kemerli ama o senin yüzüne karakteristik bir ifade katıyordur bunu unutma Allah seni en güzel şekilde yaratmış çok şükür de ve sen başkalarına değil başkaları sana layık olmaya çalışsın.
Deviasyon yok :)Deviasyon vardir burnunda
Bir arkadaşım duvara kafa at, ameliyat olmak zorunda kalırsın demişti. Kendince şaka yapıyordu. Sonra ben bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım bir ara" ne kadar sacma bi dusunce" diycektim.
Ama ilk kez burya yaziyorum. Bende ayni sekilde dusunuyorum. Kendimi ali koyamiyorum. Basta estetigi hic aklimdan bile gecirmezdim. Ama eski resimlerime baktikca dahada kemerlestigini goruyorum. Ama estetik olasi degil benim cevremden dolayi.
Herkesin burnuna dikkat ediyorum.
Bende boyleyim, ne kadar yanlis olsada..
Bari daha fazla buyumesin diye arayistayim. Internette ariyorum burnum daha fazla buyumemesi icin ne yapmali diye. Hatta bu gece ruyamda bisey gordum; burnum cok ama cok agriyordu, kemigi egrilmisti( kucukken beden dersinde duvara dogru dustum 1 hafta burnum sis kaldi ve bi taraftan kemigi cok az farkli, dokununca farkediliyor).
Ruymda doktor: ameliyat olmalisin burnunun kemigini duzeltmeliyiz diyordu. Keske diyorum biraz daha egrilseydi burnumda, ameliyat sart olsaydi. Ruyamdada bilinc alti olarak gordum bunu gece.
Ya mesele adamın beni istemesi değil zaten, dediğiniz gibi o yüzden beni istemeyecek olsa ondan önce ben tekmeyi basarım, bu benim hissettiğim aslında biraz aşağılı kompleksi gibi :)Burnuna takik olan insan herkesin burnuna bakar ve kendisinede oyle bakildigini zanneder. Basit bi kompleksten baska bisey degil. Burnun icin bi adam seni istemeyecekse hic olmasin zaten lazim degil. Allah'a sukret ayaktasin sagliklisin, biraz psikojiksin ama hepimizde var o kadar kaciklik :)
Biliyorum o çocuğu, bence hiç kusurlu değil burnu vallaBenim izledigim dizide ,Teen Wolf, bi cocuk bar tyler posay diye cenesi yamuk burnu buyuk ama tas gibi oglan valla masallahi var bi de boyle dusun ??:)) her sey burun degil o yuzden
İstediğim gibi olacağını bilsem zaten hemen şimdi gidip ameliyat olacağım, fakat benimki biraz farklı bir sorun. Yani hiç kimsede benimki gibi burun görmedim şimdiye kadar. Önden, sağ profilden ve sol profilden tamamen normal, fakat sağ çarprazdan bakılınca sol çapraz profilime göre ciddi bir fark var. Ve kemer burnum üstünde yani burun sırtımda değil, burnumun yanında, sanırım burun duvarı deniliyor oraya. Yani aslında burnumda kemer yok fakat o çıkıntı yüzünden varmış gibi duruyor. O yüzden klasik burun ameliyatı geçirmek istemiyorum çünkü o zaman kemikleri kırıp yeniden birleştirecekler.hahaha teen wolfo dizide çirkin var mı ki hiç? :) dediğin gibi yüzündeki kusurlara rağmen çekici bi çocuk o. ama dylan sprayberry daha yakışıklı bi çocuk yüz simetrisi burun güzelliği de önemli bence bi nebze :)
Konu sahibi arkadaşım sana gelince psikoloğa tabiki git ama bi insan bi yerini beğenmiyorsa ufak bi düzeltme yaptırmasının hiç kötü bi yanı yok. Neden korkuyorsun ki sen uyandığında herşey olmuş bitmiş olacak. Hangi şehirde yaşıyorsan estetik cerrahları araştır hatta bu sitede konu açıp sor şu şehirdeyim doktor önerin diye. Maddiyata gelirsek bi kaç ay çalış ve maaşlarını hiç harcamadan biriktir, en kötü asgari ücret alırsın 1300 tl den. o da 4 ay çalışsan 5200 birikir, bu da ameliyatına yeter bence, yani benim şehrimde yeter en azından. insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbişey yok. Şu depresif arabesk moddan çık da bi an önce harekete geç!
Normal olmadığını kesinlikle biliyorum, zaten herkes bana senin abarttığın kadar bir şey yok diyor. Bazıları ilk seferde göremiyor falan. Ama ben ciddi bir takıntı yapmış bulunmaktayım, hatta bu yüzden depresyona girdim diyeceğim abartma diyeceksiniz fakat öyle. Ve biraz araştırma yaptım, dismorfik bozukluk diye bir rahatsızlık varmış, insanlar hayali kusurlarını abartıp kompleks haline getiriyorlarmış, ve tedavi edilmezse intihar riski bile varmış. Mesela bu yüzden eve kapananlar, işe gitmeyenler bile varmış. Konu çok uzun yazmıyorum devamını o yüzden, obsesif kompülsif tarzında bir rahatsızlık ve bu insanlar ilk olarak pskiyatrist yerine plastik cierrahiye yöneldikleri için bunu farketmeleri uzun sürüyormuş. Saçma gelebilir ama ciddi bir şey aslında, şu an kendimde bu rahatsızlığın olduğunu düşünmeye başladım bütün anlatınlar benimle birebir uyuyor. Yakın zamanda psikoloğa gitmeyi düşünüyorum o yüzden.Seneler once feribotla giderken arabadan biraz hava almak icin cikmistim. Yururken karsima cildinde agir yanik izleri olan bir kadin cikti. Beyaz yazlik cok sik bir kiyafet giymisti ve kollari gogus kismi bile yanik oldugu halde saklama geregi duymamisti. Saclari sapsari, gayet bakimliydi. Kirpikleri kaslari olmadigi halde makyaj yapmis, dudaklari bile artik olmadigi halde dudak olmasi gereken kismi rujla boyamis. Uzulmesin diye bakamadim fazla bunlar karsima ilk ciktigi andaki gorduklerim.
Ben o kadini gordukten sonra dunyaya cok farkli bakmaya basladim. Her ne olursa olsun kendimi sevmekten, kendime deger vermekten, kendim icin birseyler yapmaktan vazgecmemeliydim. Her ne olursa olsun ne yaparsam yapayim gozume surdugum bir rimeli bile kendim icin yapmaliydim, baskalari icin degil. Evet o kadina hayran kaldim, gercekten ne muthis biriydi oyle. Onun yerinde kim olsa kolay kolay disari bile cikmaz hayata kuserdi. Ama hala kendini seviyor hala kendine deger veriyor. Elleri hala bakimli, vucudu hala fit, belli ki spor yapiyor. Hala kendine deger verip kendi icin birseyler yapiyor. Hic farkinda bile degil ama bana guzel bir ders verdi kendisi. Umarim hep mutlu olur.
Konu sahibi, minicik bir kemik cikintisini bu kadar sorun yapman normal mi bence onu dusun.
Ya aslında ben de önceden güzellik takıntım olduğunu düşünüyordum, fakat burnum güzel olsun ben çirkin olayım umrumda değil demeye başladım sonra, kısacası normal değilim sanırım, bunu bu kadar takmama da çok takıyorum, yani neden kabullenemiyorum diyip bir de onun için üzülüyorum.hürremde çirkinmiş özellikle burnu. bilmem anlatabildimmi... diyelimki ben illede çirkinim yok bacım ben illede çirkinim diyosan Allah çirkin şansı versin ne diyeyim:) eğer zayıfsan saçın başın yerindeyse güzelsindir tatlım üzme kendini
Aslında bir arkadaşımın bu takıntıda büyük bir rolü var, onunla görüşmemeye çalışıyorum. İnşallah yenicem ben bunu.Arkadaşlarının saçma düşüncelerine takılmışsın sen. Yoksa burnum güzeldi yeni fark ettim bende diyorsun. Aslında burnun güzel ama herkes dediği için öyle sanıyorsun. Ben böyle güzelim o çıkıntıyı seviyorum desen kendinle barışık olduğun için seni kıskanıcaklar...
Öyle bir şey kastetmedim, benim sorunum kendi burnumla. Başkasının kemerli burnuna bakıp ay ne çirkin diye düşünmüyorum, ya da burnu kemerli biriyle birlikte olanlara bakıp hiç yakışmıyorlar vs diye şeyler geçmiyor aklımdan. Hatta başkalarının burunları gözüme hiç batmıyor, ben sadece kendiminkini takıntı yaptım.İyice abartmissiniz ya burnu kemerli olanlar ölsün mü yani.
O kadar takiliyorsaniz plastik cerrahi halleder.
Allah'in yarattigi seyden (ki cirkin degildir) bu sekilde bahsetme.. Hem boyle yaparsan sahip oldugun hic bi seyin farkina varamazsin..
Takintu sendeki.. Acil tedavi
Benim de iki gözüm farklı biri daha küçük, renk olarak da hafif ton farkı var, dudaklarım baya ince, gözlerim çok büyük, kaşlarım da farklı birbirinden ama bunları hiç takmıyorum beni ben yapan şeyler. Fakat burnum için öyle düşünemiyorum. Hasta olduğumu düşünmeye başladımArkadaşlarını değiştir.
Benim bi gözüm hayko cepkinin bi gözü gibi
O kadar olmasa da bir kapağı daha düşük
Ama o bana özgü bir durum ve ben galiba seviyorum kendimi öyle :)
Burnum da kemerli.
Ama bunlar benim özelliklerim ve 15-20 sene sonra yaşlandığımda zaten önemi kalmayacak şeyler
Burnunun fotosunu atsana
Bir yorumda daha bahsettim, mesela aslında burnum yüzünden beni sevmeyecek olması değil. O beni her halimle kabul etse bile ben sanırım biraz aşağılık kompleksi yapacağım.biz sevgilimle benim burnumu inceliyoruz ya:)
diyorki ucu biraz büyük ,kemerli filan
ben de evet diyorum gerçekten öyle yandan duruşu feci zaten:)
yani bunu kompleks yapmayın seven her türlü sever beğenir
burundan dolayı sizi sevmeyecek sanmıyorsunuz gerçekten değil mi?
anlamadım yazdığınızı?: ) benim tek üyeliğim var o da bu..başlk açarsam bununla açarım.
Bazı burunlarda hoş duruyor evet, ama benim burnum kemerliden çok yamulmuş gibi duruyor.Bide hatırladımda birinin burnu dediğin gibi hafif kemerliydi ve ben o kemeri daha çok seviyordum vucudundan en hoşuma giden yerdi meselaaaaa
aynen anlayamazlar:)
Burnun kemerli diye mi ona layık değilsin?
Layık olma durumu burun şekline göre değişmiyor.
Çok rahatsızsan burnundan gider estetik yaptırır istediğin burna sahip olursun.
Ama daha öncelikli olarak psikiyatra gitmelisin.
Ben de biraz araştırdım, hastalığın ismi vücut dismorfik bozukluğu (BDD), ve depresyon veya OKB ile beraber seyrediyor. Aslında hasta olduğumu kabul etmek istemiyorum bu beni daha da çok üzüyor normal olamadığım için, ama takıntım son raddeye ulaştı böyle de yaşamak istemiyorumYorumlari okudum dehset verici...kinu sahibi ne ergen ne sinir bozucu ne de ozguveni eksik birisi..bu hastaligin afi OKB(obsesif-kompulsif bozukluk)dir...ayni belirtiler kardesimde de oldu kardesimde burnunu takinti yapti fakat biz farkedemedigimiz icin hastalik ilerledi su anda tedavi goruyor ama ise yaramiyor..canim sana tavsiyem yolun baysindayken bir psikiyatriste gorunmen tedavisi mumkun bir rahatsizlik bu dediklerimi sakin yanlis anlama olur mu ? Biz ailece cekiyorux baska insanlar kurtulsun istiyorum
Bu da doğru, bütün dizilerin başrollerine bakıyorum herkes güzel. İnsanlara böyle standart bir güzellik aşılanıyor.bu olay televizyondan internetten kaynaklanıyo bence. güzel insanların ince burunlu beli ince olması gerektiği algısı var. ve bu işte insanları hasta ediyo. ben o kadın gibi değilim demekki güzel değilim olayı. güzelsin arkadaşım güzelsin. hepimiz güzeliz. hem o yakışıklı! çocuğun belki kötü huyları var sana layık değil nerden biliyosun
Belli oluyorAllah bilir o kemeri sadece siz görüyorsunuzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?