Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?

Üzerinize çok düşündüğünden mi bilmem ama biraz sağlıksız ve bağımlı ilişkiler kurudugunuzu düşündüm. Bugün sizi konuşturup güldürmeye çalışmış ama.boyle devam ederseniz eşiniz bıkar ve ne halin varsa gör durumuna evrilirsiniz. O zaman değersiz önemsiz hissetmek neymiş anlarsınız.

Ben pek bir şey anlamadım. Adam kardeşiyle konuşmuş. Siz aç kalmışınız. Bütün gün surat yapmışsınız. Eee? Yani ne olmuş da problem çıkmış, orayı anlamadım. Atıştırıverseydiniz evde bir şeyler.ya da kocanıza işaret çekeydiniz konuşmayı çok uzatmaısn gecikiyorsunuz diye, ya da ne bileyim... Bütün gün surat yapacağınıza...

Sıfır problem çöze becerisiyle nasıl hayatta kalabiliyor bazı insanlar, şaşıyorum bu konuları okuyunca. Kafanız problem çıkarmak için değil, çözmek için çalışsın biraz da.

Dur ben cevap verim: milleti hayatdan, nefes almakdan, anne, abla, kardeş, patron, şoför olmakdan soğuta soğuta yaşıyorlar.

Ota boka surat asan insanlar aslinda nasil ezik görüdüklerinin farkinda bile değiller.
Surat asa asa, ilgiyi kavga ede ede elde edince ne oluyor anlamiyorum.

Bazi insanlar pozitif ve negatif ilgiyi ayırt edemez. Konusahibide bu sinifta.

Bence sizin insanlara karşı bağlılığınızla bir sorun var. Ailenizde yeterli kadar ilgi gördünüz mü zamanında?

İyi de siz kendiniz ağırdan almışsınız o konuşuyor diye. Hazırlanıp hadi ben hazırım diye gitseydiniz yanına. Her şeyi eşinizden bekliyorsunuz unutabilir acıktığınızı ne var ki bunda, hadi hazırım hem yemek yiycektik demek zor olmasa gerek. Şuncacık şeyden trip atıp uzatmışsınız üstelik. Ben sizi fazla kaprisli buldum

Ya sen sinema için diyorsun, eski eşime ben bir gün sürpriz yaptım tam onun sevdiği gibi jartiyer mini etek cart curt adam yarım saat telefonda konuştu, süs bebeği gibi bekledim ...

Eşin gönlünü almış işte daha ne istiyorsun?

Ya var ya sizin gibi memnuniyetsiz kadınlar yüzünden tüm kadınları böyle zannediyor erkekler.

bunu sen yazmadın mı

Herkes sanal ortam da olsa haddini bilerek konuşsun.

konu sahibi hem abartiyormuyum diye soru soruyor hemde abartiyorsun diyenlere ukela ukela cevap veriyor. Kompleksli olmasinin yani sira birde celiskili bir karakteri var

Kime ukala cevap vermişim anlamadım.Bana ezik kompleksli diyenlere bile bir şey söylemedim.Burada her soru yazana bu tarz ukala,çelişkili karakter diye kişisel özelliklerine saldırmanız sizin kendi kişiliğinizi aile terbiyenizi gösterir.Benim sizin gibilere söyleyecek bir şeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…