- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Erkeklerin bir önemi yok ki artık.Senin de eşin var benim de eşim.Onu bekar kadınlar düşünsün
Senin eşinin yaptığı çok trajik sanırım çok etkilenememiş
Bence kardeşi bilerek yaptı. Eşiniz de müsaade etmiş. Eşiniz hayır diyemeyen biri belli ki.Yani etrafında dolandım ama yok
Ben pek bir şey anlamadım. Adam kardeşiyle konuşmuş. Siz aç kalmışınız. Bütün gün surat yapmışsınız. Eee? Yani ne olmuş da problem çıkmış, orayı anlamadım. Atıştırıverseydiniz evde bir şeyler.ya da kocanıza işaret çekeydiniz konuşmayı çok uzatmaısn gecikiyorsunuz diye, ya da ne bileyim... Bütün gün surat yapacağınıza...
Sıfır problem çöze becerisiyle nasıl hayatta kalabiliyor bazı insanlar, şaşıyorum bu konuları okuyunca. Kafanız problem çıkarmak için değil, çözmek için çalışsın biraz da.
Kendi kendinize karar verme ve uygulama yetisine sahip olduğunuzu varsayarak öyle söyledim.Çocukluk çağını geçip, evlenip aile kurma olgunluğundaysanız yaş gözetmeksizin "kocaman kadın" olmanızdır normali zatenKocaman kadın mıyım gençliğimin baharındayım
Ya sen sinema için diyorsun, eski eşime ben bir gün sürpriz yaptım tam onun sevdiği gibi jartiyer mini etek cart curt adam yarım saat telefonda konuştu, süs bebeği gibi bekledim ...Bekarım ben
Artık eşim değil kendisi zaten:)
Dur ben cevap verim: milleti hayatdan, nefes almakdan, anne, abla, kardeş, patron, şoför olmakdan soğuta soğuta yaşıyorlar.
Ota boka surat asan insanlar aslinda nasil ezik görüdüklerinin farkinda bile değiller.
Surat asa asa, ilgiyi kavga ede ede elde edince ne oluyor anlamiyorum.
Bazi insanlar pozitif ve negatif ilgiyi ayırt edemez. Konusahibide bu sinifta.
Kendi kendinize karar verme ve uygulama yetisine sahip olduğunuzu varsayarak öyle söyledim.Çocukluk çağını geçip, evlenip aile kurma olgunluğundaysanız yaş gözetmeksizin "kocaman kadın" olmanızdır normali zaten
konu sahibi hem abartiyormuyum diye soru soruyor hemde abartiyorsun diyenlere ukela ukela cevap veriyor. Kompleksli olmasinin yani sira birde celiskili bir karakteri var
Bence sizin insanlara karşı bağlılığınızla bir sorun var. Ailenizde yeterli kadar ilgi gördünüz mü zamanında?
sonuçta sinemaya yetiştiniz..
açlıktan ölmediniz...
eşiniz gönlünüzü de almış...
kaprise gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?